Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
2. sayfa BirinciBirinci 12

Benzin ve motorin 12 TL’yi geçecek.(21 Aralık Salı )

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #21
    arndiol - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    17 Nisan 2018
    yav arkadaş nedir bu hala anlamıyorum.

    bakın adamlar açıkladı.

    onlar hep 50 liralık aldıgı için zamlardan etkilenmiyor.

    az biraz onları örnek alın.


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #22

    Üyelik
    28 Temmuz 2020
    Alıntı DickName adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bu Nihal Beygirsiz denilen hırt, tescilli Atatürk düşmanı Rıza Nur delisinin manevi evladı değil mi? Onun fikirlerini takip edenler ancak "türkçü" olurlar. Yani "Türk"lüğün ticaretini yaparlar.
    Aklı eren etmeyen herkes, herkesi eleştiriyor. Mustafa Kemal Atatürk hakkında yayınladığı yazıları düşüncelerinin ne kadarını araştırdın da gevşek gevşek konuşuyorsun?

    Cumhuriyet döneminin ilk uygulamalarına muhalif olmuş fakat bu muhalifliği hiç bir zaman düşmanlığa dönüşmemiş. Atatürk'ü bir Türk büyüğü olarak gördüğünü de dile getirmiştir.

  3. #23
    DickName - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    15 Kasım 2021
    Alıntı İnazuma adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    gevşek gevşek konuşuyorsun?
    Sen de yavşak yavşak konuşuyorsun. Ödeştik mi?

    Nihal Atsız'ın 1944'te ikinci karısı Bedriye'ye yazdığı mektup:

    "Biz bu savaşta yenilirsek bunun en büyük iki mesulü birinci ve ikinci Cumhurreisleridir. Birincisi memlekete saçtığı ahlâksızlıkla, ikincisi korkaklığı ile buna sebep olacaklardır. Birincisi on beş yıl Cumhurreisliği ettiği halde orduyu ihmal etti. İnkılâp hastalığına uğramış bir çılgındı. Etrafına ahlâksız insanları toplamış ve onların memleketi soymalarına göz yummuştur. İkincisi on beş yıldan birincinin mesuliyetlerine tamamen iştirak ettiği için suçludur. Ve İtalya'dan korkacak kadar korkak bir adamdır. Birincisi şuursuzdur. İkincisi ahmaktır. İkisinin de müşterek vasfı hilekârlıklarıdır. Millet Meclisi diye topladıkları satılmışlar meclisi ile kendi riyasetlerine meşru bir şekil vermek istemişlerdir. Fakat bunu dünyaya yutturuyoruz sanacak kadar gaflet göstermişlerdir. Beni pekiyi bilirsin ki, Cumhuriyet Rejimi için en ufak rahatımı bile feda etmem. Okullarda oğlumuza yapılacak Cumhuriyet propagandasını bütün varlığınla önlemelisin. Oğlumuz nerede ve ne şekilde olursa olsun Cumhuriyetin pespayelik olduğunu öğrenmelidir."

    İşkembeden değil kaynağından okudum.
    espresso bunu beğendi.

  4. #24

    Üyelik
    28 Temmuz 2020
    Alıntı DickName adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Sen de yavşak yavşak konuşuyorsun. Ödeştik mi?
    iyi araştıramamışsın sayın hayatın sillesini yemişin çıkardığı , bahsi geçen mektup 1944 yılı öncesine ait olmasına rağmen 1944 yargılamalarında meydana çıkamamış.

    1962 de aynı senin gibi ondan bundan çıkma Osman Sabri durduk yere mecliste sözde mektubu okumaya başladı, bu yüzden meclis kayıtlarında bu sözler.
    Osman sabri de aynı senin gibi Türk düşmanıydı, Türkçülük güdenlere ve Atsıza yapılan eziyetlerin baş sorumlularındandı.

    1944 de bu adam 50 sefer yargılandı beraat etti de 1962 de ibnenin biri ona ait olduğunu idda ettiği bir mektup okudu sonra Atatürk'e düşman mı oldu.

    Yukarıda da yazdım Muhalif olmuş, çünkü adam senin gibi Atatürk maskesi altına saklananların türlü işkencesine maruz kalmış. Ama hiç bir zaman düşman olmamış, düşman olsaydı

    asırlar bize yaştır,
    kemal ülküye baştır,
    bize yol göster kemal
    anayurda ulaştır.

    şeklinde bi dörtlüğü kaleme almaz, dergilerinin mecmualarının her birinde Atatürk'ün sözlerine yer vermezdi


    REKLAM ALANI
2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)