Kask modelleri - Yardım
Bu konuya 12 cevap yazıldı ve 5512 kere görüntülendi
-
Kask modelleri - Yardım
Selam arkadaşlar. Kask alacağım 200ytl ye kadar bildiğiniz kullandığınız sağlam modelleri bana gösterebilirmisiniz.feyizoğlundan baktım güzel modeller var . sahibinden e de baktım . Başka önerebileceğiniz yerler varmı?
 |
Sponsor reklamları |
|
|
|
|
|
|
|
-
zeus sniper 25 kere... ......
god is busy ! can i help you!
-
-
nolan n 61 110 euro idi.ama vizörü felan pek bulunmuyor.
-
oouu bende sevdim... çok tatlıymış desenlerii
aslında airoh un siyah ucuz kaskaları var alıcaksın airbrush yaptıracaksın .. evin karşısında istanbul airbrush bi gidip konuşamadım adamlarla
-
Hasan ARSLAN
Nolan N61 derim ben hem uygun hemde kaliteli.
-
-
Dostum Lazer in Vertigo modelleri üzerinde dur bence
Ya KASK TaK ; Ya ÖL

-
agv derim ben bu arada snein makina neydi.. kaskın özellikleride çok önemli unutma sadece fiyat ve tipe vede markaya bakma
-
ben ls2 aldım çene açılır memnunum
feyizoğluna bak derim
My Future is ....Honda VFR 800 Abs
-
http://www.sahibinden.com/lazer_kask...XQQdisplayitem
Arkadaşlar bu kaskın modeli ne?Ses yalıtımı, rüzgar yalıtımı nasıl?Ağırlığı çok mu?Kasklar hakkında pek bilgim yok ama bunun tipine bayıldım.Bunu ciddi ciddi düşünüyorum.Ama pişman olmak istemiyorum.
-
cakalaz adlı üyeden alıntı
Dostum Lazer in Vertigo modelleri üzerinde dur bence

lazer düşünmüyorum. yüksek fiyatlı modelleri gerçekten güzel ama marka avantajını kullanarak ucuza mal ettiği ve pek sağlam oldugunu dusunmedıgım kasklar satıyor.
exorcist adlı üyeden alıntı
agv derim ben bu arada snein makina neydi.. kaskın özellikleride çok önemli unutma sadece fiyat ve tipe vede markaya bakma
cbr125 alacağım siyah renkli bu yaza inşallah. yada 2 . el mavi bulursam . o yüzden kırmızı turuncu baskın renkler düşünmüyorum
. tabikide sağlamlık 1. planda.
eminn26 adlı üyeden alıntı
ben ls2 aldım çene açılır memnunum
feyizoğluna bak derim
çeneden açılırlar hoşuma gitmiyor.genelde uzun yol yaparım.ses alabilir.teşekkürler
gokhan_307 adlı üyeden alıntı
-
+Konuya cevap yazmak için ÜYE olmalısınız.