Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

188 ytl + 1 ay HAPİS ceza yedim toplam 788 nişantaşı 4 yol

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #21
    cuk_o - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    18 Haziran 2005
    Şehir
    Başakşehir 4.etap/2.kısım/ikitelli/İSTANBUL
    Motosikleti
    Regal Raptor DD250E-9 (RC "racing cruiser")
    ccbbdd,

    +1

    valla ya takan yokki
    seçimler yaklaşınca hepsi köpek oluyo oy toplamak için ama seçimlerden 1 hafta sonra a.mıçıyolar bu dünya bu ne düzen si.erler böyle okulu mektebi yaa


    etrafına bir baksana evrendeki herşey sana hizmet etmek için yaratılmış.........


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #22
    boy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    18 Eylül 2003
    Şehir
    Amerika
    Motosikleti
    2016 Aprilia RSV4 RF
    Arkadaşlar neden A2 ehliyetsiz motor kullanmakta ısrarlısınız? Bütün dünyada motosiklet kullanmak için A2 sınıfı ehliyet gerekiyor, bu sadece bizim ülkede uygulanan bir kural değil. Diyelim ki birine çarptınız ve adam öldü. İşte o zaman ehliyetsiz olduğunuz için başınıza neler geliyor biliyor musunuz? Bence bilmeyin daha iyi...
    Hayatta en büyük eğlence başkasının yapamazsın dediğini yapmaktır.

  3. #23

    Üyelik
    11 Nisan 2004
    Şehir
    Kuşadası
    Motosikleti
    Kymco Agility City
    Alıntı cenkmenderes adlı üyeden alıntı
    FreeWind, sen motora hiç ehliyetsiz binmedin gaLiba.. Eger gercekten boyLeyse supermissin derim. Oldukca ender bulunan bir turden oldugunu gosterir. Adam ehliyet icin kursa gidiyo sertifikasIda varsa polislerin biraz daha anlayıslı olması gerekir. Adama yukleneceğine bir gecmis olsun demen daha mantıklı olurdu ya neyse. Ben de su an ehliyetsiz kullanıyorum. Ancak cuma gunu sınava girecegim. Hicbir allahın kuluda beni bu sure zarfında motorumu kullanmaktan men edemez. Motor ehliyeti almakla motorcu olunmuyor. Tabiki kullanıyorsan alacaksın. Ama sınav sittin senede bir, sonra direksiyon sInavdan bi sittin sene sora oluyo ehliyeti alman 3-5 ay suruyosa ben bole sistemi de sallamam kursa yazıldıgım gunden itibaren kendime surme yetkisi veririm. Polise yakalanmak yakalanmamak biraz şans birazda polisin insafI iLe bagLantILı. İnsan gibi derdini anlatırsın, kurs sınav belgen vs. gosterirsin. Adam hala anlamıyorsa para denersin. Yine anlamıyorsa yapacak birsey yok demektir. Ha bide yapabiliyosan yok efendim valilikte , emniyette vs. de tanıdık varsa araya koyar ceza işleme konmadan iptal ettirirsin.
    Adam ehliyetsiz yakalanmıs diye, sende de ehliyet var diye bu kadar keyif almanı anlamsız buldum. Aferim sende A2 varmış.. Sana taç takaLIm madem ?
    ehliyetsiz motora binmez olurmuyum hiç .bindim hemde senin yasin kadar binmisimdir.ama senin gibi hiç trafik polsiyle sorun yasamadim ehliyetsizken
    Sen burda haksizsin polise laf ediosun.adam görevini yapior sen konsuon hala.O adama emir verilmis trafik kurallarina uymuyanlara ceza yazsin diye.madem ehliyetsiz kullaniorsun motoru o zman bunun gibi sonuclari göze alman gerekirdi.Ve sana çok iyi bi ders olsun umarim akillanirsin.
    Bide allah korusun kaza yaparsan ehliyetsiz görürsün dünyanin kaç bucak oldugunu belki o zman akillanirsin.
    sana baska bisey demiorum zaten gerkesiz çünkü sana yorum yapmaya
    :bestmt:

  4. #24
    ccbbdd - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    12 Mayıs 2005
    Şehir
    Gebze
    Motosikleti
    5Yamaha3Virago5
    Alıntı boy adlı üyeden alıntı
    Arkadaşlar neden A2 ehliyetsiz motor kullanmakta ısrarlısınız? Bütün dünyada motosiklet kullanmak için A2 sınıfı ehliyet gerekiyor, bu sadece bizim ülkede uygulanan bir kural değil. Diyelim ki birine çarptınız ve adam öldü. İşte o zaman ehliyetsiz olduğunuz için başınıza neler geliyor biliyor musunuz? Bence bilmeyin daha iyi...
    Al işte yurdumun güzel insanı olayı nerden algılıyor,kim dedi ehliyetsiz motor kullanalım,çoşalım,eğlenelim diye???? Biz diyoruzki cezalar haddinden fazla ağır,,Ben diyorumki bu halkın gelirine göre verdiği vergiler ağır,,Tabiki kurallara uyulmalı,,ama sen istersen benim yazıyı bir oku,,,Adamı bacağından vuranlar 2 ay yatıyor bilemedin 4 ay,,o senin yurtdışı dediğin yerde öyle değil işte,, şimdi ehliyetsiz motor kullanan adamla bu herifin aynı koğuşta ne işi var kardeşim,,bizde ceza hukuku doğru düzgün işlemiyor ki,,bu ülkede baklava çalana 20 yıl hapis veriliyor mafya babaları ellerini ve kollarını ve hatta diğer organlarını sallayarak dolaşıyor,hatta bu herifleri ve bu jargonu öven özendiren kurtlar,köpekler vadisi diye oynayan dizide izleyici rekorları kırıyor...Ben motosiklet kullanıyorum yoların haline bak çoğu kaza bu şeyime benzeyen yollar sayesinde oluyor yahu koskoca bakan Adnan Kahveci öldü be tabelanın yanlış yere koyulmasıyla,,ama askerlik zamanı geldimi hiiiç kaçırmaz güzel devletimiz hemen alır bizi ordaki cahil uzman çavuşunun eline verip ağzımıza eder 15 ay,,,Tekrar soruyorum senin neren avrupalı ki cezan avrupalı olsun,,Önce cezayı düzeltiyorlar adamlar. Bir işe anüsten başlanmaz...Sağ şeritte gidiyorum 80 km hızla arkamdan kamyonet gelip korna çalıyor ulan O...çocuğu daha nereye gideyim sağdan gidiyorum işte yoldan çekileyimde hiçmi gitmeyeyim,,sonrada üstüme yatıyor bakıyorum herifin tipe ayı desen değil,it desen değil,goril desen değil bu yaratıkla aynı oksijeni tüketmekte beni üzüyor al işte bu adamı koy hapse,,bugün şöyle bir araştırın en bilgili ve bilinçli sürücü kesimi motosiklet sürücüsüdür,, hiç tanımasamda son derece bilinçli olduğuna emin olduğum bu arkadaşa 788ytl ceza kesersen o zaman kardeşim bu ülke kalsın bu ayı yavrularına...Ben bir motosikletin kimseyi öldürdüğünü duymadım,ama freni patlayan kamyonun,tırın ,otobüsün çok gördüm duydum,hatta freni patlamasınada gerek yok hayvanlığından karşı şeride geçip en yakın arkadaşımı ve onun kardeşini öldürdüğüne bizzat tanık oldum,,adam şu an dışarda..Kısacası bu ülke bir avrupa ülkesi değildir ne zaman avrupa standartlarında yaşarız,gerek gelirimizle gerekse yaşam biçimimizle bende o zaman ne kadar ceza ödemem gerekiyorsa mutlulukla öderim,,ben şu an bu ülkeye vermek zorunda kaldığım 5 kuruşa lanet ediyorum....şu benzin meselesini düşündükçe çıldırıyorum zaten avrupadaki en pahalı benzini en fakir halk tüketiyor oynatmamak elde değil..

  5. #25
    Infaustus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    12 Mayıs 2005
    Şehir
    Edirne
    Motosikleti
    Harley Davidson Sportster 1200
    FreeWind, İyiki yorum yapmamışsın.. Yapsan demekki foruma sıgmayacak. Ayrıca ben ehliyetsiz yakaLanmadIm. KınayI soraya sakLa yani. AyrIca yaşım kadar motora bindiğine göre sen baya bi büyüksün. 40'ın üzerinde olman gerekiyo. Benim yaşım 28.. neyse..

    boy, Ehliyet alacağım zaten. Motoru aLmadan önce yazILdIm kursa. Şu anda da sInav gununu bekLiyorum. Ben ehliyetsiz binilmesini de savunuyor degilim. Sadece bir cok suc cezasIz kaLIrken sertifikasını almıs sadece trafik subeden gidip ehliyetini alması eksik kalmıs bir arkadasımıza 188ytl + 1 ay hapis cezasInI hic cekinmeden vermelerine kızdım. Ben kimseye al motoru ehliyetsiz bin. Ehliyet gereksiz birşey demedim.
    Kralını tanımam. Edirne Motorcycle Club!!!

  6. #26
    ccbbdd - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    12 Mayıs 2005
    Şehir
    Gebze
    Motosikleti
    5Yamaha3Virago5
    ya kime ne anlatıyorsun Cenk adam doktor civanım diye şarkı söylese doktorlar ayağa kalkar "efenim bu civanım sözü doktorları son derece küçük düşürmektedir" diye konuşur senin ne anlatmak istediğinle kimse ilgilenmez bir söze takılır onun üzerinde debelenir durur,,,Volkan Konak cerrahpaşa diye beste yaptı beyinsizin biri bu şarkıyı TRT de yasakladı,,Cerrahpaşa hastanesi küçük düşüyor diye,,Volkan Konağın babası akciğer kanserinden bilmem kaç senesinde Cerrahpaşa hastanesinde vefat ediyor adam da bu yürek acısıyla her baltanın anlamayacağı bana göre inanılmaz duygu yüklü ve güzel beste yapıyor..Sonra dallamanın biri bu şarkının cerrahpaşa hastanesini küçük düşürdüğünü düşünüyor diyecem beyin yok, düşünüyor demiyorum imkansız ve bu dallama TRT de yöneticilik yapıyor,, şu Tvlere bir bakın k..çını açanmı dersin,,Göbeğini açanmı dersin,,eşcinselimi dersin her kanalda bir başka soytarılık,sen Volkan Konakla uğraşıyorsun,,daha o kadar komik şeyler varki anlatmakla bitmez bence bu ehliyetsiz yakalanan arkadaşı İdam etsinler ders olsun onada bak bakalım bi daha ehliyetsiz kulllanabiliyormu....Avrupanın cezasını örnek alıp uyguluyorsun,,ee başka,gerisi nerde avrupanın cezasını aldın iyi ettin aferin sana,,diğer uzuvlar nereye kaçtı,,, avrupanın öyle cezasını alıp halkı domaltmak olmaz,,al bakalım herşeyiyle avrupayı örnek te göreyim,,,yemez ama,,,işine geleni alırsın gelmeyeni,,, neyse s..tiret biraz daha yazarsam DGM de yargılanacam....susayım ben en iyisi..Son olarak şunu söylerim"BU ÜLKEDE AT İZİ,İT İZİNE KARIŞMIŞ"

  7. #27

    Üyelik
    22 Haziran 2004
    konus ccbbdd kim tutar seni bu nickname ile degil MIT, FBI bile izini bulamaz

    Tarzın ve düşünce tarzın güzel güzelde biraz daha sakin olalım
    Ayrıca Profiline MSN adresini eklersen ''Online Sağlam Dostluklar Kurma'' potansiyelimizdende yararlanabilirsin

  8. #28
    danger0 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    04 Mart 2004
    Şehir
    istanbul
    Motosikleti
    Yamaha FZ6 Fazer
    ccbbdd abi mesaj yazmış olmak için yazmayın yahu, ne alaka nelerden bahsetmişin ...

    Ben cezaların yüksek olması ve uygulanması taraftarıyım. ama kurallar konusunda değişiklikler gerektiğini düşünüyorum. otoyollarda hız sınırının 120 olması bence çok uygunsuz. birçok ülkede bölge bölge hız sınırı konmasına rağmen bizim ülkemizde genel geçer kurallar konuyor. yolun en uygun yerinde de 120 en virajlı yerindede 120.

    burda ceza yiyen arkadaşımız için çok üzüldüm. kural kuraldır ama böyle bi durumda bi uyarı tarzı bişey vererek bırakmalıydı polis.

  9. #29
    ccbbdd - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    12 Mayıs 2005
    Şehir
    Gebze
    Motosikleti
    5Yamaha3Virago5
    danger0, mesaj yazmış olmak için değilde ne yapmış olmak için yazalım?.....Ülkeyi kurtaracak halimiz yok muhabbet olsun işte...orda anlattığım herşey birbiriyle alakalı şeyler de, anlayana tabi...

  10. #30
    profi66 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    29 Haziran 2005
    Şehir
    ıstanbul
    Motosikleti
    DR800 / 990ADV
    boynumuz bükük kalmasın.
    al benden de o kadar, talih bu kimine güler kimine!!!!!!

  11. #31
    asugba - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    15 Kasım 2004
    Şehir
    istanbul
    Motosikleti
    2003 CBR 954 RR
    3 gün öncede osmanbeyin ortasında durdurdu motorlu bi polıs benı.kask takılı degıl,plaka yok(cıkarmamıstım henuz),ehliyette yok tabii.adam tuttu bırakmıyo.nys,yalvardık bıraz,gıt ehlıyetı olan bırını bul,yoksa otoparktan alırsın motoru dedı.fellık fellık kurye aradım valla.nys,bı arkadas yardım cı oldu sagolsun,polıs abıde valla cok anlayıslı cıktı,düzceli olmasaydın yanmıstın falan dedi yanı rastlayabılecegım en ıyı polıse denk gelmısım.ama sen baya bı sanssızmısım be arkadasım.nys,tekrar gecmıs olsun ...
    ”Ölene kadar...

  12. #32

    Üyelik
    22 Haziran 2004
    asugba sen aylar önce Hussarla takas ettigin Yamaha R1 e halen Plakasız+Ehliyetsiz+Kasksız mı biniyorsun kardeş? Muayene?Sigorta? onlardamı yok?

    Demek ki bir insan neyse o.. Değişmiyor Giy abi şu kaskını yaf..

  13. #33
    asugba - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    15 Kasım 2004
    Şehir
    istanbul
    Motosikleti
    2003 CBR 954 RR
    ateşcim,r1 i sattım.2 kere kaza yaptım ama satma sebebım motorun problemlı olmasıydı.yani hafıften cakmıslar bana.bende bıraz zararınada olsa sattım.yaptıgım 2,400 masrafda cabası.dedıgım olay yenı aldıgım deer 152 ile oldu.sen vıragoyu verdınmı?bende sımdı 650 dragstar düşünüyorum.buldum bıtane,ne dersın chopper icin,binilirmi?
    ”Ölene kadar...

  14. #34
    kanat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    15 Mayıs 2005
    Şehir
    İstanbul
    Vee yeniden burdayım.. herkese tesekkurler gecmis olsunlar icin. sana ders olsun diyen arkadaslar var bıde asıl onlara ders olsun bende sertifika vardı aldım elime ztn hem 788ytlyi hemde ehliyeti hemde polisin İYİ DİLEKLERİNİ..

    neyse borçtu harçtı ödedim 1200 olmadan. simdi olay millete borçları kapamada.


    abi cookk komik seylerle karsılastım cezayı yatırırken mal mudurlugunde..

    ** bi adam alt komsu sikayet etmis mahkemede 1300 gurultu kirliliği cezası odemis.
    --- baska bi adamda yolda bi kaza oluyo vuran adamı kurtarmıs bi bakıyo mahkeme kararı 1 mi 1.5 mi unuttum ceza. polis faşlş mechul kalmasın diye adama kastırmıs.

  15. #35
    Mel-a-ku - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    24 Nisan 2005
    hussar la r1 mi takas?? kolpa kokuları geliyor burnuma.. r1 in lastiği fiyatına hussar

  16. #36

    Üyelik
    20 Mayıs 2005
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    marauder 250
    ve yeniden burdayım msjının ve forumun sahibi ben SKUNK oluyorum kuzenin bilgisayarıda onun nikle yazmısım.

  17. #37

    Üyelik
    20 Mayıs 2005
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    marauder 250
    bu arada ceza ile ilgili bi gelisme daha cok sevdigim (bayıldıgım) sisli adliyesine bi daha gittim. avukatla girdim. hakim bana salak salak bagarıyo ne olayı biliyo nede kim oldugumu sadece bagrıyo. Hasan toker midir nedir. bisey de soylenmiyo cunku baba canı istedimi sus dedim susmadı diye mahkemede 1000 ytl ceza yazabiliyo ve gıkını cıkaramıyosun. once bi insan ol. neyse

    sonra baska bi yerlerden ogrendim ifade degistirdim avukatla karsı dava acacaktım iptali icin ama o kosuldada 3 ay davayı bekliyosun cezan %50 artıyor.

    eger kazanırsan AMENNA! ama davayı kaybedersen ki o hakim senin mahkemene giriyo dusun 1200 oduyosun hemde siciline isleniyor.
    bi daha vize alıp yurt dısına cıkamıyorsun ve banka kredisi gibi seylere basvuramıyorsun. neyse uzun yazdım yine kanunlarımızı suistimal eden tum hakimlerimize sevgilerimi gonderiyorum..

    allah kimseyi devlet karsısına dusurmesin!!.. ben medal of honor oynamaya gidiyorum.. sanal dunya en guzeli borc yok harc yok OOHHH

  18. #38
    crazy_devil - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    29 Haziran 2005
    Şehir
    DENIZLI
    Motosikleti
    MONDIAL MCT 250
    wala hepinizin eline diline sağlık arkıadaşlar ama,bbccdd nickli kardeşime apayrı bir teşekkür ediorum.saolasın bbccdd kardeş.sanırım bi çok kişi arasından en iyi sen sesini duyurabiliosun ve bazı arkadaşlarda hala senin de sesini kısabilmek için uğraşıyor.seni desteklemek için ellerim kopana kadar yazarım ben bu topicte.bu çiçikler sana bbccdd kardeşim.kimse bu ülkede senin gibi özgür,çağdaş,demokrat... bir ülkenin temelleri konusunda bilgi veren arkadaşı susturamaz.dediklerin çooook doğru.türkiyenin en büyük mafya adamları çıkıp sahnelere "şopi şopi" diye ıplıo ve benim güzel Atatürk'ümün emaneti T.C polisim de onun konserine bekçilik yapıo.yazık yazık.neyse hepinizden çok özür dierim arkadaşlar.lafı nu kadar uzatmamalıydım...eninle tanışmak isterim bbccdd arkadaş .özelime gelebilirsin.

  19. #39
    ccbbdd - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    12 Mayıs 2005
    Şehir
    Gebze
    Motosikleti
    5Yamaha3Virago5
    Eyvallah kardeşim,benimle ilgili güzel düşüncelerin için çok sağol,yalnız bu sitede vatanseverlikle kafatasçılığı karıştıran cühela bir topluluk dikkatimi çekiyor,bu mehteran topluluğuyla ki bunların sayısı öyle az değil bu ülke nereye gider?Birde kendilerini Atatürkçü ilan etmişler ve sanıyorlarki şu an yaşadıkları Türkiye, Atatürk'ün kurduğu ve maalesef geliştiremeden aramızdan ayrıldığı T.C ile aynı doğrultuda..Hepimiz vatanseveriz bu ülke ve bu topraklar bize dedelerimizden miras,bir toprak parçasının sahibi bir insan olamayacağı gibi bu faşistlerde bu ülkenin sahibi değiller.Ben ve benim gibi düşünenleri vatan haini ilan etmekte de gecikmezler bunlar.Ben bu halkın layık olmadığını yaşadığını düşünüyorum, onlar ise hem Türk halkının bütün halklardan üstün olması gibi saçma ve bir o kadar bencil düşünce içine girip hemde halkımızın yaşadığı sıkıntıyı,yaşadığı hayat biçimini görmezden geliyorlar. Birde aralarında ukala dümbelekleri var ki bunlar tam sirklik..Londra Heatrow havaalanına vardığımda bana uygulanan muamele,ya da İngiliz halkının Türklere bakış açısı her ne kadar hoşuma gitmesede, ben Avrupa da göğsümü gererek ve Türklüğümle övünerek dolaştım..Ben en nihayetinde taşıdığım mavi renkli nüfüs cüzdanımdan memnunum,ama bu demek değildir ki,bu ülkenin yönetiminden memnun olacağım,bu demek değildirki kendi ülkemde başıma gelen her haksızlığa boyun eğip vatan sağolsun diyeceğim,bu demek değildir ki hırsızı,soyguncuyu,vurguncuyu,şerefsizi,rüşvetçiyi ,Kafatasçıyı,görmezden gelip buna ses çıkarmayacağım...Biz başımıza gelen haksızlıklara göğüs gerip tek bir vücüt olamazsak,başkasına yapılan haksızlığa kendimize yapılmışçasına karşı koyamazsak devran birgün gelip döndüğünde ve haksızlığa uğradığımızda yanımızda kimseyi de bulamayız..Neyse burası motosiklet sitesi, burda motosikleti olmayan ve sadece bu konuları konuşan insanlar var bu dikkatimi çekiyor.Belli amaçları varmı yokmu bilmiyorum ama ben motosiklet konuşmak için burda olmak istiyorum,ha bu tipler zannetmesinler ki sadece motor kullanıp motor konuşuruz yeri geldiğinde o cühela topluluktan hiçte aşağı kalmayız..."GERÇEK İNSAN BAŞKASININ SURATINDA PATLAYAN TOKATI KENDİ YÜZÜNDE DUYABİLENDİR"
    JOSE MARTI

  20. #40
    ekim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    25 Nisan 2005
    bu ehliyete tapınmayı anlamıyorum doğrusu. Daha çok ehliyeti olanlar kendilerini enayi gibi hissetmemek için savunuyorlar ama unutmayın ki bu bizim halkını soymayı marifet sayan devletin gelir kapısından başka bir şey değil.
    Ben geçen ay ikinci el scooter aldım 1500 ytl ye inanın alım masrafları 30 milyarlık bir arabanın masraflarıyla ayn.
    Hem trafik düzeni araba veya motora göre farklımı ki ehliyeti ayrı. Bu iş en çok sürücü kurslarına yarıyor bence. sankı her ahliyet verdikleri arabaları veya motorları adam gibi kullansalar gam yemeyeceğim ama nerde. Ehliyeti alan özel kurs alıyor tekrar.
    Sözün özü küçük motorlar b sınıfı ile kullanılabilmeli ve alım satım masrafları düşürülmelidir. Sadece kask denetimi yapılmalı. Motosiklet kullanımı teşvik edilmelidir.
    Not bizim devlet yakaladığını öper ve sorunlarımınla değil bizden sağacağı parayla ilgilenir nokta


    REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler