Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Markaların ve modellerin Kasım fiyatları tahmini ne olacak?

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #1
    Metela - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    03 Ağustos 2005
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    Yamaha Tracer 900 2019
    Dolar 8,32'yi gördü, euro 9.77, ekonomi ortada paramız pul oldu, sorumlular ise keyif çayı içiyor, fazla siyasete girmeden, ne diyorsunuz markaların fiyat listeleri ne olacak sizce?

    Bildiğiniz model bazında Kasım ayında kesin olarak zamlanacak (güncelleme lafından tiksiniyorum) fiyatlar ne olabilir. Parası az olana zaten yüksek modeller artık hayal, düşük cc'li modeller bile uçuk rakamlarda ve buna bir yenisi daha eklenecek bu ayda. Mesela kendi motorumdan Tracer 700'ün 110 bini geçeceğini düşünüyorum. Tracer 900 veya T7 alma planlarım çöp oldu, şu an elimdeki motoru koruyup üstüne aksesuar yatırımı yapabilirsem yapıyorum.


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #2

    Üyelik
    10 Ekim 2020
    Bajaj zam yaptı bile. Rs200 almaya karar verince motorun sıfırı 25bin liraydı. Ehliyet kursuna kayıt oldum, sürmeyi öğrendim, sınava girene kadar motor 27 oldu, cumartesi sınava girdim, pazartesi 29.850 oldu

  3. #3

    Üyelik
    02 Haziran 2018
    Haziran ayında motorumu sattım ve xmax tech max almak için bayiye gidip sıraya girdim. Haziranda 37 bin lira olan motor sırasıyla 39 bin, 41 bin ve son olarak 45 bin lira oldu. Mecburen 45 bin liradan eylül ayında teslim aldım.

    Bu ay başında bin lira daha zam görerek 46 bin liraya ulaştı. Maalesef kasım ayında 49 bin lira olur diye tahmin ediyorum. Fiyatlar uçtu, hiçbir marka ve model bu fiyatları hak etmiyor.

    Ben uzun zamandır hep 2.el kullandığım için sıfır bir motor almak istedim ve bütçeyi zorlayarak aldım. Keşke bir mucize olsa da fiyatlar düşse ama maalesef her ay artacak ve hiçbir zaman düşmeyecek.

  4. #4
    arndiol - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    17 Nisan 2018
    valla bence ülke yönetimini kuralkana bırakalım.

    Merkez bankası ve Maliyet bakanından hızlı aksiyon alıyorlar döviz yükselmesine, helal olsun.

    kasım ayı tahmin edemeyiz , bu yükselişe doğru gider ise zaten yedek parça fiyatından kaynaklı herkes toplu taşımaya dönecek


    REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)