yanlış anlamayın.neredeyse 6 ayın sonunda kazasız belasız atlattığıma seviniyorum.bunu sizle paylaşmak isterken bir konuyu da gündeme getirmek istedim:
türkiyede kaç yerde ehliyet gerçek trafikte ve yoğunluk içinde yapılıyor.aslında doğrusu bu.
motorcular 4 tekerliler kadar acemi olmuyor genelde.o yüzden sınavı yapanlar bile çok rahattılar.kimisi kuka falan zikzak yapmış.ki bu yanlış.
bu gün yaklaşık 30 kişi bizim kurstan ankara etlik-kasalarda metro market önünde yüzlerce araç bulunan bir ortamda(aynı anda b lerde var) sınava girdik.
3 kişi sınavda çaktı.biri döneceği yeri bilmedi,aşırı hızdan bastı sınav aracı adamı kaybetti.ikincisi lambaları kale almadı geçti.
üçüncüsü ise tam bir filmdi:
adam nasıl kaptırdıysa komisyon yetişmek için herhalde rahat bir 120 yapıyordu.
diğer sınava girenler eğlendik gülmekten.tabii komisyonun 120 yi ben daha hızlı giderim seni yakalayıp geçerim diye yapıp yarışa tutuştular esprisini sizle paylaşmak istiyorum.
benim nasıl 95 aldığımın çok önemi yok ben 100 bekliyordum.hiçbir hatam yoktu.her hareketimi sinyalle belirttim.50 yi geçmedim.önüme kıran araçtan ve yola atlayan yayalardan yırttım vs.kısaca hoca sınavın en nizami öğrencisisin dei de 100 herhalde yasakmış ben öyle anladım vermedi.
toparlarsak konun ana fikri:
gerçekte şartlar nasılsa sınavda öyle olmalı.