Motorunuzun Nesini Seviyorsunuz

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Herkes motorunun bir özelliğini çok sever...Onun için içindeki yeri ayrıdır...Ben motorumun az yakmasını çok kaçmasını, arıza yapmamasını ve baba duran görüntüsünü çok seviyorum...

Ya siz neyini seviyorsunuz?

Valla kendi motorum su an da yok.Ama abimin r1 inde artçı olarak giderken motorun hiç titrememesi,belirli bi hızda giderken vites degistirirken gelen ses , motorun cok kısa sürede 200km bulması vede yushimura egsozdan çıkan o şeytani ses beni motorun üstündeyken çok büyük haz almamı sağlamış ve motor tutkumun olusmasına neden olmustur.

ben motorumun seriliğini seviyorum ve egzostan cıkan sesını sevıyorum oyle bır ses ki yoldan gecenlerın bıle bakmaması mumkun olmuyo :) ses bence cok onemlı bısı :))))

sessiz oluşu az yakışı ybr için
popcorn içinde seri oluşu

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Birde arkamdan gerekli gereksiz kornaya basıp yol isteyenlere yaptığım birşey ... 5 ci vites aheste aheste 80 - 90 arası gereksiz yere yol isteyenlere selektör yapıp duranlara 3 e çekip gaza asıldığımda ki halleri....Uzun bir süre kayboluyorlar arkamdan...:queen: :queen:

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
şeytani kafa grenajını ve arrow eksozunu! o sesi duyan çıldırır!

Ne diyebilirim ki , herr noktasını... Az yakışını , orjinal egzosunu, kıpkırmızı granajlarını , ataklıını , kullanım rahatlıını , hyosung gibi kalıplı olmayışını (125'e göre gerçek kasa, diğerleri yalan!) falan filan... sevmediğim noktası aklıma gelmiyor...

bence...

valla rengi kan kirmizisi artı trafik sorununda kaldirima cikip toz attırmayı... aynen selektör yapanlara yuttturdugum eksoz gazlarını:) virajlarda yatmayı ve tekizlenince jantların parıl parıl parmasını cok seviyorum :mrgreen: :cherry: :wiinkk: :bounce: :cat:

Motorumun her özelliğini çok seviyorum, görüntüsünü, rengini, seriliğini, son hızını, sesini kısacası herşeyini :cat: :cat:

boy

Sence?

img0249mg8ir7.jpg

park lambası yanıkken alttan neonlarını açıp arkaya yaptığım lap top yuvasından laptoumla yazlıkta sahile parka çekip yüksek sesle techno şarkı çalmayı ve kalkarken pati çekmeyi....! az yakıyor diyemiyeceğim daha yeni motor çünkü 380 km de.!!!! ilk motorum deil bu arada (ha bide ehliyetsiz sürmeyi :D)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar