2008 Ybr Digerl erinden Farkli Midir/

Bu siralar hayirlisiyla yeni ybr alicam.ama bi yerde 2008 ybr nin sorunlu oldugu yaziyordu.kullanan arkadaslara soruyorum isin asli var mi?

aslında şu an ulaşamadım o sayfalara ancak yurt dışında eksozt ve km saati farklı ama tr de 2 çizgi çekip göndermişler ben başka hiçbir fark göremedim...

YBR konusunda buradan çok daha ayrıntılı bilgi alabilirsin.20- 30 sayfa geriden başla okumaya lafı geçmişti hatırlıyorum.
Benim bildiğim depo çizgisi ve jantlarından başka hiçbi farkı yok(Türkiye'dekiler için).

ben de 2008 var arkadaşlar öncekilerden bir farkı yok ama bendeki siyah ve çizgiler çok şık duruyor bilmiyorum :)

sakın alma derim ben 2008 aldım 1000 pişmanım

1) Elektrik tesisatları olabildiğince kötü, berbat, rezalet 3 defa far ampulum yandı. 2 kere park 1 kere gösterge aydınlatmam.
2) Sübaplardan sürekli ses geliyor. rolantide motorun sesinden cok sübap şakırtısı var.
3) Şanzımandan 4/5 viteslerde uğuldama var.
4) Servisliklerini motorsiklet satıcı bayiilere veriyorlar ekipman yok anlayan adam yok, oradan almadıysanız hele düşman oluyorlar ellerini vurmak istemiyorlar kerhen bakıyorlar yemin olsun, 500 km bile olsa illa para alsın diye yağ değiştirmek istiyorlar. sürekli cebinizdeki parayı nasıl alırım diye bakıyorlar hatta en son götürdüğüm servis dahada bozdu makinamı.
5) eksoz nikelajları dandik uç kısmının nikelajı tamamen sap sarı oldu 2004/2005 yıllarına 30000 km devirmişlere bakıyorum halen aynı.
6) Beldeyama mailime bile cevap verme tenezzülünde bulunmadı.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar