Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

FC Moto güncel olarak Türkiye'ye teslimat yapıyor mu?

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #1

    Üyelik
    11 Kasım 2022
    FC Moto sitesinden Ekim-Kasım-Aralık aylarında alışveriş yapmış olan varsa bilgi verebilir mi? Kask alacağım ama 3 gündür cevap vermiyorlar e postalara.
    Sorma sebebim Chapion Helmets'a bir soru sorduğumda gümrük problemleri nedeniyle Türkiye'ye gönderim yapmadıklarını yazmaları. Bir de kask alan varsa ve ne kadar vergi ödediğini söylerse de çok güzel olur.


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #2
    XGAMER - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    21 Haziran 2018
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    N-Max 155
    Daha önce de konu açıldı kesinllikle 150€ üstü almayın. Yani iyi bir kask o fiyattan daha fazla olduğu için unutun. Artık sadece bot eldiven filan küçük şeyler alınabilir.

    Not: 3 hafta önce aldığım botu bugün teslim aldım. Ürün 105€ idi ve sorunsuz geldi.
    Teq10 bunu beğendi.

  3. #3

    Üyelik
    11 Kasım 2022
    HJC C70 ya da HJC i70 alayım diyorum (güneş vizörü boyutu, kask içi kulaklık alanı ve biraz görünüm farkları var). Birinin fiyatı 107, diğerinin fiyatı 142 Euro.
    Maalesef bütçemi 3000 TL'nin üstüne yakın zamanda çok çıkarma gibi bir şansım yok, çünkü bütçem yok (öğrenciyim) ve bana acil kask lazım. Türkiye'de de maalesef çok seçenek yok kask konusunda. Motomax'a Scorpion stoklarını 2 ay önce sorduğumda Ekim'in başında stok gelecek diye cevap verdiler ama bir değişiklik yok. Bütçemi en verimli kullanmanın yolu yurt dışından sipariş vermek gibi. Eğer sizin Türkiye'den bu fiyata düzgün kask öneriniz varsa bakabilirim tabii.


    REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler