Scooter nasıl yatırılır?

Merhaba herkese. Beni tanıyanlar tanır. 17 yaşında genç bir üyeyim..:)
Kanuni Popcorn kullanıyorum. Sorum şu..
Bu scooter denen küçük tekerli aletler nasıl yatırılır? :silent:
Bu yatma meselesi başıma bi iş açacak.. Virajlarda yatırıyorum.. Bi bakıyorum motorun dengesi bozuluyor.. Korkup hemen düzeltiyorum.. Bu seferde virajı alamayarak ağaçlara falan çarpacak oluyorum.. Neyse bi şekilde toparlıyorum ama Allah korusun bir gün girecem bi yerlere. Bu motor nasıl yatırılır ??
Tekniği nedir??

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
her motorun viraj kabiliyeti bir olmaz ki bobcat popcor için bir ornek değildir.bence motorun sınırını bulmaya calış.daha fazlasını da yapma.ona gore cıkabileceğin ve dönebileceğin hızlarla gir viraja.daha fazla da zorlama

tamyak eklediğin video muhteşem :cyclopsan

[YT]9XMMtrkZhvk[/YT]

Son düzenleme:
popkorn yatmaz.yatamaz.dengesi yok bi kere.çok tehlikeli bi motor bence.aman diyim yataırmayı falan deneme.yatarsın kalkamazsın Allah korusun.sen normal sürmeye bak

szr

Bu videoda kiler Bobcat mi , güzel videoymuş en arkadaki grili iyi yatırıyor:p

tamyak eklediğin video muhteşem :cyclopsan

[YT]9XMMtrkZhvk[/YT]

Tubiş bu videoyu eklemekle genç arkadaşa iyilik yapmamışsın.:wiinkk:Bu muhtemelen motorun tanıtım filmi ve sürücülerde profesyonel.:cat:Motoru bir şaha kaldırmadıkları kaldı.:cherry:Altı üstü scooter.Şimdi bu arkadaşımız bu videoyu seyredipte uygulamaya kalkarsa muhtemelen hastanelik olur.:queen:Sorumlusuda sen olursun ona göre:farao:

Son düzenleme:
Tubiş bu videoyu eklemekle genç arkadaşa iyilik yapmamışsın.:wiinkk:Bu muhtemelen motorun tanıtım filmi ve sürücülerde profesyonel.:cat:Motoru bir şaha kaldırmadıkları kaldı.:cherry:Altı üstü scooter.Şimdi bu arkadaşımız bu videoyu seyredipte uygulamaya kalkarsa muhtemelen hastanelik olur.:queen:Sorumlusuda sen olursun ona göre:farao:

Merhaba , video yu ekleyen benim haklı olabilirsiniz ama yine aynı video dan yola çıkarsak arkadaşlar full + full koruma ile yapıyorlar arkadaşımızda bence gereken mesajı almıştır korumasız o hareketleri denememesi lazım....

yok arkadaşlar.. onu deneyecek kadar deli degilim.
onu yapmak için süper bir motorunuzun ve tecrübenizin olması lazım..

Türkiye yollarından genelde asvalt kalitesi düşük. Yani virajlarda lastik kalitemiz ve motorun dengesi kurtarıyor bizi. Scooterlarda da lastik ufak olduğundan asvalta yapışan yüzey çok az. Dolayısıyla virajlarda yola tutunmak da zorlanıyor. Bence scooterları virajda zorlamayın derim. Eğer viraj istiyorsanız vitesli normal lastikli motorları tercih edin. Piaggio'nun x8 gibi biraz daha büyük lastikli motorlarını bile virajda sevmedim ben.

Tubiş bu videoyu eklemekle genç arkadaşa iyilik yapmamışsın.Bu muhtemelen motorun tanıtım filmi ve sürücülerde profesyonel.Motoru bir şaha kaldırmadıkları kaldı.Altı üstü scooter.Şimdi bu arkadaşımız bu videoyu seyredipte uygulamaya kalkarsa muhtemelen hastanelik olur.Sorumlusuda sen olursun ona göre

Neyin iyi neyin kötü olduğunu kavrayabilecek yaşa ve mantığa sahibim merak etme... Ne videolar koyuluyor denemeye kalkan oluyor mu ? Olan varsa da o onun beyniyle alakalıdır, benimle değil....

tugba abla sana bişi soracam ama kızma..:cyclopsan
niye bu kadar çabuk sinirleniyorsun??:silent:
bişi dememiş ki CBF150.. şaka yapmış sadece.. :pale:

Serhatcığım sen tubiş ablanı aldırma her zaman ki hali nöbetten falan çıkmıştır.Ayrıca 17 yaşındasın ömrünün en güzel çağlarında motoru yan yatırmaya,motoru şaha kaldırmaya vs.işleri biraz daha sonraya bırak zamanla hepsi olur abiciğim.Gençliğinin tadını çıkar.Kazasız sürüşler.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ArkadaŞlar Aldanmayin Vİdeodakİ Adamlarin Yaptiklari Çok Zor BİrŞey Deİl Sadece Kendİlerİ Motordan Sarkiorlar Merkezde Kuvvetİde Motoru Tutuo Sadece GÖz Aldanmasi Var Oda Adamlarin Motordan Sarkmasi Motoru Ancak O Kadar Yatirirlar Zaten Soruyu Soran ArkadaŞta Bu Kadar Yatirabİlİr Bencee..

bana kalırsa iş motorda değil bütün motorlar yatar iş sürücüde
tamam gel benim motoru yatırda göriyim o zaman..
Serhatcığım sen tubiş ablanı aldırma her zaman ki hali nöbetten falan çıkmıştır.Ayrıca 17 yaşındasın ömrünün en güzel çağlarında motoru yan yatırmaya,motoru şaha kaldırmaya vs.işleri biraz daha sonraya bırak zamanla hepsi olur abiciğim.Gençliğinin tadını çıkar.Kazasız sürüşler.
Öyle ama.. Ne yapiyim motora binince, yatmak istiyor insanın canı.. :p
ArkadaŞlar Aldanmayin Vİdeodakİ Adamlarin Yaptiklari Çok Zor BİrŞey Deİl Sadece Kendİlerİ Motordan Sarkiorlar Merkezde Kuvvetİde Motoru Tutuo Sadece GÖz Aldanmasi Var Oda Adamlarin Motordan Sarkmasi Motoru Ancak O Kadar Yatirirlar Zaten Soruyu Soran ArkadaŞta Bu Kadar Yatirabİlİr Bencee..
Yatırabilsem niye böyle bi soru soriyim.. Yatmıyor işte. Yatınca motorun kıçı oynamaya başlıyor.. Deli olacam yatmıyor. Yatmıyor.. :pr::pr::pr:

Serhat, burada kim ne yazarsa yazsın, kim ne derse desin. Benim sana tavsiyem popcorn'u yatırmaya kalkışma... :cat:
Popcorn bu tür manevralar için uygun değil. Kendini yerde bulursun...:cyclopsan

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
motora binince yatmak istiyorsan motora değil yatağa gitmeni tavsiye ederim :p bu biiiir, bir ikincisi scooteri 75 derece yatıramıorsan daha profesyonelleşmen lazım derim bu ikiiiii, bir üçüncüsü yaşın daha küçük ilerde yatacağın çok yer olacak buda kulağına küpe olsun :mrgreen:

Serhat, burada kim ne yazarsa yazsın, kim ne derse desin. Benim sana tavsiyem popcorn'u yatırmaya kalkışma... :cat:
Popcorn bu tür manevralar için uygun değil. Kendini yerde bulursun...:cyclopsan
eski bir Popcorn kullanıcısı olarak, senin yazdıklarını dikkate alacagım.. :cat:
motora binince yatmak istiyorsan motora değil yatağa gitmeni tavsiye ederim :p bu biiiir, bir ikincisi scooteri 75 derece yatıramıorsan daha profesyonelleşmen lazım derim bu ikiiiii, bir üçüncüsü yaşın daha küçük ilerde yatacağın çok yer olacak buda kulağına küpe olsun :mrgreen:
Tövbe estağfurullah..:p
Tamam ya.. Yatırmıyorum motoru filan.. :salut::salut:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar