Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

motorsiklet delikanlılık işidir

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #41
    ilnapoli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    04 Mayıs 2004
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    Arıyor
    arkadaşlar, adamların yeri belli yurdu belli motosikletleri bile belliyse şikayet edin lütfen. forumlarda konuşun da konuşun, bu konu 100 sayfa olsa ne olacacak, o beyni fındık kadar olmayan adamlar bu yaptıklarına devam ettikleri sürece?

    acaba just_life arkadaşımızın bahsettiği motorcular ve motorlar ile turkisreed arkadaşımızı rahatsız eden adamlar aynı kişiler midir? bi motosikletleri yazsanız buraya veya biliyosanız plakaları?


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #42
    Forumdan Uzaklaştırıldı _Si_BeMoL_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    14 Temmuz 2005
    Şehir
    MT - Eskişehir
    Motosikleti
    '91 Mz 251 ETZ
    bencede yerlerı motorları ve plakaları bellıyse sıkaye etmek gerekır kı baglansın motorları.walla abı ıyı dayanmıssın.hemde allah korumus.bırı dengesını kaybedıp esının oldugu camdan gırıverseydı arabaya. ben olsam hıc beklemez etrefte araba falan yoksa surtuverırıdım lavukları asfalta.ne arabaya acırdım nede onlara.gebersın serefsızler.

  3. #43
    turkishreed - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    25 Haziran 2005
    Şehir
    ankara
    Motosikleti
    yamaha
    plakalarını alsam sonrası benim için çok keyifli olacaktı ama alamadım dediğim gibi 125 cclik 2 tane motor. bana neden saldırdıklarına gelince sadece öngörü olarak yazabileceklerim şunlar:
    1-) adama bak arabasına hatunu almış gece geziyor. (oysa o benim eşim ve param olduğu sürece binebileceğim en iyi arabaya binerim)
    2-)Gasp (arabayla gezenin cebinde parada vardır)
    ve daha ilerisi....
    Herneyse olan oldu ve o genetik artık ürün olan zevksiz yaşam mahsülleri hala sokakta ve ben ile ailem yaşıyoruz. " 2 motorcuyu ezmeden".
    Ve eminim ben onları ezseydim onlar ertesi günü 4 genç motor ile kaza yaptı diye gazetelere çıkacak ve orta sınıf üzeri olan arabamda çarpıp kaçtı diye haber olacaktı ve bende arananlar listesinde olacaktım.
    Peki şu anki durum ne? dün gece dışarıda olabileceklerini düşündüğüm sokaklarda gezdim tek başıma sadece plakalarını alabilmek için. ama rastlayamadım. bu gecede çıkacağım ve ben 2 tanesinin yüzünü çok iyi hatırlıyorum. onları bulacağımı düşünüyorum. buluınca buradada afişe edeceğimden emin olabilirsiniz. >Arkadaşlar haklı olmak değil haklı kalmak önemlidir. hayatta bunu becerebilenler ayakta kalır.

  4. #44
    UKYO - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    17 Mart 2005
    Motosikleti
    motozeus ms100
    Geçmiş olsun ,hakketen iyi sabretmişsin .Valla belkide kızacaksınız ama ben olsam ikisinede ufak bir tampon yere yapıştırırdım.

  5. #45

    Üyelik
    13 Ağustos 2005
    Şehir
    Beylerbeyi, İstanbul
    Geçmiş olsun
    Yaptıkları işin doğruluğuna inanan insanlar, çalışmalarının denetlenmesinden, karşı fikirler ortaya atılmasından ve tercihleri üzerinde münakaşa yapmaktan zevk alırlar.
    [I]- Mustafa Kemal ATATÜRK[/I]

  6. #46
    mete_han - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    01 Ağustos 2005
    Şehir
    4.LEVENT & SERENGETI
    Motosikleti
    Melmeket Uşak/Manisa.2020 NC 750 X DCT/2015 CBF150
    [Arkadaşım, bu konuda çok yanılıyorsun. Amerika şiddetin en yoğun olduğu ülkelerin başında geliyor. En önemlisi başbakanlarının bile sapık olması. Böyle bir toplumdan ne beklenebilir ki? Amerikan vatandaşları sefa içinde yaşayacak diye tüm dünya sefalet çekiyor. Columbine Lisesi olayını unutmayalım... 12 yaşında başlıyorlar makinalı tüfek ile adam öldürmeye. Bizdeki şiddetin artmasının nedeni de kendilerindeki şiddeti bize alıştırmalarıdır.

    Kısacası sapık her yerde sapıktır, ülkeye, ırka, dine, dile göre değişiklik göstermez. Aman bunlardan uzak duralım![/quote]

    boy dostum Amerikada bildiğim kadarıyla başkanlık sistemi var. yani başbakan diye bir makam yok. bunu medya kültürüne bağlıyorum. bıll clıntonun saksafon olayından bahsediyorsun galiba. en sapkın toplumun,yozlaşmanın üst düzeyde yaşanan ülkenin İngiltere olduğu yapılan araştırmalarda belirtilmiştir. sonra tayland ve asya ülkeleri gelir. konumuz küçük adi suçlar galiba. New york'ta 6 saniyede bir tecavüz olayının yaşandığını az çok herkes bilir. bu basit Amerikan düşmanlığına ve at bakışına saygı duyuyorum. bu stratejiler kesinlikle abd hükümetlerinin politikalarıdır.Amerikayı bende sevmiyorum ama toplumun muhafazakar kanadı bu politikaların çoğuna karşıdır. sevgiyle kal. sadece gazete okuma.
    Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
    (1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar

  7. #47

    Üyelik
    11 Nisan 2005
    Delikanlılık sende kalmış..

  8. #48
    durmustit - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    10 Haziran 2005
    Şehir
    konya karapınar
    Motosikleti
    HONDA CBX 750
    bir motorcu böyle olmamalı bazen aramızda bu tür arkadaşlarda var.umarım bu tür davranışlar azalacaktır

  9. #49
    vlad1462 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    16 Ekim 2005
    Motosikleti
    var bişeyler
    vay be hortlatmışın topici be baba.iyide etmişin.ben okumamıştım bunu.tebrik ettim adamı sabrından dolayı.ben iki üç kerede üstlerinden geçmeyi düşünürdüm heralde.

  10. #50
    watercolours - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    15 Kasım 2005
    Şehir
    Coruscant
    Motosikleti
    speederbike
    bu aralar can sıkıntısından topikler hortlamaya başladı hakkaten. neyse, ben olsam onlardan kurtulduktan sonra üşenmeyip evlerine kadar takip ederdim. sonra benim elemanlarla rezalet nasıl çıkarılırmış gösterirdik :D
    May the Force be with McLaren Mercedes

  11. #51
    sean - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    31 Mayıs 2005
    Şehir
    ankara
    Motosikleti
    asyamotor as 125 t
    abı böyle tipler biz motorcuların imajını zedeliyo.. senın sabrını yurekten kutluyorum
    [FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Blue"][SIZE="3"]born to ride[/SIZE][/COLOR][/FONT] :bounce:

  12. #52
    harleydavidson - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    19 Ağustos 2005
    Şehir
    İstanbul
    Yazmakta geçmi kaldım bilemiyorum ama herkes gibi geçmiş olsun demekle başlıyacam... Olay sanırım Ankarada oluyor... Yapılan terbiyesizliğin motor üzerinde olması çok üzücü ama aynı şeyi araba kullanan biride yapmış olabilirdi.. neden bunu söylüyorum çünkü plakası 06... Yılların tır şöförü eniştemin bana ilk ehliyet alıp uzun yola çıkarken ki nasihatı ''06 plakalara dikkat et'' olmuştur. ve uzun yol olsun şehir içi olsun 13 senedir yaşadığım tecrübeler bu uyarıda eniştemin nedenli haklı olduğudur... Tabiiki bütün 06 plakalar aynı demiyorum ama genel kanı bu.. hatta Ankarada ki ehliyet eğitim ve sınav sistemini bile o kadar çok merak ediyorum ki... ama bir 06 plakalı olarak bukadar sağlıklı ve insani yaklaşımından dolayı seni kutluyorum... tekrar geçmiş olsun...
    Rüzgarı hisset...

  13. #53

    Üyelik
    25 Eylül 2005
    Şehir
    Aydın
    Motosikleti
    '16 Z-One S Mondial
    bu tür motorcular oluyo onlara karşı sabırlı olmak lazım ama nereye kadar........
    Uzaklarda bir güneş doğuyor!..

  14. #54

    Üyelik
    14 Ocak 2006
    Şehir
    marmaris
    Motosikleti
    suan yok malesef
    öncelikle geçmiş olsun en doğrusunu yapmıssın yerinde ben olsam heralde dayanamazdım sabrına tebrikler...bunun gibiler heryerde var malesef :(

  15. #55
    duslemek - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    08 Aralık 2005
    Şehir
    izmir
    Motosikleti
    Honca CBF 150
    geçmiş olsun
    motorların plakasını alabildin mi?
    Özgür Ak / İzmir-Hatay
    HONDA CBF 150 Simsiyah

  16. #56

    Üyelik
    18 Şubat 2006
    Şehir
    adana
    Motosikleti
    yamaha ybr 2006
    gecmis olsun arkadasım.bende 2 ay once kücük esat (nenehatun caddesinde) oturuyordum.yamaha ybr leri ile gezen bu serserilere rastlıyordum.hatta birkeresinde kaldırımda yurumeme ragmen arkamdan bana yaklasıp beni korkutmaya calıstıklarını hatırlıyorum.bunlar aspava kebap salkonunun onunde bekliyorlar daha çok.tahmınem bahsettigin kişiler olabilirler.ben artık memleketime adanaya geldim.orda olsaydım beraber teshis bile ederdim.

  17. #57
    Forumdan Uzaklaştırıldı Sonsovalye - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    11 Ocak 2006
    Şehir
    HAKKARİ
    Motosikleti
    Polaris Kar Motoru
    Geçmiş olsun dostum. Sabrına hayran kaldım..

  18. #58
    HaYaLeT_MoToRcU - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    18 Aralık 2005
    bencede en dogrusunu yapmısın gecmıs olsun dıyelım yınede

  19. #59
    tafi22 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    27 Aralık 2005
    Motosikleti
    honda cbr 600 f ( buyaz)
    abi sabrına hayran kaldım yalnız.bukadar uzun süren bir takipte plakalarını almadınmı adilerin alıp onları teşhir ediceksin ki birdaha yapamayacaklar! gerçi ben olsam onlar dün gece çoktan eşek cennetindeydiler. walla helal olsun sana

  20. #60
    Forumdan Uzaklaştırıldı MrCool - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    01 Eylül 2005
    Şehir
    İzmir-Bornova
    Motosikleti
    Suzuki LS 650 Savage / Kawasaki ZX-9R / Yamaha 600 Fazer
    Geçmiş olsun,

    Kanuni yoldan şikayet ettiğinizde evde bekleyen anne, kardeş, hanım veya çocuğunuza siz yokken bir kötülük gelmesinin ihtimal dahilinde olduğunu unutmayın. Daha geçen hafta bana birisi güvenlik kamerasının da olduğu bir yerde döner bıçağı ile saldırdı ve eğilerek hamleyi savuşturdum. Sonra ayıranlar falan oldu. Bayraklı Karakolu'na şikayet etmeye gittim ve ev adresimi saklamak amacıyla bana ulaşılabilir başka bir adres vermeye çalıştım, memur da anlayınca "O zaman davacı olmazsın" dedi. Ev adresimi versem o psikopat kendi gibi o yolun yolcusu arkadaşlarıyla sonra evime ben yokken gelebilir ve sonra "Türkiye seninle gurur duyuyor" tezahüratlarını duyabilir kendi çevresinde. Memura sordum: "Sana ev adresimi verirsem, hukuk sürecinde saldırganın bunu öğrenmeyeceğini garanti edebiliyor musun?" O da bana "hayır garanti edemiyorum" dedi. Sonuç: Saldırgan yaptığıyla kaldı.

    Başka bir konuya değinmek istiyorum: Amerika'nın hangi başkanı sapıkmış ki? Kastedilen Bill Clinton'un macerası ise bu biçimde ilişki kuranlar artık neredeyse çoğunlukta bulunmaktadır ve çeşitlilik hayata bir renk getirmektedir. Sapıklığın tanımını yapmak gerekir. Sapıklık nedir?

    Başka bir konu daha: Ülke farketmez, kim 1 kişiye birden fazla kişiyle veya silahsız birine silahla saldırıyorsa o saldıran kişi/grup korkaktır ve argo tabirle "Büzzük yetmemektedir". Ben Amerika ve Türkiye'de bolca yaşadım ve her iki ülkede aynı tipte soysuzların bulunabileceğini gördüm. Bir olay oluyor hemen arkadaşı yardım ediyor veya utanmadan kahveyi falan topluyor. Diğer ülkelerde de buna benzer şeyler olmaktadır. Ben ne zaman kavga etme ihtimalim olduğunda yanımdakine "teke tek isem bana sakın yardım etme" derim ve eğer arkadaşımın bir kavga durumu olursa da "durumun kötüye giderse ve tek teke durumda isen sadece ayırırım" derim. Ancak şunu kesinlikle söyleyebilirim: Amerika'da iken kavga etmek çok zevkliydi, kimse kimseye kalıcı bir zarar vermeye ve öldürmeye çalışmıyor. Duruma göre kavga edip bir kaç tane yumruk çakıp ve yiyip sonrasında kimsenin sizi ayırmasına gerek kalmadan uzaklaşabiliyorsunuz. Burada ise kavgada sonuç almak hayatının en önemli hedefi haline geliyor. Neden böyle, bilemiyorum. Belki AB'nin kanunları yerine ABD'nin kanunları bize örnek alınsaydı daha iyi olurdu. Mesela birisini tam teamüden öldürmeye mi çalıştın, 20 yıl hapis cezası verirlerdi ve gerçekten de 20 yıl yatardı. Ama burada olduğu zaman akşama 50 YTL ceza ile serbest bırakıyorlarmış. Bayraklı Karakolu'ndaki başka bir memur söyledi. Zaten ceza alsa bile en fazla 3 yıl yer herhalde (benim yorumum) ve ceza infaz kanunu ile Rahşan Af'fı dolayısıyla da 7-8 ay yatar. Bu kadar ceza için neyin riskini alacaksınız, farkında mısınız? Ben almadım ve şikayet etmedim. Tek yaşayan arkadaşlar veya korkusuzlar istedikleri gibi şikayet edebilirler.


    REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler