Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Animasyon destekli teorik eğitimle motosiklet ehliyeti

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #1
    Admin Erhan Erdil - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    14 Nisan 2003
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    MT-09 Tracer
    Animasyon destekli teorik eğitimle motosiklet ehliyeti

    Özel Kadıköy Gelişim Sürücü Kursu, eğitim çalışmalarını animasyon ve simülatör gibi yeniliklerle destekliyor.

    İstanbul Anadolu yakasındaki Özel Kadıköy Gelişim Sürücü Kursu Türkiye’nin en çok motosiklet ehliyeti veren sürücü kursları arasında yer alıyor. 1999 yılından bu yana yaklaşık 10 bin kişiyi A2, B, D, E ve H sınıfı ehliyet sahibi yapan kurs kendi alanında pek çok ilke imza atmanın gururunu taşıyor.

    Animasyon destekli teorik eğitim veren tek sürücü kursu olduklarını belirten Özel Kadıköy Sürücü Kursu Kurucusu İbrahim Alan, çağdaş bir eğitim ortamı oluşturduklarını söyledi. 13 kişilik klimalı sınıflarda deneyimli eğitmenler gözetiminde eğitim verdiklerini hatırlatan Alan, "Animasyon destekli teorik eğitim, simülatör destekli direksiyon eğitimi gibi yenilikleri Türkiye’de ilk biz hayata geçirdik. Tüm araçlarımız 2005 model. Motosiklet eğitiminde de iddialıyız. Türkiye’nin en çok motosiklet ehliyeti veren sürücü kursu olduğumuzu söyleyebilirim. Amacımızı bilinçli sürücüler yetiştirmek. Bunun için hiçbir fedakarlıktan kaçınmıyoruz" diye konuştu. Alan, stajyer sürücü uygulamasının yürürlüğe girmesiyle ehliyet almanın zorlaşacağını hatırlattı. Kurslara olan talebinin yüzde 50 oranında arttığı bilgisini veren Alan, "Artık trafik, motor ve ilkyardım bilmeden sınav geçmek imkansız. Sınavları geçmekte yeterli olmuyor. İki yıllık stajyer sürücü olunuyor.Bu süre içinde ceza puanı 75’i geçmezse ehliyet veriliyor. Sürücü kurslarında verilen eğitimin kalitesi her zamankinden daha önemli hale geldi" dedi.

    Yabancılara rehber hizmeti
    Özel Kadıköy Gelişim Sürücü Kursunda, her bütçeye uygun ödeme kolaylıkları sağlanıyor. Kursta tüm kredi kartlarına 12 ay taksit yapılıyor. Kurs’un Trafik, İlkyardım ve motor derslerini içeren animasyon programı sayesinde sınav başarısı yüzde 95’e yükselmiş. Kurs gelecek eğitim öğretim döneminde ilk ve orta öğretim okullarında trafik bilincinin yerleşmesi için; ücretsiz trafik eğitimi, seminerler, broşür, kitapçık, CD gibi eğitim materyalleriyle faaliyet gösterecek. Kursta yabancı uyruklular için rehber hizmeti de veriliyor.

    Referans Gazetesi Röportajı


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #2
    Gelişim Sürücü Kursu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    10 Mayıs 2005
    Şehir
    istanbul-kadıköy
    Motosikleti
    Honda CBF 600
    Buralara gelmemizde emeği geçen herkese özellikle motosiklet net ailesine candan teşekkürler...
    Gelişim Sürücü Kursu
    0216 330 54 44
    0216 336 62 77
    www.gelisimsurucu.com
    msn: ehliyet@msn.com


    REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler