Forumdan Uzaklaştırıldı
- Konu Yazar
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
o kdr çok renk olduğu için anket yapmadımm
bu tür başlıklara hiç gerek yok yer kaplıyor
sevgili gozales mesaj sayımı yükseltince paramı vereceksin yoksa madalyamı takıcaksın bunu anlamadım sonra insanlar neden bu sayıyı yükseltmeye çalışırlar onuda anlamadım yoksa kıdemmi artıyor:queen:canım benim 17 yıldır motor kullanıyorum ve 2 motorum var motoru alan eşşek değil ya motor kırmızıyken kalkıpda sarı kask alsın bu site herkesin faydalı bir başlık aç herkes yorum yapsın ama kask ne renk olsun botumun fermuarı kemikmi yoksa metalmi olsun naked önerirmisiniz bunlar gereksiz formda kalabalıktan başka bişey yapmıyor anlatabildimmi kardeşim.
Oooooooo burası karışmış!!! Ben kapatıyom, sonra görüşürüz...
sen aldığını söle sölemiceksen girme topic e bak aye nasıl sölüoo bi laf atışı yapıomuu hayırr :bounce:
neyi kapatıomuşşsun ?? konuyla ilgili yorum yap çık
Hem görünmüyoruz bizi farketmiyorlar diye avaz avaz bağırıyoruz hem de siyah motor,siyah kask,simsiyah giysileri alıp millet bizi çiğnesin diye uğraşıyoruz.Maa
lesef toplumumuzda ağır abi gibi görünme hastalığı tüm kesimlere yayılmış durumda,mahkemedeki suçludan tutun da her kesim karalara bürünmüşş,sokakta gezen jiplerin renkleri simsiyah camları pavyon...
Yani GÖRÜNEBİLİRLİK demekk ki kimsenin umurunda değil,rengarenk ve floresan renk giyince bütün herkes sanki onları dönme veya hafifmeşrep sanacak işte bize bu yüzden şarklı demiyorlar mı...Benim kaskım beyaz ve altımdaki korumalı pantolon üstüne floresan yeşil giyiyorum .yani insanlara
görünmeğe uğraşıyorum.Egzostuyla övünen camiamızın maalesef koruma ve güvenlik ekipmanıyla övünebileceği yılları da görmek umuduyla........