Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: YAMAHA FZR 1000 EXUP
Kan Grubu: O Rh+
24-11-2006, 00:23 AM
MT Site yönetimi uyarı mesajı.
Uyarılma Sebebi: Forumda açılan başlığa atılan mesajlarda başlık konusunun dışına çıkılmamalıdır. Konunun Devamında Yine Konu Dışına Çıkılıyorsa Konunun Akibeti Doğrultusunda : Konunun Kilitleniş Nedeni Açıklanarak Kilitlenecek yada Silinecek!Forum ortamına kişisel problemler, anlaşmazlıklar taşınamaz. Konu dışı yazışmalarınızı forumun özel mesaj özelliğni kullanarak yapabilirsiniz. Tüm yazılar, yazan kişinin sorumluluğundadır ! Doğabilecek herhangi bir problemden www.motosiklet.net sorumlu tutulamaz!
Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.
Foruma üye olan herkes forum kurallarını kabul etmiş sayılır.
küçüklüğümden bu tarafa hep spor model motorlardan hoşlandım ki bizim zamanımızda nerdeeee bu kadar motor yazın gelmesini beklerdik turistler motorla gelsinlerde onları seyredelim..
yıllar yıllar sonra artık benimde bi CBR 600 F race motorum oldu ve son yaşadıgım beş ay hislerimi anlatmam mümkün değil ben bu güna kadar yaşamıyormuşum..
vede şımardım önümüzdeki sezon CBR 600 RR sonraki sene (eğer yaşarsam) R1 hayalim bakalım hayırlısı....
insanlar gelecek için hayal kurar..kaderde buna gülermiş...
Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: 2005 model HONDA CBR 600 RR ve mondıal 150 zat
Kan Grubu: O Rh+
24-11-2006, 08:06 AM
bende hız ve adranalin diyorum şu an ss seviyorum ama endru sanırım yaşam biçimim doğada olmakkeşfedilmedik yerleri dolaşmak istiyorum buişi 74 model r/60 bmw mle arasıra yapıyorum o çünki her yol şartına uyuyor ama surat te yapıyor fakat ben ssdiyorum şimdilik suzukiye daha çokzaman ayırıyorum.
Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: 250 MCT (Siyah) ENDUROLARA KANIM KAYNIYO
Kan Grubu: A Rh+
24-11-2006, 08:21 AM
boyum ve keyfe düşkünlüğümden dolayı cruiser seviyorum şu ana kadar 3 farklı tip motor kullandım ama cruiser tarzı motoru daha kaullanışlı ve rahat buluyorum. asıl kararımı SS kullandıktan sonra verebilirm ancak.
şuan gönlümde yatan Dragstar
Adım yazıldığı gibi okunur [34 UA 8918 ] Hatalıysam PM den bildirin.Dostlarım bana MIKEY der. : Ertuğrul Abi Mekanın cennet olsun :king
Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: CBR 125 R
24-11-2006, 09:40 AM
Ben her ne kadar başlangıç amacıyla cbr 125 kullanıyor olsam da asıl amacım gezmek. Önüme ne çıkarsa çıksın( dağ, tepe, su, çamur vs.) yola devam etmeliyim. Zaten benim cbr'de de enduro ruhu var.
Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: Yzf-R6
Kan Grubu: B Rh-
24-11-2006, 10:03 AM
ben supersport severim. ama ileride bi tanede enduro almak istiyorum. babamda enduro vardı her yere girer çıkardı ben giremezdım ss'le sinir olurdum. ama oda tatıle giderken bana yetişemezdi. oda bana sinir olurdu
If you spend all your time worrying about dying, living isn't going to be much fun.
Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: Yamaha YBR125
07-12-2006, 23:32 PM
İlk olarak Tabiki Enduro yanınada 1 tane Naked olursa süper olur derim başkada bişey demem
Dip not :oyumu Enduroya verdim
Bidaha dip not:Şu anda YBR kullanıyom
Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: '05 Yamaha XT660R
Kan Grubu: AB Rh+
08-12-2006, 00:05 AM
Olabilir yolda giderken tek teker yaparken düşmüştür belki