Herkese Selam,
Daha önce 4riders ın alt üst yağmurluğunu kullanıyordum.Geçen hafta 4riders yağmurlukla yollarımızı ayırdıkŞimdi yağmurluk bakıyorum.Alt üst takım hafif aynı zamanda uygun fiyatlı yağmurluk önerilerinizi bekliyorum
Teşekkürler
Herkese Selam,
Daha önce 4riders ın alt üst yağmurluğunu kullanıyordum.Geçen hafta 4riders yağmurlukla yollarımızı ayırdıkŞimdi yağmurluk bakıyorum.Alt üst takım hafif aynı zamanda uygun fiyatlı yağmurluk önerilerinizi bekliyorum
Teşekkürler
Ben Dechatlon'un yelkencilik serisi yağmurluklardan kullanıyorum. Fiyat nispeten uygun en az 3 sezon dayanıyorlar.
Ben de Decathlon 'dan bisiklet serisinden aldım. Bunu tercih etmemdeki sebep fosforlu sarı renkli olması ve reflektif şeritlere sahip olması. Alt yağmurluk da siyah olmasına rağmen reflektiflere sahip olması ve botları yağmurdan koruyan ek paçalarının olmasıdır. Ben toplasan 5 kere yağmurda kullanmışımdır ama gayet memnun kaldım. Alırken bedenini iyi ayarlamak lazım sadece.
Aynı dönemde Tchibo 'nun da bisiklet temasına gelen ürünleri vardı. O da çok kaliteliydi ama beden olmadığı için alamamıştım. Oraya da bakabilirsin.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)