Merhaba ben 2Teker'den Barkın.
Önce şu eleştirilere bir bakalım:
Alıntı:
THE_LANCET´isimli üyeden Alıntı
2teker dergisinin %100 yerli olmadığını duymuştum malesef.
|
Bunu size her kim söylediyse ya dergiyi okumamış hayatında, ya da kötü niyeti var. Bunu söyleyen arkadaşa selamlar. 2007 Mart'ından (yani ilk sayıdan) beri 2Teker'deyim. 1 kere ne çeviri ne yabancı içerikten alıntı yapıldı. Bunu gayet rahat kendime güvenerek yazarım/söylerim çünkü ben sabahlıyorum her ay 7 gün. Biz tırmalıyoruz test motoru bulmak için. Biz cepten dünya para harcıyoruz en az her test motoruyla 500km yol yapmak için.
Alıntı:
THE_LANCET´isimli üyeden Alıntı
Sivasta motosiklet dergisi satan 2-3 yer vardı, bazı motosiklet dergileri bulunuyordu. Her ay olmasada dikkatimi çeken veya bana lazım olan içeriği gördüğümde dergiyi alırdım. Şimdi hiçbir yerde motosiklet dergisi bulamıyorum. Sivasta pek motor dergisi alan yok....
Öyle bir motosiklet dergisi olsunki Sivas'tada satılsın. Bu arada başlık sahibinin yazdıklarınada katılıyorum.
|
Rakiplerimizle ilgili yazmayacağım. Çünkü biri neredeyse hemen her sayıda çeviriye yer vermiyor mu? Hani biz çeviriyiz diye "maalesef"tik? Bu nasıl çelişkidir?
Ayrıca Yay-Sat istatistiklerine baktım Sivas'ta 15 adet satıyormuşuz. Lütfen il merkezindeki gazete bayiilerinden ısrarla isteyiniz. 500 küsür çeşit dergi geldiği için adamlar ne var ne yok bilmiyorlar. Yoksa arattırınız. İnanın bulacaksınız.
Alıntı:
adameus´isimli üyeden Alıntı
benimde aklımdaydı bi motosiklet dergisi almak dün gittim bi yere baktım 2teker diye bi dergi vardı ondada bizim istediğimiz şey yoktu örnek vermek gerekirse o F1 i anlatıyo.
Biz ise F1 i değil alınabilecek motorları görmek istiyoruz..
|
Nasıl yaa? Hangi sayıda F1 anlattık? Bu nedir hocam? Geçen ay çıkan yarım kolon F1 haberinden mi bahsediyorsunuz? Yüz küsür sayfalık dergide onu mu görüp karar verdiniz? Ne güzel İstanbul!
Ayrıca, Adameus bey, acemiler için tekniklere yer verilsin demiş. Bakınız bu ay dergide çıkan yeni başlayanlar köşesiden alıntı:
http://www.2teker.com.tr/haber_detay.php?haber_id=648
Dergiyi takip ederseniz hemen her ay sürüş tekniği vs ile ilgili pratik bilgiler köşesi ve Acemitekerleri okuyabilirsiniz.
Son olarak, umarım bu sitede kendi dergisini yapar. Böylece nasıl bir iş olduğu daha kolay anlaşılır. Hatta en çok eleştiren arkadaşların o dergide çalışması en büyük dileğim. Sonra konuşalım. Bakınız ne şen olacak.