Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
2. sayfa BirinciBirinci 12

N11’den aldığım brandanın içi egzoza yapıştı iz bıraktı

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #21
    Scrambler - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    14 Nisan 2019
    Motosikleti
    Honda CB250R '20 / Brixton BX125X '18
    Daha önceki motorumda da sizin gibi mat siyah egzozda aynısını yaşadım. Hiçbir şekilde çıkaramadım. En son ince zımpara ve yanmaz boya ile 3-4 kat boyadım. Hem fabrika boyasından çok daha kaliteli oldu hem de kurtulmuş oldum.
    Sonraki krom egzozlu motorumda da yaşadım aynı sorunu. Yanmaz yapışmaz kumaş çeşitlerini araştırdım ve aşağıdaki linkteki kumaştan aldım.
    https://www.kumasci.com/urun/yanmaz-...en-350-gr/6673

    Egzozun üstüne brandayı çekmeden önce örtüyorum ve harika bir çözüm oldu. Sonraki adım kaliteli bir branda alıp egzoza denk gelen kısmına bu kumaşı yapıştırıp hiç uğraşmadan sıkıntımı tamamen çözmüş olacağım. Şimdiye kadar 3 tane brandayı çöpe attım orası ayrı mesele.

    Bu arada autoen ve motoen(aynı firma zaten) brandaları piyasadaki en dandik ürünlerdir. Birebir özel üretimmiş falan hikaye. Tamamen göz boyama. 50 liralık bir brandadan hiçbir farkı yok.


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #22
    Forumdan Uzaklaştırıldı
    Üyelik
    21 Ağustos 2016
    Bu durumu ilk tecrübe ettiğimde branda yapışmıştı ama iz bırakmamıştı. Sanırım branda nın kalitesinden kaynaklanan bir durum olsa gerek. Zamanında 1000rr ı olan bir abi hediye etmişti kulakları çınlasın.

  3. #23
    atalayalper - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    07 Şubat 2018
    Şehir
    İstanbul - Ulus
    Motosikleti
    CFMoto NK250
    Dün akşam arabadan bir şey almaya giderken motorun yanına gidip bir deneyeyim yazılanları dedim arabanın anahtarı ile çok bastırmadan zorladığımda plaka halinde kalktığını gördüm o yapışan tabakanın ve sevindim açıkçası. Yine de şu bulaşık süngeri ile önce deneyeceğim olmadı daha sonra sert bir cisim ile çizmeden kazıyıp çıkartmayı deneyeceğim belki biraz da pas sökücü veya wd40 kullanırım. Tiner veya muadilleri egzoz boyasını kaldırır gibi geliyor bana?


    REKLAM ALANI
2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler