Ben Bursa'ya gitmek için hazırlanırken telefon çaldı. Bizim Pro ve saz arkadaşları bu tarafa gelecekmiş. Çatacık'dan bahsettik. Açtığı başlıkta da yazdığı gibi son anda alınmış bir karar olduğu için onlara rehberlik ve eşlik edemedim. Hava ve yol durumu sebebiyle onların da bu geziyi tamamlayamadıklarını duyunca üzüldüm ama birdahaki sefere inş. hep beraber gidecez..
Neyse dün geç saatte gelince siteye bugün girebildim. Fotoğrafları gördüğümde uzun süre güldüm. Güzergah sanki tanıdık geldi.
Geçtiğimiz yollardan başka MT'ciler de geçmiş dedim kendi kendime
Geçen sene binbir rezillikle geçtik o yollardan. Yağmur, çamur , çamur , çamur
Fotoğraflar arasında tam 1 sene var
Aradaki farkları bulabilecek misiniz acaba
Eldivenleri sıkınca suyu çıkıyodu. Muhtemelen kaskları bile sıksak su çıkacaktı...
O zamanki yağmur stresiyle, yeşil daire içine alınmış bir el logosu vardı Görmek istemezsiniz sanırım
---
---
Köyün adı "Sekiören" 10 kişi yağmurda köy kahvesine sığınırsanız çaydan para almıyolar
Aktif (Online)
Motosikleti: Asya 150 T-I siyahlimuzinim oğlum
Kan Grubu: A Rh+
28-04-2008, 12:28 PM
Hey gidi günler hey
Sıfır 2 . On . Bin9yüz85 doğumluyum. Var mı bir itirazı olan ??? Bakmayın küçük gözüktüğüme, büyüdüm de öğretmen oldum bile
Aktif (Online)
Motosikleti: KANUNİ DAVİDSON CARACAL 200 KIRMIZI ŞİMŞEK
Kan Grubu: A Rh+
28-04-2008, 21:10 PM
Alıntı:
viper_1´isimli üyeden Alıntı
"CB 500" ; 400 km yolu 135 YTL benzinle gittii
volkan o benzını sek ıcıyor galiba
SİYAH KIRMIZI AKAR KANIMIZ BİZ ESKİŞEHİRLİYİZ İŞTE FARKIMIZ TÜRK DİLİ MİLLİYETÇİLERİ YES NO OK MOK YOK
Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: '05 Yamaha XT660R
Kan Grubu: AB Rh+
28-04-2008, 21:39 PM
Bu Konu MT Site Yönetimi Tarafından Kilitlenmiştir.
Kilitleme Sebebi: Viper'cım herkes bu geziyi, Ankara ile Eskişehir beraber yaptı sanmış. Senin yaptığın açıklamalar da ne yazık ki yetersiz kalmış. Bizim gezinin altına kendi gezinizin link'ini koyabilirsin. Bu başlığı kilitliyorum şimdi. Sabahtan beri "Eskişehir MT ile mi buluştunuz" sorularından bıktım da
Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.
Foruma üye olan herkes forum kurallarını kabul etmiş sayılır.