Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

şerit içinde sollayan gerizekalı motorcular

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #1

    Üyelik
    17 Eylül 2020
    Motosikleti
    domicik 400 ug
    anlık aklıma geldi sahiden sinirlendim.
    öncelikle başlık yanlış anlaşılmadan şunu açıklayayım. ben de bazen aynı şeritte solluyorum ancak öncesinde korna çalıyorum aynaya baktıysa solluyorum. bakmadıysa 2. kez ısrar dahi etmiyor şeridi değiştirerek solluyorum.

    beni şeridimde sollamanıza zerre lafım yok ama bana önceden bilgi dahi vermeyen bazı aptallar var bu noktada art niyet arıyorum.(hıphızlı yanımızdan geçenlerden en azından)vatandan zeytinburnuna bağlanan yola dönerek giriyoruz o esnada şerit 3leşiyor. o noktada düz giderken birden önüme taş çıktı sola kontra verdim ve o esnada arkamdan biri geçti. inanın bana milim mesafe yok aramızda. kollarım biraz açık olsa çarpacak o derece söylüyorum.

    ben daima arkamı kontrol eden biriyim ama bu imkansız her an her an kontrol edebilmem gerkçekten imkansız ve türkiye yollarından bahsediyoruz. bazen öyle yollar var ki o çukura girsen takla atmaman mümkün değil. o esnada sen kontra vermeden dur arkama bakayım der misin?
    ya bu kadar aptal olmanıza gerek var mı?
    ilk önce geçeceğini belli et sonra geç.
    o aptal buradaysa selamlarımı iletiyorum. ki eminim o günkü kalp krizinden sonra kendi de böyle bir şey yapmayacaktır. belki de yapar. aptal aptaldır.
    o gün kaza olsa boş yere sakatlanacaktım. hızım 60-80 arası hatırlamıyorum. adamın en az 130du. arkadan çarpsa sırt haşattı en az ihtimalle. 3 şeritli yolda artistlik yapacak ya. ruh hastası topluluğu.
    Vidos, erensel, birbilent ve 4 diğerleri bunu beğendiler..


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #2

    Üyelik
    15 Şubat 2017
    Motosikleti
    xv250
    böyle geri zekalı birini geçende dövecektim dövmedim. kaç gün uyku zor girdi gözüme. mal gibi suratıma bakıyor bide koyun gibi.
    natijax bunu beğendi.

  3. #3
    dreams82 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    01 Temmuz 2016
    Şehir
    Bahçeşehir
    Motosikleti
    Yamaha X-Max 300 ABS / 2018
    Bu durumu hadi acemiyim bilmiyorum diyerek geçiştiriyordum ama cidden ilk günümden beridir hep aklımda neden kimsenin aynı şeritte sollarken bir dit dememesi. Hayır böyle olunca bende utanıyorum sollama yapacakken kornaya basmaktan
    Yani trafikte en önemli önceliklerinden biri "farkedilmek" olan bir sürücü kendiyle aynı durumdaki bir sürücüye kendini farkettirmemesindeki amaç nedir?
    natijax bunu beğendi.

  4. #4
    arndiol - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    17 Nisan 2018
    bu nedenle motorcunun en büyük düşmanı motorcudur diyoruz. aynadan motor gördüğüm anda "aha kesin bi b.k yapacak" diyorum.

    Ben motosikleti otomobil gibi kullanırım, makas atmam, şeritte kullanırım vs. Sonra adam geliyor şeritte bana teğet geçip fırlıyor. yakalayıp dövesim geliyor bazen.
    msandikci, natijax, Stock Sever ve 2 diğerleri bunu beğendiler..

  5. #5
    -Black- - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    07 Kasım 2005
    Şehir
    Çanakkale
    Motosikleti
    Suzuki DL650 2014
    Açıkçası ben, düşük hızda yanıma gelene de biraz uyuz oluyorum. Arkadaş belki boşluğuma gelecek denge sağlayamayacağım, veya belki acemiyim, sen niye benim hareket alanımı kısıtlıyorsun ki?
    M.balibey, espresso ve natijax bunu beğendiler.
    Sentis ad medullis!
    Dengeliyorum.com
    youtube.com/we2strom

  6. #6
    M.balibey - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    13 Şubat 2012
    Şehir
    Bursa
    Beyin yok ki gerçi kurslarda trafik kuralı öğretilmediğini hatta direksiyon dersinde trafik kurallarına ve trafiğin seyrine uyulmadığını hergün oturduğum caddedeki(Mudanya Güzelyalı Siteler Mah. Orhangazi Caddesi) kurslardan görüyorum. Bu adamların vereceği eğitimle trafiğe çıkanlardan ne beklersiniz.

    Geçen banada kavşağa girişte tek şerit olmasına rağmen bölünmüş yolda ters şeritten gelen denk geldi. Hem tersten gidiyor hemde el kol yaparak bana vurmaya kalktı bazen birine bişey yapmamak için kendimi zor tutuyorum.
    natijax bunu beğendi.

  7. #7

    Üyelik
    17 Eylül 2020
    Motosikleti
    domicik 400 ug
    daha güzel yorumlar olamaz herkes doğru noktalara değinmiş. yapacak bir şey yok bunlar bitmez. umarım kaza yaşamamıza sebep olmaz. arabalardan kesinlikle daha tehlikeliler bunu bilir bunu söylerim


    REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)