Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

2.el bir ybr kaç km'de,ve ne durumdaysa alınır?

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #1

    Üyelik
    08 Ağustos 2006
    Şehir
    Diyarbakırlıyım ama şimdi İzmirde okuyorum
    Motosikleti
    TVS Apache
    Yaklaşık 3 ay sonra 2. el bir ybr125 almayı düşünüyorum...maddi durumdan dolayı mecbur naapalım artık...Apache sonraya kalacak(Gerçi 3 ay sonra apache bulsam kaçırmam ama)Yani üstatlarımın tavsiyeleri nedir? Ne kadar iyi olursa olsun kaç km'den sonra YBR alınmaz..Km si ve fiyatı ne olmalıdır diğer durumlarında bi sorun yoksa...
    [B]O[/B]LMAZSA [B]O[/B]LMAZIN [B]O[/B]LMASIN:wiinkk:


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #2
    Predator[23rd] - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    04 Ağustos 2006
    Şehir
    Viyana
    Motosikleti
    Honda CBF 500 ABS
    hocam, senin CBF150'in yok mu? onun yerine niye YBR125 alasin ki?

    ikinci el motosiklet alirken kmsi ilk önce fiyatini etkiler. sahsi olarak yillik ortalama 15bin'den fazla yol yapmis olan motosiklet almam. iyi durumda olsa bile.

    alirken yapacagin üc sey var: test sürüsü ile sasinin düzgün durumda olup olmadigini anlamak, güzelce inceleyerek herhangi gözle görünür bir aksakligin olmadigina bakma ve kmsine göre fiyatini belirlemek. sahibinin tecrübesine ve isine göre yillik km limitini kendin belirle.

    bence 125cc'lik motor almak cok iyi bir fikir degil. o alet cok cabuk cok "kücük" gelecek. aldim-sattim isleri, vergileri vurgulari ile ugrasip bir yil sonra yeni motosiklet istemek seni ne kadar mutlu eder bilemiyecegim. gördügüm kadariyla türkiye'deki sorunlar iki konuda yogunlasiyor: noksanlari olan motosiklet egitimleri (ve uyduruk A2 sinavi) + "vahsi" trafigin icinde insanin cildirip tehlikeli isler yapma olasiliginin yüksek olmasi. eger cebinden parayi harcayip özellikle motosiklet üstünde yogunlasan ve normal ehliyet kursalarini asan (mesela ankara'daki motoart'in verdigi 10-12 saatlik -yanlis hatirlamiyorsam- kurs) 1-2 kursa gidersen belki daha kuvvetli motosiklet ile baslamak uzun vaadede daha hesapli bile olabilir.

  3. #3

    Üyelik
    08 Ağustos 2006
    Şehir
    Diyarbakırlıyım ama şimdi İzmirde okuyorum
    Motosikleti
    TVS Apache
    teşekkür ederim ama para durumundan dolayı daha güçlü motosiklet alıyorum...ayrıca cbf m yok bi ara olmak üzereydi diye yazdıydım profilime...saolasın yine de görüşlerin için

    yokmu bi cevap veren yaa:(:(

    yokmu cevap veren arkadaşlar, yardıma ve bilgiye ihtiyacım var bu arada neden offline görünüyorum
    [B]O[/B]LMAZSA [B]O[/B]LMAZIN [B]O[/B]LMASIN:wiinkk:


    REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler