Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

KYMCO, Yeni Modeli GT 350'yi Motobike 2024'te sergileyecek.

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #1
    hachiko - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    13 Şubat 2017
    Şehir
    Kocaeli
    Motosikleti
    Piaggio X9 500
    KYMCO, yeni Downtown GT 350 modelini ilk kez Motobike İstanbul’da sergileyecek.




    Doğan Trend Otomotiv tarafından Türkiye’de temsil edilen KYMCO, Motobike İstanbul’da hem en yeni modellerini hem de mevcut ürün gamını sergilemeye hazırlanıyor.

    KYMCO, baştan sona yenilenmiş güçlü ve konforlu bir touring scooter olan Downtown GT 350 modelini ilk kez Motobike İstanbul’da sergileyecek.

    Downtown tutkunlarının sabırsızlıkla beklediği bu ürünün fiyatı da fuarda açıklanacak. Tüm modellerinde 5 yıl garanti sunan KYMCO bu modelin yanı sıra Maxi-Scooter segmentinde dünya lideri AK 550 Premium, 400cc’de rakipsiz Xciting VS 400, ülkemizde son 2 yıl içerisinde çok sevilen ve taktir edilen X-Town 250, üst segment özellikleri sunan kompakt yapılı scooter KRV 200 TCS, ekonomik, donanımlı ve fonksiyonel scooter Dink R 150, düşük yakıt tüketimi ve işletme maliyetleriyle pratik bir scooter olan Agility S 125i ve Delivery 125i ve enerjik, konforlu, ekonomik, elektrikli I-One modellerini motosiklet tutkunlarıyla buluşturacak.



    Doğan Holding çatısı altında otomotiv ve mobilite alanındaki yatırımlarıyla sektörde dikkat çekici bir ivme yakalayan Doğan Trend Otomotiv, bünyesindeki KYMCO markasıyla İstanbul Fuar Merkezi’nde düzenlenen Motobike İstanbul’un en güncel motosiklet modellerini hazırlanıyor.

    Konforlu bir touring scooter olan Downtown GT 350 modelini ilk defa motosiklet tutkunları ile buluşturacak olan KYMCO, AK 550 Premium, KRV 200 TCS, Xciting VS 400 Limited Edition, Dink R 150 ve I-One gibi en güncel modellerini sergilemeye hazırlanıyor. Ayrıca KYMCO, 5 yıllık garanti süresi ve uygun finansman koşullarıyla da yeni motosiklet sezonuna iki teker üzerinde girmek isteyenleri standına bekliyor.

    Motosiklet sektörüne katma değer sağlayan bir adım olarak, 2023 yılından itibaren satışını gerçekleştirdiği tüm modellerinde 5 yıl garanti sunmaya başlayan KYMCO ayrıca 2021 yılından itibaren sattığı, periyodik bakımları düzenli yapılmış KYMCO motosikletler için de +3 yıl daha garanti uzatma imkânı sağlıyor.

    Kaynak : Motor1
    Bilinmez bunu beğendi.
    100 tlye 1300 km yol giden Volta vs5im


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #2
    tommygun - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    29 Temmuz 2015
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    Kawasaki Er6F 2008
    Kymco'nun da tüm modelleri birbirine benziyor.
    abyasar, espresso ve buteo bunu beğendiler.

  3. #3
    Alman_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    28 Şubat 2010
    Şehir
    Beykoz / İstanbul
    Motosikleti
    Suzuki Burgman 650
    Haber ile habere konu olan foto farklı bu arada onu da belirtelim kafa karışıklığı olmasın. Konu başlığı yeni model GT 350 foto xciting s400 fuarda görülecek sanırım.


    REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)