Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Trafik Sigortası ve Kasko Hk.

Motovento
    REKLAM ALANI
    Metehan48 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Triumph Rocket 3 GT 221 Edition
    Merhaba arkadaşlar.

Yarın motorumun sigortası doluyor. Bende haliyle fiyat araştırmaya başladım. Karşıma trafik basamak kodu diye bir şey çıktı. Bunu nasıl öğrenebileceğimi bulamadım. Nereden bulabileceğimi bilen varsa yönlendirebilirse sevinirim.

Birde öğrenmek istediğim şuanda en iyi hizmet veren sigorta hangisi? Quick sigorta diye bir şey var, ne gibi farkları oluyor?

Son olarak kaskomda bitiyor ve daha önceki yaptırdığım firma Allianz, 21k teklif verdi. Daha uygun bulabileceğim yerler var mıdır?

Bu işlerden hiç anlamıyorum o yüzden sizlere danışmak istedim.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Forumdan Uzaklaştırıldı
    Alıntı Metehan48 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Merhaba arkadaşlar.

Yarın motorumun sigortası doluyor. Bende haliyle fiyat araştırmaya başladım. Karşıma trafik basamak kodu diye bir şey çıktı. Bunu nasıl öğrenebileceğimi bulamadım. Nereden bulabileceğimi bilen varsa yönlendirebilirse sevinirim.

Birde öğrenmek istediğim şuanda en iyi hizmet veren sigorta hangisi? Quick sigorta diye bir şey var, ne gibi farkları oluyor?

Son olarak kaskomda bitiyor ve daha önceki yaptırdığım firma Allianz, 21k teklif verdi. Daha uygun bulabileceğim yerler var mıdır?

2500 cc lik Rocket kullanan birisinin 21.000 tl yi cok gorup daha uygunu var mi diye sormasini gercekten yadirgadim.

21.000 tl para mi yav ? Zamanina yazik yaptir gitsin.

Senin arka lastik de pahalidir heee
    DickName ve Metehan48 bunu beğendiler.

Motosikleti
    1970 Triumph Tr6
    Şair Sigorta Acenteliğine bir sorun. sairsigorta.com
    espresso ve Metehan48 bunu beğendiler.

espresso - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha x max 250 ABS
    Merhaba arkadaşlar.

Bir sürü sigorta şirketi var, allianz, anadolu sigorta, unico sigorta, quick sigorta vb. quick sigorta da bu şirketlerden biri.
    bir de sigorta acenteleri var, siz tek tek sigorta şirketleri ile uğramazsınız, hatta hiç bir şey ile uğraşmazsınız, ruhsat bilgilerinizi verirsiniz sizin için bütün sigortalardan teklif alıp size en uygun alternatifleri size sunarlar, sizi bilgilendirirler, ödemeyi acenteye yaparsınız sigorta poliçenizi mail ile gönderirler, yerinizden bile kalkmanıza gerek kalmaz. Tabi bu acenteler de sigorta şirketlerinden sizin ödediğiniz paralar üzerinden komisyon alıp geçinirler, bedavaya hizmet verecek halleri yok ya. ama çok miktarda sigorta yaptıkları için güzel indirimleri olur haliyle sizin kendi başınıza o fiyatları bulabilmeniz çok zamanınızı alacakken bunlarla hızlıca halledersiniz hem de kendinizin bulacağından daha ucuza sigortanız hallolur.

Bu forumda da adı ara sıra geçen şair sigorta, mrt sigorta gibi sigorta acenteleri motosiklet sigortaları üzerine uzmanlaşmış ve sürümleri falza olduğu için otomobil sigortası üzerine iş yapan diğe racentelere göre daha güzel fiyatlar bulabiliyorlar kota vb. durumlarından dolayı. bunlardan biriyle çalışın kafanız rahat olsun.

Ben 2016 sonunda motoru aldığımdan beridir mrt sigorta ile çalışıyorum. yılda bir ararlar, sigortanın bitmesine 1 ay kaldı yeni teklifler bunlar nasıl yapalım derler, tamam yenileyin derim kapatırım. Eşimin kardeşi sigorta ecenteliği yapıyor, arabanın sigortaları, evin sigortası vb. hepsini o yapıyor ama abi motor kaskosu bizde yüksek fiyatlar çıkıyor motosiklete uzman acenteden yaptır diye kendi söylemişti.
    Metehan48 ve Cyan bunu beğendiler.

Motosikleti
    Alıntı C++ adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    2500 cc lik Rocket kullanan birisinin 21.000 tl yi cok gorup daha uygunu var mi diye sormasini gercekten yadirgadim.

21.000 tl para mi yav ? Zamanina yazik yaptir gitsin.

Senin arka lastik de pahalidir heee
    Aldık motoru da sonuçta uygun fiyata kasko varsa fazladan vermiyim, fazladan vereceğim parayla gezerim

Evet lastikler Avon özel olarak bu motor için ürettiği için daha pahalı.

---------- Mesajlar birleştirildi - 09:28 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:27 ----------

Alıntı MrJ adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Şair Sigorta Acenteliğine bir sorun. sairsigorta.com
    Sorayım hocam teşekkür ederim.

---------- Mesajlar birleştirildi - 09:32 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:28 ----------

Alıntı espresso adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bir sürü sigorta şirketi var, allianz, anadolu sigorta, unico sigorta, quick sigorta vb. quick sigorta da bu şirketlerden biri.
    bir de sigorta acenteleri var, siz tek tek sigorta şirketleri ile uğramazsınız, hatta hiç bir şey ile uğraşmazsınız, ruhsat bilgilerinizi verirsiniz sizin için bütün sigortalardan teklif alıp size en uygun alternatifleri size sunarlar, sizi bilgilendirirler, ödemeyi acenteye yaparsınız sigorta poliçenizi mail ile gönderirler, yerinizden bile kalkmanıza gerek kalmaz. Tabi bu acenteler de sigorta şirketlerinden sizin ödediğiniz paralar üzerinden komisyon alıp geçinirler, bedavaya hizmet verecek halleri yok ya. ama çok miktarda sigorta yaptıkları için güzel indirimleri olur haliyle sizin kendi başınıza o fiyatları bulabilmeniz çok zamanınızı alacakken bunlarla hızlıca halledersiniz hem de kendinizin bulacağından daha ucuza sigortanız hallolur.

Bu forumda da adı ara sıra geçen şair sigorta, mrt sigorta gibi sigorta acenteleri motosiklet sigortaları üzerine uzmanlaşmış ve sürümleri falza olduğu için otomobil sigortası üzerine iş yapan diğe racentelere göre daha güzel fiyatlar bulabiliyorlar kota vb. durumlarından dolayı. bunlardan biriyle çalışın kafanız rahat olsun.

Ben 2016 sonunda motoru aldığımdan beridir mrt sigorta ile çalışıyorum. yılda bir ararlar, sigortanın bitmesine 1 ay kaldı yeni teklifler bunlar nasıl yapalım derler, tamam yenileyin derim kapatırım. Eşimin kardeşi sigorta ecenteliği yapıyor, arabanın sigortaları, evin sigortası vb. hepsini o yapıyor ama abi motor kaskosu bizde yüksek fiyatlar çıkıyor motosiklete uzman acenteden yaptır diye kendi söylemişti.
    Geçen yıl Allianz'dan yaptırmışım hem sigortayı hem de kaskoyu, hiç araştırmadan yapmıştım açıkcası. Yine onlardan fiyat aldım, her şey geçen yıldan daha pahalı, haliyle ekonomi böyleyken normal. O yüzden biraz daha uygun fiyatlı araştırmaya başladım bende.

Verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim, çok yardımcı oldu, MRT ve Şair sigorta ile de görüşeceğim, Allianz'ın teklifi zaten var elimde şuan, karşılaştırıp duruma göre hareket ederim.
    espresso bunu beğendi.

f0cus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CF Moto 250 CL-X
    sbm online'dan trafik sigortası tekliflerini karşılaştırabilirsiniz, acenteden acenteye değişiklik göstermez, firmanın teklifi neyse tüm acentelerde aynı olur (yeter ki poliçeye ekstra madde eklenmesin )

Kasko için sanırım böyle bir uygulama yok, diğer arkadaşların dediği gibi motosiklet üzerine uzmanlaşmış acenteler kaskoda daha rahat yardımcı olabilir
    Metehan48 ve fazil bunu beğendiler.

Motosikleti
    Alıntı f0cus adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    sbm online'dan trafik sigortası tekliflerini karşılaştırabilirsiniz, acenteden acenteye değişiklik göstermez, firmanın teklifi neyse tüm acentelerde aynı olur (yeter ki poliçeye ekstra madde eklenmesin )

Kasko için sanırım böyle bir uygulama yok, diğer arkadaşların dediği gibi motosiklet üzerine uzmanlaşmış acenteler kaskoda daha rahat yardımcı olabilir
    Teşekkür ederim, SBM'den baktım şimdi Quick ve Corpus adındaki firmalar 340 TL daha uyguna sigorta yapıyorlar. Çok işime yaradı bu site. Arayıp teyit edeceğim birde.

Kaskoyuda yukarıda arkadaşlar söylemiş, arayıp konuşacağım.

RideForLife. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Dominar 400 UG
    Selamlar, ben trafik sigortasını Anadolu Sigorta'dan yaptırmıştım. Normal pakete 500 daha ekleyip yılda iki kere yol yardımı olan paketi almıştım. Allah korusun uzun yolda bir arıza olsa vs yol yardımı gerekebilir. Bir de kaza yaparsanız çekici hizmetini de karşılıyor. Bir de ekstra imm paketi de dahil bu ücrete. Bi anadoludan sorgulatmanızı tavsiye ederim. Ayrıca Anadolu'nun kasko hizmeti de var. Belki sigorta kasko birlikte yapılırsa indirim gibi bir şey vardır.
    Metehan48 bunu beğendi.

Motosikleti
    Alıntı RideForLife. adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Selamlar, ben trafik sigortasını Anadolu Sigorta'dan yaptırmıştım. Normal pakete 500 daha ekleyip yılda iki kere yol yardımı olan paketi almıştım. Allah korusun uzun yolda bir arıza olsa vs yol yardımı gerekebilir. Bir de kaza yaparsanız çekici hizmetini de karşılıyor. Bir de ekstra imm paketi de dahil bu ücrete. Bi anadoludan sorgulatmanızı tavsiye ederim. Ayrıca Anadolu'nun kasko hizmeti de var. Belki sigorta kasko birlikte yapılırsa indirim gibi bir şey vardır.
    Teşekkür ederim hocam. Her yeri aradım ettim, herkes ufak farklarla aynı fiyatları verdi, daha önce yaptırdığım Allianz'dan devam ettim bende, 2. yılım olacak, en azından ordaki indirim oranım yükselecek, hasarsız bitirirsem bu taahhütüde.

RideForLife. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Dominar 400 UG
    Teşekkür ederim hocam. Her yeri aradım ettim, herkes ufak farklarla aynı fiyatları verdi, daha önce yaptırdığım Allianz'dan devam ettim bende, 2. yılım olacak, en azından ordaki indirim oranım yükselecek, hasarsız bitirirsem bu taahhütüde.
    Hayırlı olsun. Her zaman kazasız, belasız, cezasız, sürüşler
    Metehan48 bunu beğendi.

Motosikleti
    Alıntı RideForLife. adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hayırlı olsun. Her zaman kazasız, belasız, cezasız, sürüşler
    Amin amin, hepimize inşallah.

Sigorta süresinin son gününden 15 gün öncesine kadar hiçbir şirket fiyat vermiyor.

Sbm.org.tr en sağlam yol..Bende hep Alianz sigortaya yaptırıyodum. Ta ki son üç yıl
    hep Quick Sigortaya yaptırıyorum.. En uygun fiyatı veriyor, daha uygunu yok.

F54 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    crf 1000L + dio
    kasko işi iyice poka sarmış durumda benim arkadaş 380k ya bmw 1200 gs aldı ilk kasko su 53000 tl fiyat verdiler

REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)