Hondanın Yeni CBR 125 Enduro'su:)
-
yahu kime ne? adam isterse sandalye koyar üstüne öyle biner...
ne kadarda meraklıyız alay etmeye geyiğe...
adamın bu hoşuna gitmiş yapmış bize sadece saygı duymak düşer.
hoş herşeye bi kulp bulabildiğimize göre; köreltmemek lazım bu düşüncelerimizi...
[B][SIZE="2"]yaşamam için, motor sürmem lazım. motor sürmem içinse yaşamam!!![/SIZE][/B]
Reklamlar
-
zevkler ve renkler tartışılmaz !!!
insan ezmek bu kadar kolay ! ama insan olmak çok zor be !!!
aaa öle deme benkaan onlar alay etmemiştir sadece şaka yapıyordur zaten çoğu buranın şakacıları
-
bilmezmiyiz araltı bilmezmiyiz...
[B][SIZE="2"]yaşamam için, motor sürmem lazım. motor sürmem içinse yaşamam!!![/SIZE][/B]
-
helal be
[FONT="Arial Black"]Acı çekmeyenler,başkalarının acı çekebileceğini akıllarına bile getiremezler[/FONT]
-
mete_han adlı üyeden alıntı
vay kırrrooooo vayyy...Kıronun hası bu olsa gerek...Hem cıbırcı hem kıro ama...
Allahım bugünleridemi görecektim...Vay zevksiz vay...Cıbırla zaten hayatını mahvetmiş...Birde yan çantalar ya...Allah bildiği gibi yapsın bu Cıbırcıları...En son Doni dayı sıyırdı zaten Cıbır nedeniyle...
mete_han a katılıyorum. berbat görünüyor. tarzını bozmuş motorun
Korkarak yaşıyorsan yalnızca hayatı seyredersin
-
-
Her şekle girer bizim motor..
Ben naked modelini bile gördüm valla
Bi de cruıser ını yapsalar onu bekliyorum heyecanla
-
he he he görsem hiç şaşırmam
-
bu olmadı
viper_1 adlı üyeden alıntı
Kesin 21 - 63 - 27 plakadır...
ark sen böyle bir tahminde bulunursan urfalılar diyarlılar anteplilere cvb hakkı tanırsın lütfen dikkat et biz sadece endurolu cbr ın resimlerini konuşuyoz bence yakışmamış hiç hemde bi ark ta kamyoncunundur diyo komik valla
-
-
Zevkler ve renkler tartışılmaz. Bu motoru beyenmemekte özgürsünüz kimsenin zevki kimseyi bağlamaz. İster beyen ister beyenme farketmez ama bu adamın ne yaptığı sizide bağlamaz istediği şekle sokar motoru. Bencede güzel olmamış ama bu kadarda alay etmeyin !!!
-
viper_1 adlı üyeden alıntı
Kesin 21 - 63 - 27 plakadır...
abi ilk fotorafta taxinin üstünde koskocaman 34 yazıyo görmüyormusunusn ne antep i ne urfası
(Carcharoth)=demin kıro demiştin motor sahibi için şimdi yazını değiştirdin eyw...
-
motoboy şansa bak bende aynı hayali gördüm sanki
-
-----burdaki yazi değiştirilmiştir------
-
sadece o değil. insanların zevkleriyle alay etmeyelim ( elbetteki beğenmediğini söylemekte herkez özgür) şehirlerini ve ordaki tüm insanları birden aşağılamayalım...
-
ben burda mini racing de olsa motorcu bir arkadaşımzıın o motoru enduro ya çevirmeye çalışmasını göstermeye çallışıyorum amaç budur...
-
yazık olmuş, eminim o motor bir an önce hurdaya çıkarım ümidiyle her viraja sakat giriyordur.
"al canımı Allah'ım" misali
Seni çok seviyorum Babacığım.Sen her zaman benim kalbimde yaşayacaksın...
-
BİRAZ AYIP KAÇACAK AMA TAM ANLAmıyla güzelim cbr nin içine etmiş vah garibim len senin neyine 125 lik motora boyu kadar çanta takmak????olsun napalım sonuçta adamın malı ama çok garip bişi olmuş hemde acayip gariiippp!!!
-
görüntü hoş olmamış ama
alan kişi o motoru görüntü için değil de
su soğutmalı ve uzun ömürlü bir honda olduğu için iş amaçlı almıştır.
-
Yahu şimdi bir muhterem çıkıp Hayabusa'ya sepet takarsa nasıl bir tavır takınmamız gerektiğini söyleyebilirmi acaba. Veyahut R1 e teyp takıp kolon bağlarsa hmmm çok sofistike bir durum deyip takdirmi etmemiz gerekiyor. Yada elciğine püskül takmış bir 1000rr a rastladığımızda zevk ve renklerin tartışılmazlığından dem vurup farklı olmakmı gerekiyor ne dersiniz.
Köpeklerin efendileri, Kurd'un Allah'ı vardır. (Cengiz Aytmatov)
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler