Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
1. sayfa 123 SonuncuSonuncu

Youtube'daki motosiklet kanalları, Fikirleriniz

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #1

    Üyelik
    26 Eylül 2016
    Motosikleti
    Bajaj Pulsar 200 NS 2017
    Merhaba abilerim arkadaşlarım,

    Hepinizin bildiği gibi Barkın abiyi kaybettik üstünden baya da zaman geçti. Sıkıldıkça açıp izliyorum rahmetliyi bazen izlemesem bile arka planda dinliyorum hala hiç görmediğim videoları çıkıyor zaman zaman. Youtube'da güzel motosiklet kanalları var ama hala Altın Elbiseli Adam'ın seviyesine ulaşabilen göremedim. Sadece takipçi anlamında değil o atmosferi samimiyeti de göremedim. Zaman zaman düşünüyorum şu ülkede Barkın abi gibi etkili olabilecek başka kimse yok mu diye Mor vizörlü adamı çıktı takım elbiseli adamı çıktı vs. vs. ama hala o altınlı gecelerin tatlı muhabbeti yok kimsede. Ortada büyük bir boşluk var bence. Bir gün gerçekten imkanım el verirse (bilgi birikimi, hayatta bulunduğum pozisyon, maddi imkanlarım vs.) bu motosiklet kültürünü devam ettirmek için youtube kanalı açıp bir ekip kurma hayalim var. Ama daha beş on yıl böyle bir şey yapabileceğimi düşünmüyorum. Adı üstünde hayal zaten o.
    Asıl konuşmak istediğim siz ne düşünüyorsunuz bu konuda biraz muhabbet olsun diye açtım. Barkın abinin eksikliğini benim gibi hissedenler var mı hala merak ediyorum. Yeni bir motor gördüğünüzde keşke olsaydı ne güzel incelerdi felan diyenleriniz oluyor mu? Şu an bu işi yapanlar neden Altın Elbiseli adam gibi olmuyor sizce. Benim fark ettiğim en temel konu Barkın abinin en alt sınıfla en üst sınıfı birbirine bağlayan bir köprü görevi görebilmesiydi. Adam 125cc scotterla da geziyor panigaleye de biniyordu. Çıkma yağ ile zincir de temizliyordu falan. Şimdi gördüğüm kanallar ya alt seviyeye hitap ediyor ya da daha üst seviyeye. Yanlışa yanlış demekte bir tık daha korkaklar sanki. Ya da bunu ek hobi olarak yapıyorlar AEA gibi bir şirket ya da tam zamanlı uğraş olarak vakit ayıramıyorlar olaylara. Ülkemizde motosiklet denildiğinde herkesin aklına gelecek yeni bir isim daha olabilir mi sizce. Bir de motosikletimle kız düşürdüm, adam dövdüm, egzozu deldim, polis çevirdi, yanladım vs. tayfası var ben onları motosiklet kanalı olarak görmeyim zaten. Evet fikirlerinizi merak ettim, iyi geceler.
    galileo, Serdarpirim ve Tengri bunu beğendiler.


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #2

    Üyelik
    25 Ekim 2004
    Şehir
    istanbul
    Motosikleti
    Artık Yok...
    benim izlediklerim içinde samimi gördüğüm yok..

    Motor tanıtıyor adam misal diyorki falanca firma motorunu verdi. şimdi sen falanca firmadan motoru aldıysan ona göbekden bağlanırsın malının eksilerini kötü yanlarını söyliyemessin yada yumuşak üstten geçersin buda samimi inandırıcı olmaz..

    misal hondadan yamahadan motoru sana yolladılarsa o motoru senin eksik yanlarını söylemen demek bir daha o firmalardan asla motor alamaman demek olur.. Böyle bir tanıtımda samimi olmaz..

    ikincisi bazıları bayii galerilerle iş yapıyor sanırım para yada ekipman falan alıyor herhalde ama adam tanıttığı ekipmanı yada motoru tanımıyor.. ben ne tanıtımlar gördüm abs li motor adam abs li olduğunu bilmiyor motorun bir sürü saçma yanını anlatıyor abs yi söylemiyor ki bence en önemli söylenmesi gereken kısımlardan biri.. yahu adam kaskı tanıtıyor kaskda en büyük özellik intercom yuvası hazır ve eqrs sistemi var onu söylemiyor.. ben yazınca gayet kibar nazik bir dille sanırım söylemeyi unuttunuz diye yazımı silmiş.. Böyle insanlara gel güven..

    ekipman güvenlik testleri ayrı fecahat.. adam almış kaska çekiçle vurup bakın kırıldı bakın sapasağlam diyor falan.. testi çekiçle kaska vurup kaskın kırılmaması sanıyor.. o zaman çelikden kafana kask tak niye o kadar para kasklara veriyorsunki..

    say say bitmez.. sonu gelmez..

    samimi olanlar içinde bazılarıda test yapmayı beceremiyor tamam adam samimi içden o belli ama testi doğru anlatamıyor konuşamıyor.. sokak ağzı jargonlu konuşanlar küfürlü konuşanlar ayrı bir dünya.. tamam hit çok alıyorlar ama yorumları okuyunca bile yazanların çoğunun 10-15 yaş grubu ergen kesim olduğu bariz belli anlıyorsun.. küfürler argo kelimeler havalarda uçuşuyor..

    şu tek tekerci gazlamacı taydada farkında değiller ama hit alıcaz click yapılıcak diye yapmadıkları yolda girmedikleri risk kalmıyor.. sırf bu yüzden sadece benim bildiğim 3 tanesi öldü hatta bir tanesinin taziye konusu burda açılmışdı galiba bir diğerininkide açıldı tam hatırlamıyorum..

    Farkında değiller ama 10-15 yaş grubu ergenlerin verdikleri gazla "abii muhteşemsin harikasın adamsın büyüksün kralsın lordsun" laflarıyla gaza gelip hayatlarını riske atıyorlar.. bazılarının viraja giriş apexi yakalayamama doğru düzgün virajdan çıkamama karşı şeritten nerdeyse çıkanlar var yada yan şeritten... motor eğitimi almadıkları aşırı bariz belli ama tek teker, 200 ü görmede üstlerine yok ... sanırım bu kafayla daha çokk ölüm haberleri alırız..

    şu anda samimi tek gördüğüm motomania izmirli bir arkadaş var .. kimseye göbekden bağlı değil hiç bir firmadan motor almıyor tam aksine getir motorunu beraber senle tanıtalım diyor tanıtımdada lafını esirgemiyor motorun a dan z ye bütün yanlış eksik hatalı kötü neyi varsa söylüyor..
    birde sevdiğim yanı halk işi motorları çok anlatıyor tanıtıyor yani türkiyedeki zengin %2 kesme değilde türkiyedeki dar gelirli ,memur,işçi,öğrenci kısaca emekçi kesmin alabiliceği hitap ettiği motorları tanıtıyor test ediyor.. orda benimle aynı kafada paralelde o yanını sevdim..
    şimdilik iyi tabii ilerde ne olur bilemem..
    alp010 ve sutlusoda bunu beğendiler.

  3. #3

    Üyelik
    26 Ekim 2017
    Pek Eğitici oldugunu söyleyemem ama samimilik acısından ben şahsen kemal tugrul sümeri cok takdir ediyorum ara ara incemeler yapıyor ama vlogları eglenceli bence bi göz atın fazla doğal :D
    alp010 ve müsaitnick bunu beğendiler.

  4. #4

    Üyelik
    31 Temmuz 2014
    Motosikleti
    Mondial 100 Kh 2006. Honda CBF 150 2017
    Tektabanca favorim birde Kolaçan fena değil diğer motosiklet kanalları çer çöp bana göre.
    alp010 bunu beğendi.

  5. #5
    Rhombeuz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    04 Temmuz 2018
    Şehir
    Ankara
    Motorcu Muhabbeti güzel de nadir video atıyor.. Onun dışında çoğu zaten iki sözünden biri küfür. Motoronda fena değil.
    alp010 ve oialdemir bunu beğendiler.

  6. #6
    tommygun - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    29 Temmuz 2015
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    Kawasaki Er6F 2008
    AEA çok özel biriydi, kolay kolay da o formatta ve kalitede bir kanala denk gelemeyeceğiz. Ben de Motomania İzmir, Motoron Dergisi, MotorcuMuhabbeti ve Motopixel Tv.yi başarılı buluyorum. Motosiklet İstasyonu da çok iyi yolda, bu kaliteyi bozmadan her hafta video çekse süper olur.
    alp010, MT00 ve müsaitnick bunu beğendiler.

  7. #7
    emenyasin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    10 Ağustos 2018
    Şehir
    Manisa/Merkez(yazları İstanbul/Ümraniye)
    Motosikleti
    Lifan KP150
    Kusura bakmazsanız benim tavsiyem şu olacak: AEA(Barkın bayoğlu) ile diğer kanalları ve sahiplerini karşılaştırmayın. Çünkü onların kanalının kendine ait bir formatı, kanal sahiplerinin de kendi kişilikleri var.
    AEA'nın yerine doldurmasını beklediğiniz birisi varsa bu da zor olur tahminimce. Yani AEA'nın oturmuş bir yeri var, oraya birinin geçmesini beklemek, zor bi olay sanki.

    Bir de bilgilendirme Motapextv diye bir kanal var. Motosiklet kontrol sistemi diye bir olay varmış. Ona dair videolar paylaşıyorlar. Haberi yayın
    alp010 bunu beğendi.

  8. #8
    Carlsberg - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    07 Haziran 2018
    Şehir
    Bursa
    Motosikleti
    YZF R25
    AEA'dan sonra kim gelse boş ancak Tektabanca ve KIVO'dan zevk alıyorum. Böyle avutuyoruz kendimizi işte.
    alp010 bunu beğendi.

  9. #9
    erhn42 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    05 Mart 2018
    Motosikleti
    Mt-07
    Barkın'a Allah rahmet eylesin... Hem samimi hemde profesyoneldi benim gözümde... Yeri dolmaz kolay kolay... motopixel, motoron, kolaçan ve motomania yı takip ediyorum bende
    alp010 bunu beğendi.

  10. #10
    YBRMANİA - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    18 Kasım 2011
    Şehir
    AnTALYA
    Motosikleti
    HONDA CBR 1000RR(14)-YAMAHA YBR(12)
    evet arkadaşlar şimdi zxgsx1000rr la teker yapacazzz.Jargonu ile konuşan çok vlogcu var.çoğu da genç zaten.AEA'ın yerini kimse alamaz bence o bir efsane olarak kalacak hayatımızda.ekipman için bazı dükkanalra yönlendiren vlogcularda orda ekmek yediği kesin.Şöyle adam akıllı bilgi veren,teknik öğreten vlog cu kalmadı.geceleri uyku tutmadığında izlemeye çalışırım ama sarmıyor gerçekten.Eninde sonunda Barkın ustanın videolarını tekrar tekrar izliyorum.

    Yabancı bir kanal var."MOTOJOURNAL" herfilerin işin gırgırında dillerini anlamasam bile komik geliyo ve onu izliyorum.Fransız bir kanal.
    alp010 bunu beğendi.

  11. #11

    Üyelik
    05 Ağustos 2015
    Şehir
    Bursa
    Motosikleti
    Dominar 400 - V15
    Bahsettiğiniz çoğu kanal Motosiklet üzerine güzel işler yapıyor. Hali hazırda Motosiklet sektörü küçülmekte ve bununla birlikte izlenmelerde düşmekte.
    Barkın abiyi çok severdim ve kaybettiğimizde de çok üzülen birisiyim. Daha geçen hafta iyi bir motosiklet sürücümüzü kaybettik. Tufan Köybaşı.

    Bu yazıyı yazarken eşim 7 'sinde düzenlenecek Cenaze mevlütüne gitmemiz için hazırlanıyor. Ben de onu bekliyorum.

    Bende eşimle birlikte Motosiklet üzerine bir kanal oluşturdum ve 6 aydır emek vermeye devam ediyoruz. İncelemek isterseniz kanal ismi " Motoloji "

    Hayatta kalın ve çevrenizdeki kişilere vakit ayırın dostlar. İnsanları kaybettiğinizde keşke daha çok vakit geçirseydik diye düşünmemek için.

    Sevdiklerinizin yanında olun.
    sutlusoda bunu beğendi.

  12. #12

    Üyelik
    28 Temmuz 2015
    Şehir
    Kastamonu
    Motosikleti
    Ybr 125
    Bende Motorcu Muhabbeti ni samimi buluyorum. Zamanında Aea mada konuk olmuştu. Ama tabi o Aea gibi tamamen iş olarak motosiklet kanalı değil. Sadece Motovlog.
    Motosiklet incelemeleri vs bakımından Barkın Beyin kanalına en benzer iş MotopiXel Tv bence. Tabi bir Aea değil ama güzel iş yapıyor.
    alp010 bunu beğendi.

  13. #13

    Üyelik
    26 Eylül 2016
    Motosikleti
    Bajaj Pulsar 200 NS 2017
    Az çok aynı kanalları takip ediyoruz hepimiz. Tek tabanca en son Türkiye dönme kararı almıştı. Videoları çok kaliteli bi kanal ama aylardır video atmamıştı son baktığımda. İnsan bi sıkıntı mı yaşadı diye merak ediyor. O bana vizyonlu düşünen biri gibi geliyor ama hobi olarak bakiyor kanalina bakalim neler yapacak Türkiye'de.
    Onun dışında motomania da çok samimi geliyor ama o da küçük çaplı ilgileniyor, video çekimi vs. cok vakit harcayamiyor. Şu an benim bildiğim kaliteli video çeken, birden fazla kamera kullanan felan motopiksel motorun dergisi var. Onlarda çok düşük izlenmelerde geziyorlar.

    ---------- Mesajlar birleştirildi - 16:19 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:25 ----------

    Alıntı Coorai adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bahsettiğiniz çoğu kanal Motosiklet üzerine güzel işler yapıyor. Hali hazırda Motosiklet sektörü küçülmekte ve bununla birlikte izlenmelerde düşmekte.
    Barkın abiyi çok severdim ve kaybettiğimizde de çok üzülen birisiyim. Daha geçen hafta iyi bir motosiklet sürücümüzü kaybettik. Tufan Köybaşı.

    Bu yazıyı yazarken eşim 7 'sinde düzenlenecek Cenaze mevlütüne gitmemiz için hazırlanıyor. Ben de onu bekliyorum.

    Bende eşimle birlikte Motosiklet üzerine bir kanal oluşturdum ve 6 aydır emek vermeye devam ediyoruz. İncelemek isterseniz kanal ismi " Motoloji "

    Hayatta kalın ve çevrenizdeki kişilere vakit ayırın dostlar. İnsanları kaybettiğinizde keşke daha çok vakit geçirseydik diye düşünmemek için.

    Sevdiklerinizin yanında olun.
    Allah rahmet eylesin.Bu forumda konusunu açılan abimiz heralde kaza değil cinayet olan. O küçük kızın ve ailesinin Allah yardımcısı olsun.

    ---------- Mesajlar birleştirildi - 16:22 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:19 ----------

    Alıntı erhn42 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Barkın'a Allah rahmet eylesin... Hem samimi hemde profesyoneldi benim gözümde... Yeri dolmaz kolay kolay... motopixel, motoron, kolaçan ve motomania yı takip ediyorum bende
    En iyi analizi siz yapmışsınız bence.Hem samimi hem profesyonel olmak özel bir yetenek heralde.AEA'nın en iyi olduğu konu bu olmalı.Diğer kanallar ya çok profesyonel kasıntı kalıyorlar ya da çok samimi ve amatörce oluyorlar ortasını daha göremedim.

  14. #14
    Son Ütücü - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    12 Şubat 2015
    Şehir
    Bakırköy/İST
    Motosikleti
    Yamaha mt-07
    Şahsen benim AEA'yı izlememin sebebi sadece motosiklet değildi. Bir kere kültürlü bir insandı, Türkçeyi iyi kullanmasının yanında birden fazla dili akıcı konuşabiliyordu, kendi ülkesinin tarihini biliyordu, yaşadığı coğrafyaya hakimdi, dünyadaki gelişmelerden haberi vardı. Hareketli kişiliğinin yanında mütevazi ve vakur bir duruşu da vardı. Barkın Bayoğlu'nun hitap gücü insanların çok azına nasip olacak bir şey diye düşünüyorum. Odak başka yerdeyken ilgiyi bir anda kendi üstüne çekmesi, anlatmak istediği şeyi net ve kaliteli şekilde dinleyenlere iletmesi, konu her ne olursa olsun insanları etkilemesini çok iyi bilen biriydi bence. Konu gerçekten ne olursa olsun ondan bir şeyler dinlediğiniz zaman bilgiye ulaşıyordunuz ve bu size bir şeyler katıyordu. En güzeli bunları yaparken doğruluğu ve samimiyeti elden bırakmıyordu. O yüzden AEA'yı bundan sonra gelecek projelerle kıyaslamak onlara haksızlık olur. AEA benim için bu ülkede şimdiye kadar yapılmış en iyi motosiklet programıdır(TV de dahil).

    Onun dışında izlerken eğlendiğim kanallardan diğeri de MotorcuMuhabbeti. Belli bir kaliteye ulaşmış, kendi kitlesini oluşturmuş bir youtube kanalı ben çok severek izliyorum. Bu arada bence hakettiği yerde değil ya da kendisi daha fazlasını istemiyor.

    Kemal Tuğrul Sümer. Seveni vardır sevmeyeni vardır. Bazen hakkettiği değeri görmediğini düşünüyor olabilir zaten ara sıra bununla ilgili hayıflandığı oluyor. Ama adam o kadar rol yapmıyor, o kadar rol yapmıyor ki tasarladığı projeler için lazım olan parayı karşılayacak bütün sponsorlardan red yiyor Oysa adama imkan verseler de gezse görse içerik üretip gelse. Edit yapmaktan üşenip izleyicisini fıtık etse fena mı olurdu Sonuç olarak KTS de kendi kitlesini oluşturmuş harbi kanallardan biri. Kulesine çıkmadığım kalenin...
    müsaitnick bunu beğendi.

  15. #15
    GT250rAlanya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    30 Temmuz 2010
    Şehir
    Alanya - Ankara
    Motosikleti
    4 Silindirden başkası YALAN
    Motosikleti binip Rahmetli AEA'nin videosundan birşeyler öğrenmeyen yoktur. Kimse onun gibi olamaz.
    Beğenerek izlediğim, eğitici, test sürüşü vs yapan bir kaç kanal var.
    TekTabanca ( Motoru sürerken anlatımı, konuşmasındaki kültür muazzamdır. )
    Kolaçan ( Candır. )
    Deneme Tahtası bunları severek izlerim. ( Nedense olması gereken kadar izlenmiyor videoları )

    Hele bazı ergenlere hitap eden motorcular var mı? Var. Kavga olmayacak yere kavga çıkartan, abone toplamaya çalışan, hız denemesi yapan. ( Arslan07, Emre600rr vb diye uzar gider. ) Bazen bir yere patlasalar da biraz video çekmeseler diyorum. Abone olmadığım halde bi şekilde facede ve youtube da karşıma çıkıyorlar. bazı videolarını izleyip altına yorum yapmadan duramıyorum.

  16. #16
    Forumdan Uzaklaştırıldı
    Üyelik
    14 Kasım 2018
    Şehir
    Rize
    Motosikleti
    Gs 1200 Adv
    Alıntı Rhombeuz adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Motorcu Muhabbeti güzel de nadir video atıyor.. Onun dışında çoğu zaten iki sözünden biri küfür. Motoronda fena değil.
    dostum motorcu muhabbeti dediğin adam şov peşinde koşan bilgisi tecrübesi baya eksik bir arkadaş. bi tane videosu vardı millete güvenli sürüş taktikleri veriyordu yersen. ama ne viraj alımı ne şeritte konumlanması hiç biri doğru değildi.

    Çift silindir diye bi arkadaş var onu önceleri izlerdim sonradan o da çok bozdu. Adam hit alabilmek için elemanın birine seni burda gebertirim dedi eleman arabadan bıçağı alınca en son hojaammmm kolum kırıldı canım yanıyor tamam gitmiyorum bi yere sakin ol hojamm diye süt dökmüş kediye dönmüştü. Bir sonraki videosunda da yüzüne söyleyemediği herşeyi arkasından söylemişti.

    Arslan07 diye bi arkadaş var tam bir clickbaitçi o da. Sürekli bela arayıp duruyor sonra adam arabadan inince tırsıp susuyor adam gidince arkasından küfür etip onu bulacam diye sokaklarda geziyor boş boş.

    Barodi diye bi arkadaş var. Aslen temiz kalpli birisi fakat o da sürekli kedilere mama verip bunu aynı açıdan çekip yayınlıyor. Belli bir zaman sonra sıkıyor. Bir de bazı videolarında kadınlara karşı fazla rahat tavırları rahatsız edici olabiliyor.

    Motorcuabi diye bi arkadaş vardı. bu da motorcu muhabbetinin laciverti. Sponsor kölesi olmuş bi arkadaş.

    Heybarr var o arkadaşı seviyorum en azından makara videoları oluyor.

    Gündüz gezen, belki de en severek izlediğim doğal kar amacı gütmeyen bi arkadaş. sohbeti de eğlenceli ve samimi.

    kerem a hero. muhtemelen çok yakında helvası kavrulacak bi arkadaş.

    motosiklet günlüğü muhabbeti iyidir eğlenceli adamdır samimidir severiz.

    Alpha Motovlog iyidir sohbeti sarar güzeldir ama o da bazen izlenme uğruna saçma şeyler yapabiliyor.

    Cemre Duru henüz ergenlik çağında bir arkadaş pek ciddiye almamak gerek.

    Motorcu Çocuk Türker diye bi arkadaş. İyidir samimidir hoştur izlenir.

    İyi süren adam. İyi bir arkadaş sohbeti samimi izlenir.

    Oğuzhan mı ne bi eleman var. Apaçinin sonradan görmenin bayrak tutanı bi arkadaş. Her videosunda şuna şu kadar para verdim buna bu kadar para verdim diye boş hava yapan bi genç çocuk. İzleyici kitlesi 10 13 yaş arası. Vakit ayıraya değmez.

    Kolaçan ve los angaras iyidir sohbetleri tatlıdır.

    Emre600rr da Kerem gibi yakında helvası kavrulacak bi arkadaş.

    Benim bildiklerim bunlar. Dediğim gibi motovlogger tayfasının büyük çoğunluğu reklam ve ekmek yeme derdinde yada 10 12 yaşındaki çocuklara şov yapıp hit alma peşinde olduğu için pek vakit ayırmaya değer bilmiyorum.

    AEA bu alanda bence rakipsiz birisiydi. Hem kültürü hem bilgisi hem de renkli mizahı ile gerçekten harika bir insandı. Işıklar içinde uyusun. Ülkedeki motosiklet camiasına çok şey katmıştır. Onun gibisi, bence uzun bir süre çok zor.

  17. #17
    TempesTr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    16 Temmuz 2018
    Şehir
    Ordu
    Motosikleti
    Triumph 1200 RS
    Tektabanca'nın videolarını izledikten diğerlerini takip etmek, izlemek hiç içimden gelmiyor. Motoron'daki Alişan arkadaşın videoları da başarılı... AEA ile program yapan Devrim Sirmen'i de özledim.
    MT00 bunu beğendi.

  18. #18

    Üyelik
    23 Ağustos 2018
    Şehir
    İzmir
    Motosikleti
    MT 25
    Barkın abinin tecrübelerini / videolarını taa lisedeyken ders aralarında ya da gizli saklı kulaklıkla falan dinlerdim. Şuanda birsürü motovlogger vs takip ediyorum sorun barkın abinin video kalitesine ulaşabilmeleri değil Barkın abi Profesyonel bir güvenli sürüş ustasıydı. Yıllardır biriktirdiği engin tecrübesi ve anlatış tarzı daha doğrusu motora olan tutkusu Tüm bunlar birleşince zaten ortaya dev bir kalite çıktı. O yüzden sanmıyorum birisi daha gelsin barkın abinin yerini alsın

  19. #19

    Üyelik
    26 Eylül 2016
    Motosikleti
    Bajaj Pulsar 200 NS 2017
    sultanselim çok güzel özetlemişsiniz elinize sağlık.

    Kemal Tuğrul Sümer Harleyci kafasında itici gelirdi bana hiç videosunu izlememiştim baştan sona ama yukarıdaki olumlu yorumlardan sonra bi bakayım dedim hoşuma gitti. Youtube'da vakit harcayan insanlara güzel bir referans olabilir bu konuda yazılanlar.

  20. #20
    Forumdan Uzaklaştırıldı
    Üyelik
    14 Kasım 2018
    Şehir
    Rize
    Motosikleti
    Gs 1200 Adv
    Bir de motomania izmir diye bir kanal var. Youtube da sürekli xxx alacaklar kesin izlesin xxx özel başlıklı ve hep aynı kapak fotoğraflı videoları biraz itici geliyor. Mübarek her motor hakkında fikri var. Birkaç tane videosunu izledim söylediklerinin çoğu sağdan soldan okuduğu şeyler.

    Motoron dergisindeki kısa saçlı arkadaş sanırım alişandı o da iyidir izlerim denk geldikçe.

    Tuğra elibüyük mü öyle bi arkadaş vardı kemalin arkadaşı o ikisi de kafa çocuklardır muhabbetleri sıkmaz. ama utku mu ne var bi eleman o baya bi boş konuşur vakit harcamaya değmez.

    Onun dışında dediğim gibi şu maltepeli apaçi eleman ve onun ekürileri birkaç arkadaşı egzos sesi ile yaşlıları korkutup sonra eşşek ...miş gibi zevkle anıran bazı tipler polisten kaçtım temalı videolar, kız motoruma bindi motorla kız tavladım temalı abaza tipler kesinlikle değerli vaktinizi harcamaya değmez. zaten onların hedef kitlesi de bizler değiliz ya 10 12 yaşında bebeler yada videoda iki karı g.tu göreyim diyen abaza tipler.


    REKLAM ALANI
1. sayfa 123 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)