Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

İzmir Plastik kaynak motor bloğu rutuş boyası hk.

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #1

    Üyelik
    23 Ağustos 2018
    Şehir
    İzmir
    Motosikleti
    MT 25
    MT-25 Motorumu satmak istiyorum 400-500 liralık kozmetik masrafı var fakat herkes ölücü. Motorumun bu kusurlarını düzeltmek istiyorum izmirde işini düzgün yapan usta tavsiyelerine açığım.

    Yağmurda motoru garaja sokarken kaldırımda yatırdığım için sol debriyaj kapağı alt kısımı 1-2mm derinlikte 3cm uzunlukta çizildi. buna ek olarak park yerinde çoluk çocuk oynarken devirdiği için sağ debriyaj kapağında 5 noktada 0.5cm çaplarında çok seyrek boya kalkması oldu. bu söylediğim kısımların motor bloğu ile aynı renge rutüşlenmesi gerekiyor.

    Birkaç arkadaşım Wurth ısıya dayanıklı siyah mat sprey boyasını önerdi. Zımpara yapmandan bas geç dedi direk. orjinalden farksız olduğunu söylediler fakat piç etmek istemedim.

    Buna ek olarak sürücü koltugu altındaki küçük grenajlar benden önceki sahibinden kırık olduğu için değişmesi gerekiyor. her 2 tarafında sağ kısmındaki vida yuvasının olduğu tırnak yani diğer grenaj ile bağlantı kısımı kırık olduğu için plastik kaynak gerekiyor.

    Piyasa ölücüler ile dolu olduğu için ne yazık ki piyasanın altında satış yapmama rağmen 2-3 bin fiyat kısmaya çalışıyorlar. konu ile alakalı fikir sahibi arkadaşlar bilgilendirebilirse sevinirim.


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #2

    Üyelik
    12 Haziran 2014
    Şehir
    istanbul
    Motosikleti
    yamaha mt-25
    Belki bir fikir verir
    https://youtu.be/SwWMn0H-TCI


    REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)