Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
2. sayfa BirinciBirinci 12

60 Binde TVS APACHE RTR 150 ALINIR MI

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #21

    Üyelik
    06 Nisan 2022
    Alıntı yulis adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Evet yağ eksiltme vardı ama tecrübelerime göre kullanıcı alakalı. Şöyleki 13k km de aldığım rtr150 yağ eksiltiyordu ve debriyaj tas sesi vardı. sıfır aldığım rtr180 i 38k km de sorunsuz sattım. Benim yasadığım tek sorun üst kapak contasının kaçırması olmuştu.Nedeni de çok sıkıştırdım, o durumda bile yağ eksiltme yoktu.

    Size katılıyorum motosikletin fiziksel kondüsyonu yıpranan parçalar hakkında çok iyi fikir vermeyebilir.

    Bu arada sevgili 35MUB tüm parçaları internette mevcut 1hafta içinde arzu ettiğin parçalara ulaşabilirsin ama anlayan birinin olmaması ve tamamen ustaların insafına kalması biraz sorun.
    Şöyle bir durum yaşadım örnek babında... motorum surekli stop ediyor ve çalışmıyordu soğukken,sağlıksızdı yani. Motorcuya götürdüm sağına soluna baktı
    bi çalıştırdı ''motoru açmamız lazım 2 bin'' dedi. 3-4 binlik motosiklet zaten o zaman için.araştıırdım ettim sağolsunlar forumdan öğrendim MİKUNİ karburatorlerde gaz pistonunda bir lastik var o yırtılmış 5 tl şaka gibi. Değiştim düzeldi.Buda boyle bir anımdır umarım gönlünüze göre olur.
    Araştırmalarım, sizlerin değerli yorumları neticesinde bu modelden vazgeçer gibi oldum ki motosikletin ilanının kalktığını gördüm, yakın arkadaş da ikinci el alacağına sıfır Pulsar al taksitle diyor ama onun da taksitleri ve çalınma korkusu ayrı bir sorun fiyat aralığım da çok yüksek olmadığı için kısa vadede scooter olmayan kaliteli en az 150 CC bir motosiklet alamayacağız gibi duruyor bakalım


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #22
    hachiko - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    13 Şubat 2017
    Şehir
    Kocaeli
    Motosikleti
    Piaggio X9 500
    Zaman öyle bir zaman ki insanlar artık hurda kazalı araçlara bakıyor ve alıyor. 60 bin km abartı bir rakam değil..Kazalı değil ise ve bakımları zamanında yapıldı ise gayet alınabilir..

  3. #23

    Üyelik
    06 Nisan 2022
    Alıntı hachiko adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Zaman öyle bir zaman ki insanlar artık hurda kazalı araçlara bakıyor ve alıyor. 60 bin km abartı bir rakam değil..Kazalı değil ise ve bakımları zamanında yapıldı ise gayet alınabilir..
    Maalesef ben arıza verince yaptıracak usta bulamam çekincesiyle vazgeçer gibi oldum ve motosiklet de ilandan kalktı.
    Üniversite okurken sıfır Honda CBR 250 R için Honda bayisine gitmiştim yıl 2017 yanlış hatırlamıyorsam 14.750 ye kutuda gelir kurarız demişti satıcı, devlet üniversitesinde okuyan bir öğrenci olarak 6-7 bin TL birikimimle ve babamın taksitlere yardım etmesiyle çok rahat alabiliyordum sonra vazgeçtim ama içimde motosiklet isteği hep kaldı ama gelinen noktada baktığımız motorlara bakın, üstelik yıllardır çalışan bireyler olarak, maalesef her gün geçmişi daha çok arıyoruz, üstelik o günleri yaşayan insanlar olarak (en azından bende öyle) yüksek paralar taksitler verip motosiklet alacağıma hafta sonu toplu taşımayla gezerim daha iyi gibi düşünüyor insan, çünkü emek/alımgücü ne bakınca gerçekten en ucuz Hindistan üretimi sıfır motosikletin 130-140 Bin olmasını daha kafamda oturtamadım.

  4. #24
    eyup58 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    14 Ocak 2019
    Şehir
    İstanbul/Sarıyer
    Motosikleti
    2018 Pcx125
    Tvs raider en mantıklı model.hem sıfır hem uygun fiyatlı hemde kalitesi iyi.bu paraya başka motorlar macera olacaktır.

  5. #25

    Üyelik
    16 Nisan 2016
    Şehir
    Antakya
    Motosikleti
    Bajaj 150 NS Pulsar
    Bende de 2012 Apache 150 var. 37 bin km de aldım 47 bin km ye geldi memnunum. Tvs nin en sorunsuz modeli orta kasa Apache 150 diyebilirim


    REKLAM ALANI
2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)