Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Ankara'da Motosikletli Kadına Muştalı Saldırı..

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #1
    hachiko - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    13 Şubat 2017
    Şehir
    Kocaeli
    Motosikleti
    Piaggio X9 500
    Ankara'da bir EGO otobüs şoförü, tartıştığı motosiklet sürücüsü kadının üzerine muştayla yürüdü. Olay sonrasında gözaltına alınan şüpheli, daha önce de çok sayıda suç kaydı bulunan C.B. isimli bir kişi çıktı.



    Ankara'da tartıştığı motosiklet sürücüsü kadının üzerine muştayla yürüyen otobüs şoförü gözaltına alındı.Edinilen bilgilere göre olay, 22 Mart günü saat 18.30 sıralarında Etimesgut ilçesi Tunahan Mahallesi'nde meydana geldi. EGO otobüs şoförünün motosiklet sürücüsüne yol hakkı vermeyip sıkıştırması ile başlayan gerginlik otobüsün yolcu indirmek için durağa yanaşmasının ardından büyüdü. EGO şoförü yol boyunca camdan sarkarak motosiklet sürücüsü ile tartışmaya girdi, durakta durmasının ardından da kaskına vurarak kadın sürücüye şiddet uyguladı. Otobüs şoförü sonrasında ise araçtan inerek E.N.K. isimli kadının sürücünün üzerine muşta ile yürüdü. Olayı gören ve araya giren F.C.K. isimli vatandaş da otobüs şoförünün darbelerine maruz kaldı. Şüpheli kullandığı otobüsle olay yerinden ayrılırken E.N.K. ve F.C.K. polis merkezine giderek otobüs şoföründen şikayetçi oldu.

    Çok sayıda suç kaydı olduğu ortaya çıktıŞüphelinin tespiti ve yakalanması için çalışmalarına başlayan Etimesgut İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri şüphelinin C.B. olduğunu belirledi. Çok sayıda suç kaydı bulunduğu öğrenilen şüpheli kıskıvrak yakalanarak gözaltına alındı. Gerekli adli işlemlerin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edilen şüpheli C.B. yurt dışına çıkış yasağı ve adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı..

    Kaynak : Son dakika.
    espresso bunu beğendi.
    100 tlye 1300 km yol giden Volta vs5im


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #2
    otopsici - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    18 Nisan 2009
    Şehir
    van
    Motosikleti
    Yamaha tracer 900 - Yamaha tracer 700
    seçim öncesi belediye başkanını yıpratma çalışması gibi duruyor
    fake haber gibi hiç bir yerde ne görüntü ne de video kaydını bulamadım.
    özellikle herifin birsürü suç kaydı olduğunu başlıklarda vurgulamışlar
    freesea77 bunu beğendi.


    REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)