anasayfaya git  

Tüm Motosiklet Siteleri  
Geri Dön   Motosiklet.NeT Forum > Motosiklet Türkiye Forum > Moto Sohbet

eyy!! veletler (çocuklar)

Bu konuya 86 cevap yazıldı 2235 kere görüntülendi

Konu Seçenekleri
Eski
  (#1)
satoyama

satoyama - ait Avatar

Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: okuttum gitti
Kan Grubu: O Rh+
eyy!! veletler (çocuklar) - 08-05-2008, 00:42 AM

arkadaşlar bende bi çok arkadaş gibi istanbulda motorumu dışarı koymak zorunda olanlardanım malesef yakınımda hiç otopark yok
malum apartmanda oturunca pranda çile oluyor
bende karşı apartmanın çıkmasının altına demire kitlitliyorum ve sürekli odanın camından 3. kattan göz atarım
kaç kere tehdit ettim bağırdım çağırdıysam belki şuçsuz çocuklarada bağırdıysamda yinede o motora parmak atmalarına engel olamadım yaa motorun başına bi geliyorum sinir kırizleri geçiriyorum kontağı açınca
1. uzunlar açık yanmış silyal (kesin)
2. vites 2 de (allahın emri)
3. grenajlar salyalı parmakların tozla karışmasından oluşan iğrenç bi leke ile dolu
4. koltuğa oturup kick start yapmaya çalışmak

ne istiyorlar bu motorda anlamıyorum inanın 4 yıl türkiyenin en pis yerinde oturdum (beyoğlu-tarlabaşında) ama çocuklardan bukadar çekmedim bu yenibosna kadar aşşağılık itici bir semt görmedim mahalle öğlenden akşam 21-22 ye kadar velet kaynıyor tek tesellim kiracı olmam kendime göre tetbirler aldım mesela 4.5mm havalı (dürbünlü) tüfeğim var 7 yaşından büyük bi velet motorun üstünde görsem popsundan vuracağım hele gece hırsız görsem atardamarını delerim hiç affım olmaz (malıma kast eden canıma kasteder) okuduğunuz için teşekkürler..

otomobil kültürü olmayan bir toplumda motosiklet kültürü hiç olmaz!!

MOTUL yağ bulunur benimle irtibata geçiniz

Eski
  (#2)
THE_LANCET

THE_LANCET - ait Avatar

Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: Peugeot trekker 100 ACİL SATILIK Gilera MX-R 125 pert oldu
Kan Grubu: A Rh-
08-05-2008, 00:52 AM

Çocuk işte seni pek takmaz, aklındakini yapar düşünmeden.
Benim sana tavsiyem çocuklara biraz iyi davran hatta birini bir kere al tur at. Motordan indirince tembihle ''ben buraya motoru koyduğum zaman sağıyla soluyla uğraşmayın, motoru sen koru'' de. Bazı çocuklar iyi niyetli yaklaşınca söz dinliyorlar. Benim motorunda üzerine çıkıp heryerini kurcalıyorlardı. Bazen selede bile ayak izi oluyordu. Sonradan iyi davrandımda bıraktılar. Birde motorun üzerlerine devrilmesinden korkuyordum. Mağlum resmen üstünde tepiniyorlardı

Bir 4 silindirlilere, Birde 2 zamanlılara hastayım.
Eski
  (#3)
mstf_gnc

mstf_gnc - ait Avatar

Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: mondial 150 RE
08-05-2008, 00:57 AM

en iyi yokuş olan bi yere taşın çocuk falan yok en kralı
Eski
  (#4)
kalidor

kalidor - ait Avatar

Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: KYMCO Agility 50
08-05-2008, 01:14 AM

Bence de çocuklara karşı itici davranmamaya çalış. Uzlaşmacı tavır içinde olursan ve elebaşlarının kalbini kazanırsan; motosikletine dokunmazlar
Eski
  (#5)
satoyama

satoyama - ait Avatar

Çevrimdışı (offline)
08-05-2008, 01:15 AM

Alıntı:
THE_LANCET´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Benim sana tavsiyem çocuklara biraz iyi davran hatta birini bir kere al tur at. Motordan indirince tembihle ''ben buraya motoru koyduğum zaman sağıyla soluyla uğraşmayın, motoru sen koru'' de. Bazı çocuklar iyi niyetli yaklaşınca söz dinliyorlar. Benim motorunda üzerine çıkıp heryerini kurcalıyorlardı. Bazen selede bile ayak izi oluyordu. Sonradan iyi davrandımda bıraktılar. Birde motorun üzerlerine devrilmesinden korkuyordum. Mağlum resmen üstünde tepiniyorlardı
aslında haklısın fakat mahalleyi ve çocuk sayısını görsen ilk işin burdan kaçmak olur

Eski
  (#6)
HRC

HRC - ait Avatar

Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: 150ZAT
Kan Grubu: AB Rh+
08-05-2008, 02:37 AM

bir kaç çözüm yolu; motosiklete elektrik hattı bağla, ayı kapanı kur, bubi tuzağıda olur (hem ayağından sallanan biri ibret olur ), pitbul besle, çocuklara zehirli çikolata dağat.. tabiki bunlar çözüm değil ama motoru komple kapatan kilitli brandalar var onları tavsiye ederim, yada alarmda olabilir.

Bundan böyle aşkım mevlamdır, Kanmam yalana
Dizginsiz aklım belalımdır almam yanıma
Eski
  (#7)
dreamdark

dreamdark - ait Avatar

Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: Honda CBR600F
Kan Grubu: A Rh+
08-05-2008, 03:37 AM

Bir branda alıp da örtsen motorun üstüne, bu kadar stres yapmana gerek kalır mı acaba?

motosiklet bir yaşam biçimidir..
Eski
  (#8)
satoyama

satoyama - ait Avatar

Çevrimdışı (offline)
08-05-2008, 03:53 AM

Alıntı:
dreamdark´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Bir branda alıp da örtsen motorun üstüne, bu kadar stres yapmana gerek kalır mı acaba?
iyi güzel diyonda hafta sonları yada haftada 3-4 gün bindiğim bi makina olsa tamam

Eski
  (#9)
bikerboy35
Forumdan Uzaklaştırıldı

Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: honda innova(şimdilik)
08-05-2008, 04:27 AM

Alıntı:
THE_LANCET´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
elebaslarına tur attır ozellıkle guzel bı yaklasım
Eski
  (#10)
dreamdark

dreamdark - ait Avatar

Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: Honda CBR600F
08-05-2008, 05:29 AM

Alıntı:
satoyama´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
iyi güzel diyonda hafta sonları yada haftada 3-4 gün bindiğim bi makina olsa tamam

Ben de senin gibi dışarıda bırakıyorum motorumu ve de hemen hemen her gün kullanıyorum.
Brandayı takıp çıkarmak en fazla 2 dakikamı alıyor, hem motor temiz kalıyor, hem kediler selesine oturmuyor, hem köpekler lastiğine işemiyor, hem de çocukların kurcalama şansı kalmıyor.
Yine sen bilirsin ama, 2 dk. için üşenmem dersen bence en mantıklısı bu.

motosiklet bir yaşam biçimidir..
Eski
  (#11)
eftelya

eftelya - ait Avatar

Çevrimdışı (offline)
08-05-2008, 07:51 AM

Alıntı:
kalidor´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Bence de çocuklara karşı itici davranmamaya çalış. Uzlaşmacı tavır içinde olursan ve elebaşlarının kalbini kazanırsan; motosikletine dokunmazlar
arkadaşımız kesinlikle haklı . çocuklara sakın yamuk yapma yamuğun kralını görürsün . daha önce biryerde okuduğum bir yazıyı paylaşayım bari ;

mahallenin çocukları yaşı bir adamın evinin önünde sürekli top oynayıp gürültü yapıyorlarmış . bu durumdan rahatsız olan adam ne dese ne yapsa çocukları başka yerde top oynamaya ikna edememiş . bir gün yine çocuklar evinin önünde top oynarken aklına bişe gelmiş . adam dışarı çıkıp çocukları yanına çağırmış ve evinin önünde top oynamalarının hoşuna gittiğini her gün evinin önünde top oynarlarsa 10'ar lira vereceğini söylemiş.tabi çocuklar çok sevinmiş . hergün gelip adamın evinin önünde top oynuyor üstüne de 10'ar lira para alıyorlarmış. bi süre sonra adam çocuklara elinin sıkışık olduğunu ve artık 10'ar lira yerine 5 'er lira vereceğini söylemiş .çocuklar yine hallerinden memnun bi şekilde her gün top oynamaya devam etmişler. bir kaç gün sonra yaşlı adam parasının çok azaldığını ve artık 3'er lira vereceğini söylemiş. çocuklar biraz mırın kırın etse de oynamaya devam etmişler . ertesi gün hiç parasının kalmadığını ve artık para veremeyeceğini söyleyince yaşlı adam , çocuklar '' biz bir daha burda top oynamayız , para yoksa top oynamak da yok '' diyip çekip gitmişler .

senin durumun yaşlı amcanın durumuna benziyor

suskunluğum asaletimdendir , her lafa verilecek cevabım vardır , lakin lafa bakarım laf mı diye , söyleyene bakarım adam mı diye
Eski
  (#12)
akburak1

akburak1 - ait Avatar

Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: HONDA 600 RR SUZUKİ GSXR1000
08-05-2008, 08:16 AM

hehehheeh çok güzel ya ... koptum valla
Eski
  (#13)
namk

Çevrimdışı (offline)
08-05-2008, 08:20 AM

park sorunu büyük sorun.motorsiklet sevdalısıyım,sırf bu yüzden minibüs aldım.içine koyup kitliyorum. uzaktan gelen bir arkadaşım var onunkinide bazen koyuyoruz,kasklar ve diğer malzemeler.evin içini kalabalık etmiyor.
Eski
  (#14)
06bluedragger

06bluedragger - ait Avatar

Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: HONDA CBF 150 --(SİYAH)
08-05-2008, 08:36 AM

ele baslarına ve çete üyelerine bakın siz bu motora ellerseniz pipinizi keserim de..

ben bu şekilde kurtuldum..

kask takmıyorsan koruyacak birşeyin yoktur..

kerem 0546 802 36 04
Eski
  (#15)
melocann

melocann - ait Avatar

Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: honda cbr125r mondial mt125
08-05-2008, 11:24 AM

motora yakın bir yere köpek bağla olsun bitsin

kendini bişey zannedenlere uyuz oluyorum:

bilmiyorlar ki bugun bana yarın sana
Eski
  (#16)
kenny

kenny - ait Avatar

Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: Suzuki AN 125 HK
08-05-2008, 11:45 AM

Alıntı:
namk´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
park sorunu büyük sorun.motorsiklet sevdalısıyım,sırf bu yüzden minibüs aldım.içine koyup kitliyorum. uzaktan gelen bir arkadaşım var onunkinide bazen koyuyoruz,kasklar ve diğer malzemeler.evin içini kalabalık etmiyor.
ya minibüsü çalarlarsa iki motor, kasklar, ekipmanlar adamlar bayram eder valla...
Eski
  (#17)
kalyo

kalyo - ait Avatar

Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: 98 Aprilia яs 250 ( Flagello di Dio )
08-05-2008, 11:51 AM

hafifte espriLi bi diLLe yazdığın için ciddi oLmadığını düşünüyorum havaLı tüfek 7 yaşından buyuk çocuğu vurmak feLan...
Sen onLarın kahramanısın yaa, çocukLar marjinaL tipLere ve oLayLara tepki verirLer onun dışındakiLer cocukLarı pek bağLamaz kendi dünyaLarı kendi mantıkLarı vardır...
Şimdi düşünüyorumda taşındığımız semtten 2-3 isim kaLmıştır akLımda.
1. uçurtma yapardı bize marangoz memetaLi amca
2. ok yapardık oda bize zamak uçLar yapardı tornaci erdinç abi
3. 1 kere biLE konuşmadım ne adını bilirim ne sanını (taby sonra orendim ama oda kuLaktan doLma ) doktor cemiL bey. ne aLaka mı doktor hiiççç motoru vardı işte.. sadece motoru vardı,

birde efteLya nın mesajına çok güLdüm ve cok güzeL açıkLamış cocuk mantığını eğer bu şekiLde tehdit eder, kovaLarsan bi gün bi gelirsin motorunun her yerine sakızdan çıkan dovmeLerden yapışmış :D ben yapmadım cocukLar yaptı da diyemessin çevreye resiL oLursun heheh ... Az daha buyusunler onLar o motoru parçaLar.. :D sen meydan okuma derim ben, daha kazanan oLmamıştır cocukLara karşı
Daim skor
ÇOCUKLAR : 1 - rakip : 0 ( hem depLasmanda hem kendi evLErinde )

Kafa FLY
Görüntü FLU
Hayat FREE
Eski
  (#18)
mete_han
Forumdan Uzaklaştırıldı

mete_han - ait Avatar

Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: BEN BIR HÜZÜN KELEBEGIYIM..AHA BUDA BEBISIM PRENSESIM KIZIM ..YAGMUR..
Kan Grubu: B Rh+
08-05-2008, 11:58 AM

yahu hangisiyle başedicen bunların...anası doğurup sokağa salıyor...kapı önü veledleri bunlar...sonra araba altında kalıyorlar anası 2 gün üzülüyo 3.gün unutuyo...cahiloğlu cahil çok İstanbulda...çünkü desi babasıda cahaldı bu kitapsızların...memleket bunlara kaldı...6 çocuğu var 6 sıda dışarda kapı önünde arabaların cirit attığı yerde büyürmü...yapcak bişey yok haco kapalı yer bulmaya bak...sonra bıçakla falçatayla seleyi keser falan...
Eski
  (#19)
SELÇUK ASLAN

Çevrimdışı (offline)
Kan Grubu: B Rh+
08-05-2008, 12:00 PM

çocuklara iyi davran onlar gelecegin motorcusu
Eski
  (#20)
VaScO1925

VaScO1925 - ait Avatar

Aktif (Online)
Motosikleti: R'lı bişiler olsun çamurdan olsun:P
08-05-2008, 12:04 PM

bide 3 çocuk yapacakmışız

Drift Religion, iZMiR ŞußeSi
Yeni değiL ayrıLık! çok eski bir geLenek...