Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
1. sayfa 12311 ... SonuncuSonuncu

[İstanbul-MT] Hızır Acil - İLK YARDIM KURSU

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #1
    fear_factor - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    23 Temmuz 2006
    Şehir
    Bahçeşehir - İSTANBUL
    Motosikleti
    Keeway SL 150 cc
    İLK YARDIM KURSU HAKKINDA KÜNYE ;


    KURSU VEREN KURUM .......... = İBB
    KURSUN ÜCRETİ.................. = Kesinlikle Ücretsiz !
    KURSUN BAŞLANGIÇ TARİHİ... = 27 Ocak - 03 Şubat - 10 Şubat
    KURSUN SÜRESİ.................. = Hafta Sonu : Üç hafta arka arkaya C.TESİ günleri !
    KURSUN SAATLERİ.............. = 10:00-15:00 arası.
    KURSUN YERİ..................... = Edirnekapı ( İETT Yanı )
    HEDİYELERİ....................... = Kurs bitiminde SERTİFİKA ve İLK YARDIM ÇANTASI verilecektir.

    SORMAK İSTEDİĞİNİZ BİRŞEYLER OLURSA akgul.olcay@gmail.com adresinden veya özelden mesaj atarak sorabilirsiniz !

    Katılımcı Listesi :

    1- ozturk_sertac
    2- teflon
    3- fear_factor
    4- teksavasci
    5- karamurat
    6- deer_152
    7- mox2cn
    8- eh62
    9- eroldayı
    10- yakup bey
    11- hakinen
    12- Görkem
    13- delipoyraz ( AKM'den servisle )
    14- Shrieker ( AKM'den servisle )
    15-
    16-
    17-
    18-
    19-
    20-

    Talep yoğun olursa Taksim AKM'ye servis de çekmeye çalışacağım...


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #2
    tüzemen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    13 Mart 2006
    Şehir
    adana
    Motosikleti
    HONDA GL1800 2003 ve HONDA FORZA NSS300 2015
    Ancak şunu unutmamak gerekir. Bu kurs sadece kendiniz içindir. Çünkü herhangi acil bir durumda müdahale edemezsiniz. Müdahale ettiğiniz kişi ex olduysa bütün sorumluluk sizin üzerinize kalır. Ya hiç müdahale etmeyeceksiniz ya da 112 acil servisin gelmesini bekleyeceksiniz. Müdahale edebilmeniz için yetkin olmanız gerekmektedir. Yetkin olmak için sadece kurs katılım belgesi yeterli değildir.Sertifika olması gereklidir. Bu sertifika da Türkiyenin her yerinde 3 yıl süreyle geçerlidir.Sağlık bakanlığının yetkili kıldığı kurumlar tarafından verilir.Eğer bu sertifikayı vermeyi taahhüt ediyorsanız ona diyeceğim yok.
    Eğitimin kötüsü yoktur.Anladığım kadarıyla bu eğitim sadece bilinçlenmek içindir. Katılmakta fayda vardır. Ancak yukarda bahsettiğim gibi kaza esnasında müdahale ettiğinizde o yaralı ölmüşse siz sorumluluk altına girersiniz. Yanlış müdahale diye sizi mahkemeye dahi verirler. Bu konuyu unutmamanızı tavsiye ederim.
    Ama kendi bilginiz açısından yararlı olacağına inanıyorum. Kursa katılmayı düşünen arkadaşlar bunu da düşünerek kayıt yaptırsınlar. Körü körüne kursa gidipte beklentilerine cevap bulamadıkları zaman hem kendileri zor durumda kalmasın hem kursu veren kurum zor durumda kalmasın.
    Eğer sağlık bakanlığı bu kursu veriyorsa (112 Hızır acil) ona diyeceğim yok. Ama herhangi bir kurum cazip hale getirmek için ücretsiz ilk yardım çantası+sertifika deyipte kurs ücreti adı altında para talep edecekse tuzak olmasın.fear_factor daha açıklayıcı biçimde yazabilirsin üçkağıda haberin olmadan alet olma sende .

  3. #3

    Üyelik
    21 Ekim 2005
    tüzemen ; anlayışın için Teşekkürler.
    Fakat ; fear_factor arkadaşımız işin önemini belirtmiş.

    Orada kalp masajı yapma gibi bir niyetimiz yok ama en azından kanama bölgesinew müdahale ya da kopan bacağı soğuk ortamda tutma gibi faydamız olarak insanların geleceğine faydalı olabiliriz.

    Peki ne derece biliyoruz? Hiç denecek kadar az mı peki yerde yatan ve acılar içinde kıvranan insana hiçbirşey yapamayacakmıyız? Ambulans gelene kadar onu seyredecek miyiz? Feryatlarına kulaklarımızı mı tıkayacağız? Yoksa ''vah vah yazık olmuş'' deyip gaz kesmeden yolumuza devam mı edeceğiz.


    --- edit---

    fear_factor hocam ; bu eğitimi sen mi organize ettin. Yoksa devlet bu imkanı tanıyor mu?

    Yeni sezonda ben de düşünüyorum böyle bir etkinlik. OK

  4. #4
    tüzemen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    13 Mart 2006
    Şehir
    adana
    Motosikleti
    HONDA GL1800 2003 ve HONDA FORZA NSS300 2015
    Viper bakın ben yine yukarda da belirttim; eğitimin kötüsü yoktur eğitim herşeyde şart. Elbetteki TV de görüyoruz yaralıyı karga tulumba arabaya bindiriyorlar adam ölmeyecekse de ölüyor ya da sakat kalıyor. Bunun bilincini başta almak lazım.Yoksa karşı değilim ben eğitim eğitimdir. Benim açıklığa kavuşturmaya çalıştığım noktayı anlamışsındır.Tabiki ilk yardımcı da kalp masajı yapmasını bilmeli olmayanda bilmeli. Benim anlatmaya çalıştığım da daha detaylı bilgilendirmek ve ona göre hareket etmeyi sağlamaktır.
    fear_factor arkadaşımızda anladığım kadarıyla bu bilinçlenmeyi bizlerle paylaşmak istemiş herkesin bilgi sahibi olmasını istemiş. Daha detaylı bilgi yazsaydı ya da bir telefon numarası verseydi kime nereye başvurulması gerektiği. Kurs belki de tamamen ücretsiz belki Hızır acil servis veriyor(kastım sağlık bakanlığı. adını hızır servis veren özel firma değil)
    Günlük hayatta çok şeyle karşılaşıyoruz. Fear da suçlandığı falan yok.

    EĞİTİM GÖNÜLLÜSÜ OLARAK GEREKLİLİĞİNE HER ZAMAN İNANIYORUM .
    Zaten bu nedenle bende bu eğitimi 2 yıl önce aldım ve sertifikalandırdım. Gönül herkesin almasını istiyor elbet.Sadece bilgimi paylaşmak amacım.
    Kazasız belasız günler.

  5. #5
    fear_factor - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    23 Temmuz 2006
    Şehir
    Bahçeşehir - İSTANBUL
    Motosikleti
    Keeway SL 150 cc
    Polemik yaratmak değildi amacım, ama oraya doğru akıyor konu Güzel ülkemin güzel insanları nedense bazen sırtını sıvazlayıp omuz vermek yerine, arkadan tutup çekmeyi kendine marifet sayıyor Ben diyorum ki kan kaybından ölüyorum sen diyorsun ki pasta yer misin Yapma allah aşkına ya Arkadaşlar böyle bir eğitim organizasyonu var. Ben de bunun için Sağlık Bakanlığıyla birkaç telefon trafiği yaptım; adamların da çok hoşuna gitti bizim gibi gençlerin bu hayati konuya duyarlı olması Siz listenizi yapın, biz her türlü desteği vereceğiz dediler Alındığımı bildirmekle birlikte; tüzemen'e de helal olsun diyorum Bu kadar önemli bir konuya bukadar kişi içinden ( olumsuz da olsa ) cevap yazdı; hem de taaa Adanalardan Ancak tekrarlıyorum ; BEN DİYORUM Kİ KAN KAYBINDAN ÖLMEK ÜZEREYİM, SEN DİYORSUN Kİ PASTA YER MİSİN? Neyse katılmak isteyenler listeye katılsınlar, şartları ilk mesajda yazdım . Söyleyeceklerim bunlardır !

  6. #6
    tüzemen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    13 Mart 2006
    Şehir
    adana
    Motosikleti
    HONDA GL1800 2003 ve HONDA FORZA NSS300 2015
    Ben bu sertifikanın faydasını bu yıl gördüm başımdan geçen bir olayı anlatayım. Bir pazar sabahı inşaatın 9. katından (abartı değil gazetelere dahi çıktı bu vatandaş 9.kattan düşen adam diye) yere toprak zemine düşen bir işçiye etraftan gelen kalabalık her kafadan bir ses çıkarmaya başladı.Apar topar arabasına atmaya çalışıp hastaneye götürmeye kalkanlar ,adam ölecek biz burda bekliyorz diyenler.yani herkes birşey söyluyor.Orada yapılacak tek müdahale hastanın genel durumuna bakıp olayın şeklini de göz önüne alarak 112 ye haber verip ambulansın gelmesini beklemekti. Çünkü her yerinde hareket belirtileri vardı ve adamın bilinci yerindeydi. İsmini sorduğumda cevap verebildi parmaklarını kıpırdattı.Anladım ki kırıkları var ama kalçasnda kolunda ya da omuriliğinde olabilirdi. Felç durumu görünmüyordu.ama yanlış hareket ettirirsem sinir kopması durumu da olabilirdi. Dış kanama yoktu ama iç kanama olabilirdi ona zaten yapacak bir şey yok. Ambulansı bekleme esnasında herkes bir şey soyledi hatta beni dövmeye kalkanlar bile oldu adam ölüyor biz bekliyoruz diye. Dağ başı değilki şehrin tam göbeğindeyiz ve pazar olduğu için trafik bomboş.Nitekim 8 dk sonra ambulans geldi. Hemen boyunluk takıp hiç kıpırdatmadan sedyeye aldılar.Hasta gittikten sonra benimle kavga edenlere sordum peki hastaneye götürürken birşey olsaydı ve adam ölseydi. Bırakın suçlanmayı manevi olarak sorumluluğu kabul edebilecekmisiiz diye sorduğumda bak ona hiç yanaşan olmadı. Bilinçli olsalar yanlışları görebilecekler. Bu nedenle herkesin eğitime katılması taraftarıyım.
    Hasta şu an yaşıyor ve çalışmasına devam ediyor. Kalça kemiğinde kırık varmış ve dalağı patlamış o zaman. Düştüğü zeminin yumuşak ve ıslak toprak olması kurtardı.
    Bir haber daha soyleyim aynı kişi 2 yıl önce Mersinde bir inşaatta çalışırken 11. kattan düşmüş ve yine boyle atlatmış. Bakalım 3.sünde ne olur.
    Bunları yazarken yıne olayı yaşadım paylaşmak istedim sizlerle.

    Fear beni hala yanlış anlamışsın ya da anlamak istemiyorsun polemik falan da değil kimsenin buna ne ihtiyacı var ne de gereği boyle birşeye. Ortamı bozmakta değil amacım.ama oyle istiyorsan oyle kabul et.Orda olsam bende katılırım ben sadece biraz daha açıklayıcı bilgiler yazılmasını belirttim. Köstek değil DESTEKÇİYİM.Maksadım da tartışmak değildi Adana ya da İstanbul hiç farketmez.
    Bak şimdi yazmışsın sağlık bakanlığı yetkilileriyle gorustüm diye. Gereksiz tartışmaya girmek istemiyorum. destekçinim ayrıca da BUNU BİLESİN. Hem ilk motorum SL 150 aynı motordaşız. :=))
    Ayrıca da bu tür yararlı etkinliklerin her zamanda destekçisiyim. Yaklaşık 2 ay önce yapılan MT kan verme kampanyasında da en önde kan verdim. Kimsenin sırt sıvazlanmasına ihtiyacı yok ki. Yoksa ben ne sizi tanırım ne de siz beni. Sadece paylaşım dır benim yazdıklarım. Çağrına destek veriyorum zaten.

    Ha şunu da belirteyim hayat tecrübem belki senden daha fazladır. Belki ağabeyin sayılım belki de kardeşin.Yaşanan acı tecrübeler herkese rehber olmalıdır.Lütfen yazdıklarım eleştiri olarak algılanmasın. Polemikte olmasın.
    EĞİTİM ŞART hepimiz destek verelim motorcunun nasıl eğitimli biri olduğunu gösterelim.

  7. #7
    fear_factor - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    23 Temmuz 2006
    Şehir
    Bahçeşehir - İSTANBUL
    Motosikleti
    Keeway SL 150 cc
    Alıntı viper_1 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    tüzemen ; anlayışın için Teşekkürler.
    Fakat ; fear_factor arkadaşımız işin önemini belirtmiş.

    Orada kalp masajı yapma gibi bir niyetimiz yok ama en azından kanama bölgesinew müdahale ya da kopan bacağı soğuk ortamda tutma gibi faydamız olarak insanların geleceğine faydalı olabiliriz.





    --- edit---

    fear_factor hocam ; bu eğitimi sen mi organize ettin. Yoksa devlet bu imkanı tanıyor mu?

    Yeni sezonda ben de düşünüyorum böyle bir etkinlik. OK

    Eğitim Sağlık Bakanlığı tarafından veriliyor. Eğitimi veren de Hızır Acil ( İBB destekli tabiki ) ! Adamlar özel servis bile gönderebiliyorlar ( Ör: Topluca taksim'de buluşulduğunda Edirnekapı'dan servis çıkıyor grubu toplayıp eğitim verilen alana getiriyor; eğitim sonunda da tekrar aldığı yere bırakıyor ) !

    Alıntı tüzemen adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ben bu sertifikanın faydasını bu yıl gördüm başımdan geçen bir olayı anlatayım. Bir pazar sabahı inşaatın 9. katından (abartı değil gazetelere dahi çıktı bu vatandaş 9.kattan düşen adam diye) yere toprak zemine düşen bir işçiye etraftan gelen kalabalık her kafadan bir ses çıkarmaya başladı.Apar topar arabasına atmaya çalışıp hastaneye götürmeye kalkanlar ,adam ölecek biz burda bekliyorz diyenler.yani herkes birşey söyluyor.Orada yapılacak tek müdahale hastanın genel durumuna bakıp olayın şeklini de göz önüne alarak 112 ye haber verip ambulansın gelmesini beklemekti. Çünkü her yerinde hareket belirtileri vardı ve adamın bilinci yerindeydi. İsmini sorduğumda cevap verebildi parmaklarını kıpırdattı.Anladım ki kırıkları var ama kalçasnda kolunda ya da omuriliğinde olabilirdi. Felç durumu görünmüyordu.ama yanlış hareket ettirirsem sinir kopması durumu da olabilirdi. Dış kanama yoktu ama iç kanama olabilirdi ona zaten yapacak bir şey yok. Ambulansı bekleme esnasında herkes bir şey soyledi hatta beni dövmeye kalkanlar bile oldu adam ölüyor biz bekliyoruz diye. Dağ başı değilki şehrin tam göbeğindeyiz ve pazar olduğu için trafik bomboş.Nitekim 8 dk sonra ambulans geldi. Hemen boyunluk takıp hiç kıpırdatmadan sedyeye aldılar.Hasta gittikten sonra benimle kavga edenlere sordum peki hastaneye götürürken birşey olsaydı ve adam ölseydi. Bırakın suçlanmayı manevi olarak sorumluluğu kabul edebilecekmisiiz diye sorduğumda bak ona hiç yanaşan olmadı. Bilinçli olsalar yanlışları görebilecekler. Bu nedenle herkesin eğitime katılması taraftarıyım.
    Hasta şu an yaşıyor ve çalışmasına devam ediyor. Kalça kemiğinde kırık varmış ve dalağı patlamış o zaman. Düştüğü zeminin yumuşak ve ıslak toprak olması kurtardı.
    Bir haber daha soyleyim aynı kişi 2 yıl önce Mersinde bir inşaatta çalışırken 11. kattan düşmüş ve yine boyle atlatmış. Bakalım 3.sünde ne olur.
    Bunları yazarken yıne olayı yaşadım paylaşmak istedim sizlerle.

    Fear beni hala yanlış anlamışsın ya da anlamak istemiyorsun polemik falan da değil kimsenin buna ne ihtiyacı var ne de gereği boyle birşeye. Ortamı bozmakta değil amacım.ama oyle istiyorsan oyle kabul et.Orda olsam bende katılırım ben sadece biraz daha açıklayıcı bilgiler yazılmasını belirttim. Köstek değil DESTEKÇİYİM.Maksadım da tartışmak değildi Adana ya da İstanbul hiç farketmez.
    Bak şimdi yazmışsın sağlık bakanlığı yetkilileriyle gorustüm diye. Gereksiz tartışmaya girmek istemiyorum. destekçinim ayrıca da BUNU BİLESİN. Hem ilk motorum SL 150 aynı motordaşız. :=))
    Ayrıca da bu tür yararlı etkinliklerin her zamanda destekçisiyim. Yaklaşık 2 ay önce yapılan MT kan verme kampanyasında da en önde kan verdim. Kimsenin sırt sıvazlanmasına ihtiyacı yok ki. Yoksa ben ne sizi tanırım ne de siz beni. Sadece paylaşım dır benim yazdıklarım. Çağrına destek veriyorum zaten.

    Ha şunu da belirteyim hayat tecrübem belki senden daha fazladır. Belki ağabeyin sayılım belki de kardeşin.Yaşanan acı tecrübeler herkese rehber olmalıdır.Lütfen yazdıklarım eleştiri olarak algılanmasın. Polemikte olmasın.
    EĞİTİM ŞART hepimiz destek verelim motorcunun nasıl eğitimli biri olduğunu gösterelim.
    Aman Tanrım nekadar uzun yazmışsın. Peki tamam barıştık

    Bu arada topiğe okadar ilgi oldu ki gözlerim yaşardı doğrusu !!!!!!
    3 kişi ! ben-viper1 ve tüzemen ağlamak istiyorum.....
    EĞİTİM ŞART Var mı gelmek isteyen ?

  8. #8
    ozturk_sertac - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    02 Şubat 2006
    Şehir
    ISTANBUL
    Motosikleti
    BMW F650 GS
    Ortam duruldu mu
    Güvendemiyiz şimdi.....
    Ben katılmak istiyorum hatta Fear_factor sana mail de attım... Görüşmek dileğiyle
    SERTAC OZTURK
    BMW F 650 GS/2006 *B Rh (+)*

  9. #9

    Üyelik
    21 Ekim 2005
    Böyle bir işe ön ayak olman çok güzel.
    Dediğim gibi ben de buradaki birkaç motosiklet grubuyla konuşup ; sezon başında böyle bir ilke imza atmayı düşünüyorum!

    Buradaki "112 Doktoru" aynı zamanda Amatör Telsizci olduğu için kendisiyle irtibat halindeyim.Ona bu konuda bende en kısa zamanda danışayım.

    Bu arada kendimden bahsedeyim.
    2001 Yılında Su Sporları Federasyonu'nun vermiş olduğu İlk Yardım ve Cankurtarma Eğitimi'ne katıldım.Üstelik Atatürk Barajı gölünde uygulamalı olarak yapıldı bu eğitim.

    Eğitime destek veren birisiyim...Benden de tam destek!

  10. #10
    TEFLON - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    29 Eylül 2006
    Şehir
    İst
    Motosikleti
    gt250R
    hazır ateşkes sağlanmışken bende aranıza katılıyım
    benide kaydede bilirsin listeye
    yaşam, yaşanmakta olan her anın dokusundadır, ve ona ileriki bi noktadan dönüp bakıldığında ise, herşey için artık çok geçtir.

  11. #11
    fear_factor - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    23 Temmuz 2006
    Şehir
    Bahçeşehir - İSTANBUL
    Motosikleti
    Keeway SL 150 cc
    Alıntı ozturk_sertac adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ortam duruldu mu
    Güvendemiyiz şimdi.....
    Ben katılmak istiyorum hatta Fear_factor sana mail de attım... Görüşmek dileğiyle
    Listenin başında sen varsın, ilk istek senden geldi! Listeyi de sen yaz-çiz ozaman sayfanın başında liste oluşturulurken neler yazılması gerektiğini yazmıştım !

    Alıntı TEFLON adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    hazır ateşkes sağlanmışken bende aranıza katılıyım
    benide kaydede bilirsin listeye
    İstanbul-MT'ye kendini eklemişsin ... İlk Yardım kursu için mi beni de yazın diyossun yani

  12. #12
    tüzemen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    13 Mart 2006
    Şehir
    adana
    Motosikleti
    HONDA GL1800 2003 ve HONDA FORZA NSS300 2015
    Hahaha çok güldüm valla ortalık kan gölüne çevrilmişti.
    kim çevirmişti ki. hemen öyle celallenmeyin arkadaşlar.İşin her boyutunu burda paylaşmak durumundayız.çağrı çok güzel ama eksikti. neyse fear ile hallettik.sanırım dostta olduk.Ben teknik emniyet uzmanıyım vede Adana da bu işlerin içindeyim.
    bakın daha da bir açıklık geldi.herkes nereye ve ne şekilde başvurabileceğini öğrenmiş oldu.hemde çoğunun dikkati bu yöne geldi katılımda artar umarım orada.

  13. #13

    Üyelik
    20 Mart 2006
    Şehir
    istanbul
    Motosikleti
    mr 250 destro
    bende ılk yardım egıtım aldım cnk bırzamanlar ambulansta calısıyordum.bır kaza gorunce mudahaleden cok ılk once ambulanstakı arkadaslarımı arıyorum bana gerek kalmıyor

  14. #14
    fear_factor - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    23 Temmuz 2006
    Şehir
    Bahçeşehir - İSTANBUL
    Motosikleti
    Keeway SL 150 cc
    Alıntı ozturk_sertac adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ben katılmak istiyorum hatta Fear_factor sana mail de attım... Görüşmek dileğiyle
    Özelden bilgileri atmışsın, uyarını dikkate alacağımdan emin olabilirsin Yalnız hafta içi / hafta sonu diye belirtmemişsin... yazarsan sevinirim. Ayrıca duyarlı davranışın ve ilgin için de teşekkürler

    Alıntı TEFLON adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    hazır ateşkes sağlanmışken bende aranıza katılıyım
    benide kaydede bilirsin listeye
    İstanbul-MT'ye eklemişsin kendini, kursa da gelmek istiyorsun. Eğer İlk Yardım kursuna katılmak istiyorsan İsim-soyisim-kan grubu-cep tel+sabit tel yazıp bana özelden mesaj atabilirsin TELEFON NUMARALARINIZ BENDE SAKLI KALACAK ARKADAŞLAR !



    İLK YARDIM KURSU HAKKINDA KÜNYE ;

    KURSU VEREN KURUM .......... = Sağlık Bakanlığı
    KURSUN ÜCRETİ.................. = Kesinlikle Ücretsiz !
    KURSUN BAŞLANGIÇ TARİHİ... = Şubat 2007 sömestre veya hemen akabinde ( Biz nezaman organize olursak -ki en az 20 kişi olmamız gerekiyor ) !
    KURSUN SÜRESİ.................. = A-) Hafta İçi Olursa : Salı-Perş.-Cuma -veya- P.tesi-Salı-Perş. B-) Hafta Sonu Olursa : Üç hafta arka arkaya C.TESİ günleri !
    KURSUN SAATLERİ.............. = (Hafta içi / Hafta sonu farketmiyor) = 10:00-15:00 arası.
    KURSUN YERİ..................... = Edirnekapı ( İETT Yanı )
    HEDİYELERİ....................... = Kurs bitiminde SERTİFİKA ve İLK YARDIM ÇANTASI verilecektir.

    SORMAK İSTEDİĞİNİZ BİRŞEYLER OLURSA akgul.olcay@gmail.com adresinden veya özelden mesaj atarak sorabilirsiniz !

    dip not : tüzemen'i seviyorum, sertaç'ı seviyorum, viper_1'i seviyorum, teflon'u seviyorum, maverick'i seviyorum, cimbom'u seviyorum, anadolu rock'ı seviyorum, yeni rock'ı seviyorum, motosikletimi seviyorum, işimi seviyorum, eşimi seviyorum, yaşamayı seviyorum, yeni dostluklar kurmayı seviyorum-ama kavga etmeyi de seviyorum, gezip tozmayı sağda solda fink atmayı seviyorum, başak burcuyum burcumu seviyorum, bateri çalmayı seviyorum, piano çalmayı seviyorum, basketbol-futbol oynamayı seviyorum, -hala okumaya devam ettiğine inanamıyorum-

  15. #15
    tüzemen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    13 Mart 2006
    Şehir
    adana
    Motosikleti
    HONDA GL1800 2003 ve HONDA FORZA NSS300 2015
    Şimdi daha güzel olduğuna sevindim.Olması gerekende buydu zaten. Umarım ilgi de artar fear_factor da gururla bayrağı taşır.

  16. #16
    fear_factor - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    23 Temmuz 2006
    Şehir
    Bahçeşehir - İSTANBUL
    Motosikleti
    Keeway SL 150 cc
    Alıntı fear_factor adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    İLK YARDIM KURSU HAKKINDA KÜNYE ;

    KURSU VEREN KURUM .......... = Sağlık Bakanlığı
    KURSUN ÜCRETİ.................. = Kesinlikle Ücretsiz !
    KURSUN BAŞLANGIÇ TARİHİ... = Şubat 2007 sömestre veya hemen akabinde ( Biz nezaman organize olursak -ki en az 20 kişi olmamız gerekiyor ) !
    KURSUN SÜRESİ.................. = A-) Hafta İçi Olursa : Salı-Perş.-Cuma -veya- P.tesi-Salı-Perş. B-) Hafta Sonu Olursa : Üç hafta arka arkaya C.TESİ günleri !
    KURSUN SAATLERİ.............. = (Hafta içi / Hafta sonu farketmiyor) = 10:00-15:00 arası.
    KURSUN YERİ..................... = Edirnekapı ( İETT Yanı )
    HEDİYELERİ....................... = Kurs bitiminde SERTİFİKA ve İLK YARDIM ÇANTASI verilecektir.

    SORMAK İSTEDİĞİNİZ BİRŞEYLER OLURSA akgul.olcay@gmail.com adresinden veya özelden mesaj atarak sorabilirsiniz !
    HAFTA SONU KATILMAK İSTEYENLER :

    1- ozturk_sertac
    2- teflon
    3- fear_factor
    4- teksavasci
    5-
    6-
    7-

    HAFTA İÇİ KATILMAK İSTEYENLER

    1-
    2-
    3-

  17. #17
    teksavasci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    03 Temmuz 2006
    Şehir
    bahcelievler
    Motosikleti
    sym GTS 250 simsiyahh
    bende katılmak isterim benide kayıt edin .

    4 :teksavasci

  18. #18
    ozturk_sertac - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    02 Şubat 2006
    Şehir
    ISTANBUL
    Motosikleti
    BMW F650 GS
    Olcay, haftasonu tercihini tahmin etmiş olmanı hayretle karşılıyorum, ne kadar öngörülüsün..

    Bu İLK YARDIM KURSU ile ilgili neden bir MODERATOR den destek gelmiyor. Ana sayfada bu faydalı konu daha belirgin sunulamazmı... Konulmamasının herhangi bir sebebi varmı???
    SERTAC OZTURK
    BMW F 650 GS/2006 *B Rh (+)*

  19. #19
    fear_factor - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    23 Temmuz 2006
    Şehir
    Bahçeşehir - İSTANBUL
    Motosikleti
    Keeway SL 150 cc
    Alıntı ozturk_sertac adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Olcay, haftasonu tercihini tahmin etmiş olmanı hayretle karşılıyorum, ne kadar öngörülüsün..

    Bu İLK YARDIM KURSU ile ilgili neden bir MODERATOR den destek gelmiyor. Ana sayfada bu faydalı konu daha belirgin sunulamazmı... Konulmamasının herhangi bir sebebi varmı???
    Valahi ben de bilmiyorum . Şimdi bakıyorum mesela, sen - ben yada başka biri bu topiğe mesaj atıyor ve topik en fazla 10 dk. ana sayfada kalabiliyor. Maşallah öyle aktif bi siteyiz ki 5 saniyede bir başlık tık tık aşağı düşüyor Ama dediğin gibi konuya duyarlı bir mod. knuya el atsa, ben inanıyorum ki Şubat'a kadar 1 değil ( 20 kişi=1 grup) , 10 grup bile çıkar bu siteden. Sesimi çıkarmamakla birlikte içten içe Eyong ( adaşımdan ) destek bekliyorum !

  20. #20
    tüzemen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    13 Mart 2006
    Şehir
    adana
    Motosikleti
    HONDA GL1800 2003 ve HONDA FORZA NSS300 2015
    Çok haklısınız. Zamanında Kan verme kampanyasında ana sayfa da kocaman başlık altında veriyorlardı her siteye giren bu kampanya duyurusu ile karşılaşıyordu.Nitekimde güzel bir organizasyon olmuştu. Bu da öyle yapılabilir. Katılımın o zaman daha fazla olup kursiyer bulmakta sıkıntı çekilmeyeceğini sanıyorum.Daha çok kişiye ulaşmış olur çünkü duyuru o zaman.
    fikir kendilerinden çıkmadı diye mi yoksa önemsemiyorlar.Moderatörler duyun sesimizi.


    REKLAM ALANI
1. sayfa 12311 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler