Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

hyundai mover125cc motora dair bilgi sahibi olan arkadaşlara

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #1
    Misafir
    merhaba arkadaşlar;

    ben uzun süre motor araştırdıktan sonra ybr almaya karar vermiştim ancak bu işin astarı yüzünü geçince (ehliyetti kasktı monttu dizlikti hemde iki kişilik) bende bir arkadaşın bir yıldır kullandığı, hyundai mover 125 cc
    almayı düşüğnmeye başladım . bu motora dair bilgisi olanlar yada nerden bilgi edinebileceğimi bilenler benimle paylaşırlarsa çok sevinirim.



    ceyhan


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #2

    Üyelik
    28 Nisan 2005
    Şehir
    izmir
    Motosikleti
    hyundai mower
    arkadaşım ben iki hafta önce hyundai mover aldım. şuana kadar çok memnunum uzaktan çalıştırma alarm var. görüntü süper ve kesinlikle sana ybr yi aratmıcağından da emin olabilirsin. bende zaten arkadaşımın tavsiyesine göre aldım onda iki seneden beri var hiç sorunsuz hala kullanıyor motorunu. şimdiden sana hayırlı olsun ben izmir şanal mağazalarından aldım zaten bu motorların hepsi motana motora bağlı. internet adreside www.motana.com.tr. ordan motorun teknik özelliklerini öğrenebilirsin.

  3. #3
    Prometheus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    08 Temmuz 2004
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    '14 BMW R1200GS
    Doğru Motosiklet Seçimi ve Modeller'e bakim
    Onur Yollarda
    Facebook: http://www.facebook.com/OnurYollarda
    YouTube: https://www.youtube.com/channel/UC1TqEwgGS4AHvdmULc9qoIQ

  4. #4
    brody - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    27 Mart 2006
    Şehir
    Ankara
    Motosikleti
    GV 250 satıldı
    Hyundai mover ve Masai Mover aynı motor mu? Bi yerde Hyundai motosikletlerin kore malı olduğunu okumuştum ama bu motor çin malı galiba...
    Hyundai Mover
    Masai Mover

  5. #5
    alialince - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    18 Ekim 2005
    Şehir
    BURSA
    bu forumu biraz hortlatmış olacam ama bu hyundainin olayı nedir ? bizim bildiğimiz otomobil sektöründeki hyundai ile bi alakası var mı ? şu anda satılıyor mu? yoksa çinden ithalat yapan bir arkadaşın kelime oyunu mu mevcut ?

  6. #6
    bbaday - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    01 Şubat 2006
    Şehir
    Eskişehir - Bodrum
    sitesinde hyundai diye bir marka yok şu anda yani hikaye çıktı hyundai markası

  7. #7

    Üyelik
    28 Nisan 2005
    Şehir
    izmir
    Motosikleti
    hyundai mower
    bu hyundai bildiğiniz araba markası olan hyundai değil. şöle tarif edeyim hyundai monitör alıyorsunuz, hyundai cd alıyorsunuz ve inşaat şirketlerine baktığınız zaman hyundai dozer ve iş makineleri görüyorsunuz. bu motortsiklet bu hyundai grubuna bağlı hyundai corparation. masai hyundai ye gelince sıra tamamen mondial benzeri beş para yapmaz bi motor. 2005 modeline kadar olan modeller süper ama 2006 yeni jenarasyon yani masai hyundayi ben pek beğenmedim aralarında 30 kg fark var ve alarm koruma demirleri aksesuar denen bişeyde yok. benim motorum şuanda 140 km/h yapmakta ve 12 hp gücünde 125 cc olmasına rağmen şimdiki model 8 hp ama yine 125 cc ne biçim iş anlamadım. yalnız ufak bi ayrıntıyı geçemicem servis olayı süper suziki servisi bakıyo bu motorlara ve on numara servis işçiliği söz konusu.

    bu hyundai bildiğiniz araba markası olan hyundai değil. şöle tarif edeyim hyundai monitör alıyorsunuz, hyundai cd alıyorsunuz ve inşaat şirketlerine baktığınız zaman hyundai dozer ve iş makineleri görüyorsunuz. bu motortsiklet bu hyundai grubuna bağlı hyundai corparation. masai hyundai ye gelince sıra tamamen mondial benzeri beş para yapmaz bi motor. 2005 modeline kadar olan modeller süper ama 2006 yeni jenarasyon yani masai hyundayi ben pek beğenmedim aralarında 30 kg fark var ve alarm koruma demirleri aksesuar denen bişeyde yok. benim motorum şuanda 140 km/h yapmakta ve 12 hp gücünde 125 cc olmasına rağmen şimdiki model 10hp ama yine 125 cc ne biçim iş anlamadım. yalnız ufak bi ayrıntıyı geçemicem servis olayı süper suziki servisi bakıyo bu motorlara ve on numara servis işçiliği söz konusu.
    tam olarak burayamı


    REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler