Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
2. sayfa BirinciBirinci 12

KOT CEKETI MOTOR CEKETI YAPMAK

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #21
    emenyasin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    10 Ağustos 2018
    Şehir
    Manisa/Merkez(yazları İstanbul/Ümraniye)
    Motosikleti
    Lifan KP150
    Alıntı Green Arrow adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar kotun koruyuculugunun düşüklüğüyle alakalı bilgi vermiş o yüzden geçiyorum. 4 parça korumanın astarla monte edilmesi lazım hele ki sökülüp takılabilir istersen düzgün bir terzi parça başına 20-30 TL para ister. 80-120 TL arasında sana maliyeti olur en az.

    *Bu arada arkadaşlar dünyada var mı bilemiyorum ancak Kot devi bir Türk firması olmadığını iddaa ederek Kevların rakibi olan Dynema patentli yanmaz kot kumaş imal etti. Ellerinde ki üretim numunesini de ben aldım, ürün şuan piyasada yok. Temmuz gibi astarsız kendinden yanmaz kumaşlı, sürtünmeye dayanıklı motosiklet kot pantolonu imal edeceğim kısmetse. Yanmaz kumaş kot kumaşın içine kırçıl gibi karıştırıldığı için Kevlar gibi katman yaratma sıcak basma gibi bir olayı olmuyor. 4 adet pantolon diktik ve 1 yıllık ar-ge'sini tamamladı pantolon. Forumda süreçle alakalı bilgiler vermeye çalışacağım dönem dönem. Korumalarda dışarıdan takılacağı için motosiklet pantolonu demeye bin şahitlik bir ürün ortaya çıkacak kısmetse. Ürünün kozmetik versiyonu da tamamlanınca kaza testi de yapmayı düşünüyorum.
    Müthiş haber Çalışmalarını takdir ediyorum abi.

    ---------- Mesajlar birleştirildi - 15:43 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:39 ----------

    Alıntı nousay adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Öncelikle ceket al, yazlık ceket al gibi tavsiye verecekler yazmasın. Başlık ortada.

    Kendi ceketim yazın kullanamaz bir hal alıyor ve çok terletiyor. Onun yerine kot cekete koruma taktırmak istiyorum. Terziler bu işlemi yapabilir mi?

    Ürünün linkini koydum bence olur gibi zaten motor küçük. Kendimde hızı seven birisi değilim şehiriçi ulaşım aracı olarak kullanıyorum. Uzak mesafe yapacağım zaman deri ceketi giyerim
    https://urun.n11.com/diger/impactec-...-02-P319714264
    İyi bir terzi bulman gerekecek. yrıca meselei de iyice anlatacaksın ki korumalar kaymayacak şekilde diksin. Ben 2.el bir motosiklet montu alman düşüncesini destekliyorum. Ucuz tektil mont diyorsun ama en azından 600D kumaş olanlardan alsan iyi olurdu.
    Green Arrow bunu beğendi.


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #22
    TIGERSHARK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    15 Temmuz 2007
    Şehir
    İstanbul
    Korumaları diktirmek sana monttan daha pahalıya gelebilir ama böyle fileli zırhlar var body armor denilen. onun üstüne montu giyebilirsin ama sürtünmede mont paramparça olacaktır ki biliyorsun


    REKLAM ALANI
2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)