Alıntı tecrube0 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
Cümleye başlarken de dedim ürünler kalite olarak iyi hakkını yemem ama Türkiye'de çeşit yok beden yok .Motosiklet aksesuarları ucuz ürünler değil belli bir bütçe ayırıyoruz biraz ilgilenilmesini beklemek de hakkımız bence soru sorduğum da cevap alabilmeliyim.Muhtemelen riderdenimde aynı kişi 1 pantalon bedeni için 3 kere beni aradı (ben mail attım) en sonunda mağazaya gittim birlikte kontrol ettik ve memnun ayrıldım.

AEA videolarını izledik hepimiz tech90 ı da orda gördüğüm için araştırıp vecton u buldum. Ama bahadır imrehan a ulaşıp görüşmek istedim gerçekten .Sitede bakın bedeninizi arayın kaç pantalon bulabiliyorsunuz.Ben siteden aldım ürünü mağazaya gittim caddede beden bulamadım 2 hafta içinde temin ederiz dediler 2 hafta bekledim .Ne arayan ne soran oldu.Ben bu deneyimimi anlattım marka kötülemek değil derdim .Hatta riderdenime de soğuktum .Aramid -kevlar muhabbeti nedeniyle gerçekten çok araştırdım bu konuları tecrübesizim neticede
2'miz de farklı markalarda müşteri memnuniyeti anlamında sıkıntı yaşamışız. Problem değil, 2 üretici de yerli ve 2 üretici de çok kaliteli işlere imza atıyor. Benim almak istediğim yazlık kombinde bu fiyat aralığında başka üretici yok, o nedenle kuyruğu kıstırıp Riderdenim'e gideceğim. Ha belki adam benimle o kadar ilgilenecek ki geçmiş olumsuz deneyimimi bir seferde silip atacak. Belki de ben o gün o adamın kötü bir anına denk geldim, belki de siz Tech90'da çalışan görevlinin kötü bir anına denk geldiniz. 2 marka da hem yerli hem iyi, boşverin.