Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Kushitani Hamamatsu Mont

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #1

    Üyelik
    14 Kasım 2020
    Kushitani Hamamatsu marka deri montları hakkında bilginiz tecrübeniz kullanmışlığınız varsa olumlu veya olumsuz yanları hakkında bilgilendirirmisiniz?
    Kalite olarak hangi markayla eşdeğer diyebiliriz?


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #2
    tommygun - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    29 Temmuz 2015
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    Kawasaki Er6F 2008
    Kushitani Türkiye'de çok bilinen bir marka değil. Muhtemelen eski dönemde ülkemize biraz mal geldi, satıldı , sonra devamı gelmedi. Bende Kushitani'nin Goretex membranlı deri eldiveni var. Kış şartlarında memnuniyetle giyiyorum. Eldiven "tommygun abi artık beni emekliye ayır, yeni eldiven al" diyor ama eski Held deri eldivenlerim paramparça olmasına rağmen bu Kushitani eldiven şaşırtıcı bir şekilde dayanıklı çıktı. Marka olarak Kushitani'nin dandik olmadığını söyleyebilirim ama sizin alacağınız ürünün ne şartlarda muhafaza edildiğini bilemediğimden yapacağım yorum gerçekçi olmaz.
    Lucas, espresso ve -Black- bunu beğendiler.

  3. #3

    Üyelik
    27 Temmuz 2012
    Motosikleti
    Crf1000L
    Ben de var bu deri mont. 2012 yılı civarlarında oldukça uygun bir fiyata almıştım kampanyadan. Yaklaşık 8 yıl tek mont olarak her sürüşte kullandım, daha sonrasında alpinestarsın bir deri montunu aldım, yedeklilik ve biraz değişiklik olması adına. Tek kelime ile mükemmel olduğunu söyleyebilirim. Herhangi bir kaza geçirmedim, koruyuculuğunu bilemiyorum ama derisi oldukça kalın ve epey ağır bir mont. Alpinestars montumdan daha ağır ve daha kalın, 2 sini yan yana koyduğumda net kushitaniyi seçerim ve hala neredeyse ilk günkü gibi duruyor. Ama alpinin içindeki termal yelek tarzı zımbırtı da soğuk sürüşlerde baya işe yarıyor hakkını yemeyeyim.

  4. #4

    Üyelik
    14 Kasım 2020
    Çevremdeki kişiler 4riders'ın bile derisinin kushitaninin derisinden daha iyi olduğunu söylüyorlar arada kaldım. Korumalar babında bende pek başarılı göremedim.

  5. #5
    siyanoz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    07 Ocak 2019
    Markayı bilmiyorum ama ismi anime karekteri gibi, belki türkçesi "motorcuyu koruyan ejder " felandır
    -Black- bunu beğendi.


    REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)