Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
2. sayfa BirinciBirinci 12

İstanbul - Kastamonu Rota Tavsiyesi Lütfen

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #21
    izzmarit - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    29 Mart 2007
    Şehir
    istanbul
    Motosikleti
    Benelli TRK502
    Kastamonu merkezden Devrekani/İnebolu yönüne doğru giderseniz biraz ileride Kırcalar Kuyu kebabını tavsiye ederim. Yağlımı yağsızmı olsun diye sorarlarsa yağlı deyin 3 kişi 1kg kadar yiyebiliyoruz.

    Biraz daha ileriye gidip Ağlı da etli ekmeğide yemeden dönülmez. Her gidişimde yolu uzatır yinede giderim. Et ürünleri hayvanların dağda gezdirilmesinden, taze kekikleri yemesinden, havasından suyundan ayrı bir lezzetlidir.

    Her sene anne babayı yaz döneminde götürüp kışın almaya giderim. Yemek yediğim yerler genelde değişmez. Birde Seydiler de çorba içerim sabah erken saatse.

    Kastamonuya kadar gidince çevresinde görülecek çok yer var. Valla kanyonuna gidip ordan Cide ye Gideros koyuna, ordan çıkıp İneboluya sonrasında Kastamonu merkeze geçmek keyifli olur.
    espresso bunu beğendi.
    Benelli TRK502 - Hyosung GV250 - Regalraptor SPT350 - Kanuni Caracal200 - Kanuni Windy125 - Kawasaki GPZ500 - Kawasaki EN500 - Aprilia MANA850 - Regalraptor Spyder250 - Honda VT600 - Zealsun ZS150-19


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #22
    oquz55 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    20 Kasım 2011
    Şehir
    Samsun
    Motosikleti
    MT-25
    Safranbolu dan geçerken eski çarşıda güzel et döner yapan tek bir yer var zaten. İkram lokumlardan yiyip yola devam edilebilir. Yürüyüş yapmaya vakit varsa Horma Kanyonu on numara. Türkiye de bu seviyeye yakın parkur çok az vardır. 3 kilometrelik ahşaptan yapılmış, kanyon içerisinde kayalara monte edilmiş bir parkur. Sonunda Ilıca Şelalesine varan güzel bir yer. Güzergahta gezilecek çok fazla yer var. Çatak kanyonu cam teras yanılmıyorsam Türkiye nin en yüksek ikinci cam terası. Vadiden yüksekliği 450 metre ve manzarası mükemmel. Bolu-Karabük-Kastamonu çevrelerini bol bol gezme fırsatım oldu. Halen gitmediğim yerler vardır bu bölgede. 2 güne sığmayacak kadar güzel ve uzun bir rota.


    REKLAM ALANI
2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)