Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Çarpıp Kaçan Araç ve Doblo Olayı

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #1

    Üyelik
    14 Eylül 2014
    Şehir
    Istanbul
    Motosikleti
    Cafe 152
    Merhabalar arkadaşlar.


    Herkese destekleri için çok teşekkür etmekteyim. Olay büyük bir talihsizlik ve büyük bir hata zinciri içermekte.

    Olay yaşandığında aslında gitmem gereken bir yer vardı. Tamamen kendi işime bakacaktım. Önce motoru ilerideki benzinlikte yıkatıp ardından farklı bir yere gidecektim ve yola çıktığımda aslında düşüncem ortalama bir sürüş gerçekleştirip 5 dakika geç giderim ama özellikle bu günüm rezil olmasın şeklindeydi. Normal günde trafikte münakaşaya girmem. Üstüme kıran araca dahi en kötü "ayna, ayna" şeklinde seslenirim. Daha önce de en basitinden duran trafikte bana çarpan ve işin sonu muhabbetle biten olaylarım mevcut. Bu olayda ise kendi karakterime aykırı bir şekilde farklı bir hal aldım. Kameramın kaydetmesi de büyük bir şans aslında, yaklaşık 6 senelik bir kamera kullanıyorum. Normalde 40 dakika giden bataryası var fakat gömülü bataryası var, değiştiremiyorum ve kimi zamanlarda uzun süre şarj etmeme rağmen bir dakika kayıttan sonra şarj yok diyip kapanabiliyor.

    Kendi yaptığımı elbette ki kesinlikle doğru bulmuyorum. Hiddetlenmeye başlamam aracın bana çarptıktan sonra hızlanmasından ötürü gerçekleşiyor. En son hayatımda kurmayacağım türden bir cümle kuruyorum. Sonrasında zaten diğer şahıslar geliyor ve ikinci olay başlamış oluyor.

    Aracın içerisinde kadın mı var erkek mi var uzunca bir süre bilmiyorum. Araç içerisindeki kişi erkek de olabilirdi tek kişi de olabilirdi dört kişi de olabilirlerdi. Sürücünün cinsiyeti benim için fark etmiyor. Nitekim daha ilk başta hatta biraz takipten sonra sağa çekseydi, ben orada saldırıda bulanacak vb. hareketler yapacak insan değilim. En kötü ihtimalle biraz bağırırım o esnada da mantıklı kararlar atmaya çalışırım, şok biraz geçince sakinleşirim. Sürücünün hiçbir şeye yanaşmamış olması durumu daha da alevlendiriyor. O an yaşadığım hisler bir yana, büyük bir olaydan dönüldü. Sadece çarpmadan dolayı biraz bacak ağrısı ve artçı kaskımı arabanın çekmesiyle oluşan o baskıdan hafif omuz ağrısı ile bütün olayı atlatmış bulundum.

    Sürücünün söylediği "kanser" sözcüklerini kesinlikle duymadım ki çok da bir şey fark edeceğini sanmıyorum. Benim de ailemde kanser hastası oldu. Aniden ameliyat haberleri aldım. 4 sene kanser tedavisi hastaneler ve endişelerle geçti. Nitekim, bu durumdan ötürü değil trafikte olaya karışmak, gündelik hayatımda insanlarla iletişimimi bile doğru kurmak için elimden geleni yaptım. Benim günüm kötü geçiyorsa ben başkalarının gününü mahvedemem. Ben sadece bir bireyim.

    İkinci olayda gittim. Şikayetçi olacağım diye bağırmama rağmen gelen tepkiler üzerine aklımdan doğrudan diğer karışacak sürücülerin bir terslik çıkaracağı geçti ki zaten öyle de oldu. Şahıs bana küfürler ederek üzerime geldi ve belki de vurmaya hazırdı. İki araç arasındayım, boyum kısa, motorum biraz yüksek, inme hareketi için yeterince geç kaldım ve arkamda daha başka birileri var mı bilmiyorum. Muhtemelen savurucu bir darbede iki araçtan birisine çapraz düşerdim, sıkışırdım, belki linç edilirdim, dayak yerdim. Onun yerine ilerideki ilk benzinliğe çekip 155i aradım.

    İşin sonunda, bana ulaşabilen herkese dediğim gibi, keşke bizzat ben sağa çekseydim de olay bu raddelere gelmeseydi. Olay yaşandığından bu yana özeleştiriyi hiçbir şekilde bırakmıyorum. Bugün adli süreç başlatılıyor. İşin sonucunda ben yaptığım hareketlerden ötürü ceza alacak olsam dahi sürecin peşini bırakmayacağım.

    Twitter ve YouTube kullanmamaktayım. Gördüğüm yerlerde elbette ki yorumlara cevap vermeye çalışıyorum nitekim sadece instagram hesabım bulunuyor. "Ekselius" yazarak bulabilirsiniz konuyu gerek buradan gerek oradan paylaşıyor olacağım. Bana ulaşan herkese dönüş yapmaya çalışıyorum.
    oialdemir, GoGi, DickName ve 19 diğerleri bunu beğendiler..


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #2
    gurcanozturk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    06 Mayıs 2018
    Motosikleti
    Honda Forza 250
    Gecmis olsun, olayi surada da konustuk;


    http://www.motosiklet.net/forum/son-...yi-carpip.html
    Gökhan_Aygün ve espresso bunu beğendiler.

  3. #3

    Üyelik
    04 Mayıs 2022
    Şehir
    İzmir
    Motosikleti
    Mondial Drift L CBS
    Geçmiş olsun abicim. Abla çok sıkıntı değil de doblocunun cezasını çekmesini en az senin kadar istiyorumdur. ilgili videoyu izlediğim zaman sinir küpüne döndüm sanırım senin yerinde olsam dayanamaz saldırırdım adama peygamber sabrı varmış sende de. Neyse tekrardan geçmiş olsun umarım süreç lehine işler de ilgili şahıslar cezasını çeker.

  4. #4
    arndiol - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    17 Nisan 2018
    Geçmiş olsun, anladıgım kadarıyla videonun o noktadan sonrası direk benzinliğe gidip 155 i aramak ile devam etmiş.

    Doblocu ya da soför ile bir münakaşa olmamış başka.

    Anlamadıgım şey, kanser mevzusu. O olay nedir? Kadın ya da yolcusu kanser hastası mıymış? bağlantıyı kuramadım.

    Allah şifa versin de bu sana çarpıp kaçma hakkını nereden veriyor onu çözemedim.

  5. #5

    Üyelik
    19 Ocak 2016
    Motosikleti
    Yamaha MT-25
    Alıntı arndiol adlı üyeden alıntı Mesajı göster


    Allah şifa versin de bu sana çarpıp kaçma hakkını nereden veriyor onu çözemedim.
    Öncelikle olayı yaşayan arkadaşa geçmiş olsun. Herkesin başına gelir, geliyor. İnsanlar bu yüzden öldü, ölecekler.

    Gelelim, insanların bu cesareti nereden bulduğuna. Bir tatil dönüşü, akşam 10 gibi E5 de ilerliyordum. Arabada ailem var. Baktım arkadan bir araba bir sağ bir sol makaslayarak geliyor. Ciddi diyorum o anki düşüncem, adama geçecek bir yol yaratmak. Ama adam sağ yanımdaki arabayla aynı hizadayken o aradan geçmeye kalktı. Olum biraz bi yer olur da geçmeye çalışırsın tamam. Herif bodoslama daldı. Çarptı ve kaçtı. Ben çarpmanın etkisiyle hafif sol şeride taştım, orada başka bir araba var, bir sağ bir sol toparladım. Plakasını marka model renk aldım ve 155 aradım. Az ileride benzinlikte beklediğimi söyledim. Sağolsunlar geldiler, plaka renk marka uyuştuğunu görünce adama ceza, bana da tutanak verdiler. Benim elimden bu kadar geliyor sen savcılığa git dediler. Savcılığa gittim elimdeki belgelerle şikayetçi oldum. Bu savcılık değil başka adliyenin savcılığı bakıyor dediler. İyi o baksın. Orası da kovuşturmaya yer yoktur "takipsizlik" kararı verdi. Çok istiyorsan manevi tazminat davası aç dediler.

    Olum bi adamı bulup çağırsana. Sen mi yaptın, bak vurup kaçtı diyorlar, o sen miydin, niye vurdun desene. Adamı ifadeye çağırsalar, adam yok abi ben o saatte evde yatıyodum dese yine gam yemicem. Hiç.

    Polis zabtı ile arabamı yaptırdım, değer kaybı istedim, aldım. Burda vurup kaçan adama birşey oldu mu? Yok en fazla sonraki sene sigorta primi fazla çıkabilir. Trafik cezasını öder mi ne yapar orasını bilmem.

    Adaletten istediğim şey, adamı kulağından tutup ne yaptın sen gel bakayım bir ifadeni alayım demeleriydi. İnşallah daha iyi olur.

    Mercedes sürücüsü de benim yukarıda anlattıklarımı daha önceden dinlemiş olabilir, adama ne olursa olsun, en fazla seneye sigorta primim yükselir diye düşünmüş olabilir. Kasten ve bilinçli bir şekilde bunu düşünmese de bu tip olayları duya duya böyle bir refleks olabiliyor.
    espresso bunu beğendi.
    “Bir delil ile 40 alimi yendim; ama 40 delil ile bir cahili yenemedim.” Mevlana

  6. #6
    Voltaren - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    16 Şubat 2020
    Motosikleti
    Yoktur.
    keşke bizzat ben sağa çekseydim de olay bu raddelere gelmeseydi.
    Dostum sen verdiğin tepkilerde yerden göğe kadar haklısın, sen gayet nizami şekilde motorunu sürüyorken serseri karı makas atmaya çalışıyor, sonrasında sana çarpıyor, mucize kabilinden düşmekten kurtuluyorsun, sonra o serseri karı hiç bir şey olmamış gibi pişkince yoluna devam ediyor.

    İnsan katil bile olabilir o durumda, o hiddetle. Cinayetler neden işleniyor? %90'ı insanın böyle beynine kan sıçramasıyla işleniyor.

    Dediğin gibi sakin kalabilmek en güzeli tabii ama ben senin durumunda pek kimsenin sakin kalabileceğini zannetmiyorum.
    Motoseverrr bunu beğendi.

  7. #7

    Üyelik
    23 Kasım 2020
    Şehir
    ist/bahcesehir
    Motosikleti
    cb250r
    Alıntı motorine adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Geçmiş olsun abicim. Abla çok sıkıntı değil de doblocunun cezasını çekmesini en az senin kadar istiyorumdur. ilgili videoyu izlediğim zaman sinir küpüne döndüm sanırım senin yerinde olsam dayanamaz saldırırdım adama peygamber sabrı varmış sende de. Neyse tekrardan geçmiş olsun umarım süreç lehine işler de ilgili şahıslar cezasını çeker.
    Ayni fikirde degilim. Nasil sikinti degil? Burak in orda dusmemesi, kadinin yaptigi seyi hafifletemez.

    Kadin kaza ile carpti kabul. zaten bilerek carpsa cinayete tesebbusten yargilansin. Ama carpmasa bile bilerek ve isteyerek motosikletin seridine daliyor ve sifir gecmeye calisiyor.

    Carpmasa sifir gecse bile, panik ile dusme olasiligi olan cok motosikletli var.

    O yuzden benim, sizin ve butun motosikletlilerin sagligi icin o kadinin birdaha o davranisi yapmamasi gerek. Carpip sorumsuzca kacan o mahluk insallah en agir sekilde cezalandirilir.
    espresso, Voltaren ve Motoseverrr bunu beğendiler.

  8. #8
    AzÇok - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    07 Ocak 2018
    Şehir
    İstanbul-İzmir
    @Hues
    Geçmiş olsun. Belli ki yaşadığı musibetlerden ders çıkarabilecek bir insansınız. Önemli olan zarar görmeden atlatmış olmanız. Eğer düşseydiniz yan taraftaki beton kaldırım nedeniyle hayatınız söz konusu olabilirdi. Benzeri bir olay başıma gelmişti. Fakat o kasıtlı olarak yapılmıştı. Karakoldan nöbetçi savcılığı aradıklarında nöbetçi savcının "yaralanma ve maddi hasar olmadığı için bir şey çıkmaz. Vatandaş istiyorsa şikayetçi olsun" dediğini söylemişlerdi. Bu nedenle şikayetçi olmamıştım. Bizim ülkemizde bu tür durumlar pek ciddiye alınmıyor. Size kolaylıklar dilerim.

    Öte yandan bu olaya istinaden bir çok kişi diğer başlıkta adı geçen şirkete google haritalar da olumsuz yorumlar ve kötü puan vermeye devam ediyor. İlgili şirketi arayıp görüşmenizde fayda var. Eğer doblo sürücüsü o şirketin elemanı ise gereğini yapsınlar. Eğer değilse bir şirketin itibarı asılsız bir iddia yüzünden bozulmasın. İnsanlar yaptıkları olumsuz yorumları kaldırabilir. Verdikleri kötü puanları silebilir. Eğer o firma ise ve duyarsız kalıyorsa ben de 1 yıldızı çakacağım. Olumsuz yorum yapacağım. Konu önemli çünkü bir çok insan iş vermeden önce google haritalarda aldığı puan ve yorumlara bakıyor. Şahsen ben öyle yapıyorum. Bence bu konu öncelikle sizin sorumluluğunuzda.
    Kazasız belasız sürüşler.
    Mr.wind bunu beğendi.

  9. #9
    awitrus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    14 Nisan 2022
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    Hayabusa
    Alıntı AzÇok adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    @Hues
    Geçmiş olsun. Belli ki yaşadığı musibetlerden ders çıkarabilecek bir insansınız. Önemli olan zarar görmeden atlatmış olmanız. Eğer düşseydiniz yan taraftaki beton kaldırım nedeniyle hayatınız söz konusu olabilirdi. Benzeri bir olay başıma gelmişti. Fakat o kasıtlı olarak yapılmıştı. Karakoldan nöbetçi savcılığı aradıklarında nöbetçi savcının "yaralanma ve maddi hasar olmadığı için bir şey çıkmaz. Vatandaş istiyorsa şikayetçi olsun" dediğini söylemişlerdi. Bu nedenle şikayetçi olmamıştım. Bizim ülkemizde bu tür durumlar pek ciddiye alınmıyor. Size kolaylıklar dilerim.

    Öte yandan bu olaya istinaden bir çok kişi diğer başlıkta adı geçen şirkete google haritalar da olumsuz yorumlar ve kötü puan vermeye devam ediyor. İlgili şirketi arayıp görüşmenizde fayda var. Eğer doblo sürücüsü o şirketin elemanı ise gereğini yapsınlar. Eğer değilse bir şirketin itibarı asılsız bir iddia yüzünden bozulmasın. İnsanlar yaptıkları olumsuz yorumları kaldırabilir. Verdikleri kötü puanları silebilir. Eğer o firma ise ve duyarsız kalıyorsa ben de 1 yıldızı çakacağım. Olumsuz yorum yapacağım. Konu önemli çünkü bir çok insan iş vermeden önce google haritalarda aldığı puan ve yorumlara bakıyor. Şahsen ben öyle yapıyorum. Bence bu konu öncelikle sizin sorumluluğunuzda.
    Kazasız belasız sürüşler.

    bahsettiğin şirket ile doblonun kayıtlı oldugu şirketin alakası yok reis. Ekşisözlükte konuyu ben açıp gündeme soktum. Oradan bir çok özel mesaj geldi bunlardan bir tanesi tamamen bu konu ile ilgili. Özel bilgilerin yayılması suç olduğundan bişey diyemiyorum

  10. #10
    Ramazan Can - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    05 Ekim 2006
    Şehir
    Pendik / İstanbul
    Motosikleti
    BMW GS 1200 / Honda Africa Twin dct1000L- VESPA LX
    Geçmiş olsun

  11. #11
    AzÇok - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    07 Ocak 2018
    Şehir
    İstanbul-İzmir
    Alıntı awitrus adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bahsettiğin şirket ile doblonun kayıtlı oldugu şirketin alakası yok reis. Ekşisözlükte konuyu ben açıp gündeme soktum. Oradan bir çok özel mesaj geldi bunlardan bir tanesi tamamen bu konu ile ilgili. Özel bilgilerin yayılması suç olduğundan bişey diyemiyorum
    O zaman haksızlık yapmamak adına diğer başlıktaki google haritalar konum bilgisi içeren mesajı moderatörlerin silmesini isteyeceğim. Kimseyi haksız yere suçlamamak adına.

  12. #12

    Üyelik
    20 Temmuz 2020
    Şehir
    Çanakkale
    Motosikleti
    250r

  13. #13
    Beto87 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    02 Haziran 2018
    Şehir
    Üsküdar
    Motosikleti
    Honda CB 650F
    Öncelikle çok geçmiş olsun. Kadın veya erkek farketmez bu adam öldürmeye teşebbüstür ve inşallah kadın sürücü hak ettiği cezayı(her ne kadar adalet sistemi yok hükmünde olsa da) alır. Doblocuya gelirsek de o yahudi dölü ekşi sözlükte ifşa oldu bile. Kadına yaranıp belki verir diye insanlıktan çıkmanın cezasını trafikte denk gelen birisi illa ki verir. Allah kimseyi ekşicilerin eline düşürmesin. 😂
    awitrus bunu beğendi.

  14. #14

    Üyelik
    30 Ekim 2014
    Şehir
    istanbul
    Motosikleti
    xmax250
    savcı sorusturma acmaya karar verirse muhtemelen taksirle adam öldürmeye teşebbüsten dava acabilir.. ama bu hukuk sisteminde ne kadar işletilir bu bilmiyorum.

    geçmiş olsun tekrar. ne kadar haklı olsak da sinirlerimize 2 kat fazla hakim olmamız lazım her zaman.. özellikle istanbul trafiginde asacma sapan insanlarla muhattab olmak zorunda kalınabiliyor.

  15. #15
    watercolours - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    15 Kasım 2005
    Şehir
    Coruscant
    Motosikleti
    speederbike
    Alıntı awitrus adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bahsettiğin şirket ile doblonun kayıtlı oldugu şirketin alakası yok reis. Ekşisözlükte konuyu ben açıp gündeme soktum. Oradan bir çok özel mesaj geldi bunlardan bir tanesi tamamen bu konu ile ilgili. Özel bilgilerin yayılması suç olduğundan bişey diyemiyorum
    Mevcut iktidar her alanda yeni içtihatlar getirdiği için sorun yok. "Ne özeli, genel, genel" dersiniz, biter.
    May the Force be with McLaren Mercedes

  16. #16
    espresso - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    07 Kasım 2016
    Şehir
    Trakya
    Motosikleti
    Yamaha x max 250 ABS
    Alıntı Beto87 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Öncelikle çok geçmiş olsun. Kadın veya erkek farketmez bu adam öldürmeye teşebbüstür ve inşallah kadın sürücü hak ettiği cezayı(her ne kadar adalet sistemi yok hükmünde olsa da) alır. Doblocuya gelirsek de o yahudi dölü ekşi sözlükte ifşa oldu bile. Kadına yaranıp belki verir diye insanlıktan çıkmanın cezasını trafikte denk gelen birisi illa ki verir. Allah kimseyi ekşicilerin eline düşürmesin. ��
    Her ne olursa olsun "yahudi dölü" demek ırkçılıktır. Lütfen buna dikkat edin, bir dallamaya hakaret edecekken dünya üzerindeki içinde iyisi de kötüsü de olan yani her halk gibi olan bir halka hakaret ederek ırkçılık yapmış oluyorsunuz.

  17. #17
    Gökhan_Aygün - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    10 Ekim 2014
    Şehir
    Büyükçekmece / İstanbul
    Motosikleti
    VFR 800X (RC60/2013)
    TÜRK TÖRESİ (33 EMİR)

    1. Tengri (yaratan) Tektir.
    2. Her kim ki Tengri’den kut almak dilerse, başkasına yakarmasın.
    3. Bir İl, bir Kağan, bir Tengri
    4. Bir kına iki kılıç girmez. Bir hatun iki er alamaz ve bir budunda iki töre olmaz. Töre tektir. Töre kesin ve keskindir. Kim ki töreye uya kutlanır. Kim ki töreye kıya, katlanır
    5. Kimse töreden üstün değildir. Dirlik ve birlik için töre budur.
    6. Bir çoban sürüsünden, bir er ailesinden, bir Kağan budunundan sorulur.
    7. Her er eşine, atına, pusatına sahip çıkacak.
    8. Ana babaya ve ataya tazim durulacak.
    9. Hısmına sarılacak, komşusunu gözetecek.
    10. Er kişi yalan söylemeyecek.
    11. Mal çalan, mülk çalan misliyle ödeyecek. Hesabı ya malıyla ya canıyla sorulacak.
    12. Kim ki bir ırza musallat olursa, canından olacak.
    13. Her kim olursa olsun haksız, aldatıcı iş tutarsa hesabı hemen sorulacak.
    14. Cenkten beri duran ya da kaçan tamuya(cehennem) uçacak.
    15. Aman dileyene kılıç üşürülmeyecek, sığınana arka dönülmeyecek.
    16. Baş kaldıranın başı alınacak, hak isteyenin hakkı verilecek.
    17. Kimse kimseye üstünlük taslamayacak.
    Ne ak etin karadan, ne karanın kızıldan, ne kızılın sarıdan farkı olmayacak.
    18. Kin ve gururdan uzak olunacak.
    19. Mazluma merhamet, zalime azap duyulacak.
    20. Zayıfa, yaralıya, çocuğa ve kadına el kaldırılmayacak.
    21. Kızı isteyen kağan da olsa, bey de olsa kız istediğine verilecek.
    22. Gereksiz yere ağaç kesmeyeceksin, suyu kirletmeyeceksin.
    23. Bilmeyip de bildim demeyeceksin, bilene danışacaksın.
    24. Bugünün işini yarına bırakmayacaksın.
    25. Kusur görmeyecek, kusur aramayacaksın.
    26. Güçlüyken affet, zayıfken sabret.
    27. Yazgına asi olma.
    28. Yaptığın iyiliği unut, yapılan iyiliği unutma.
    29. Herkes adaletle iş görecek.
    30. Her ne edersen et, yargılanacağını her daim akılda tut.
    31. Milletine yaban kalma. İpeğin iyisine, sözün güzeline kanma, onlara boyanma.
    32. Kağan odur ki adaleti üstün tutsun, töreyi yaşatsın. Töre yok olursa İl yok olur. İl olmazsa budun kul olur.
    33. Ey Türk Oğuz beyleri, ey milletim işitin !!!
    “Üstte mavi gök çökmedikçe, altta yağız yer delinmedikçe senin ilini ve töreni kim bozabilir”
    espresso, Hues, levend84 ve 2 diğerleri bunu beğendiler..
    Honda NSS Forza 300 İnceleme Videosu [ https://www.youtube.com/watch?v=E9QdDCCxKpc ]

    Mondial 150 Sentor İnceleme Videosu [ https://www.youtube.com/watch?v=Rl79HfGpcS4 ]

  18. #18

    Üyelik
    21 Kasım 2016
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    RS 660, Tuareg 660
    Çok geçmiş olsun.

    Olayı yorumlama şeklinden aklı başında bir birey olduğun gayet anlaşılıyor. Yaşadığın tedirginliği de çok iyi anlıyorum, o esnada bağırıp çağırmak kontrol kaybetmelerin en masumu. Çarpıp kaçan zat kenara çekse ona herhangi bir fiziksel müdahalede bulunmayacağın, o tarz bir insan olmadığın da çok belli. İçin ferah olur umarım bu konuda.
    Sonradan olaya müdahil olan oksijen tüketicisilyle ilgili de müthiş soğukkanlı ve doğru bir karar vermişsin, bununla ilgili de ayrıca tebrik etmek istiyorum seni.
    Mr.wind bunu beğendi.

  19. #19

    Üyelik
    20 Temmuz 2020
    Şehir
    Çanakkale
    Motosikleti
    250r

  20. #20

    Üyelik
    11 Mart 2021
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    nc750x
    Öncelikle çok geçmiş olsun. Ciddi bir sağlık sorunu olmamış olması için çok şükür diyorum. Olaya ilişkin iki sürücü de umuyorum bir yaptırımla karışı karşıya kalırlar. Adli sürecin işleyişi ve sonucuyla da başlığa eklemeler yaparsanız, bizler için de yol gösterici olabilir. Tekrar çok geçmiş olsun.


    REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)