Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
2. sayfa BirinciBirinci 12

Motorsiklet

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #21
    RideForLife. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    20 Eylül 2018
    Şehir
    Antalya & Isparta
    Motosikleti
    Dominar 400 UG
    Alıntı tommygun adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Üstatlar bana kızmayın ama trafikte, bilhassa İstanbul trafiğinde ben de yavaş gitmekten, hızlanamamaktan, tehlike anında hemen kaçamamaktan korkuyorum. Gerçi hız algısı da kişiden kişiye, kullanılan motora alışmaktan alışamamaya değişiyor, belki benim için yüksek sürat bir başkası için çok çok yavaş olabilir.
    Bende böyle düşünüyorum. Bence bana 250cc her konuda yeter ama 'neden daha fazlası olmasın?' diye de bir düşünce geçiyor içimden. Bakalım ilerde neler olacak.


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #22

    Üyelik
    24 Aralık 2019
    Motosikleti
    Yamaha MT09 2021+yadea g5
    bakış açısı tabi ama bana ters.trafikten yavaş seyrettiğin anda başına bela alırsın NET.trafikten her zaman 1 tık hızlı seyrederim başıma iş gelmedi desem yeridir 5 senede hemde antalyada.yavaş giderseniz çok fazla taciz üstüne kırma vs yapıyorlar bilerek bilmeyerek bu oluyor.bende araba sürüyorum trafikten yavaş bir motor ortada önümde gidiyorsa hakikaten zor durum zar zor geçiyorum adamı belki yakın geçiyorum.hız konusu göreceli hız dan ölen ben pek görmüyorum dikkatsizlik acemilik bilinçsizlik bunlar çok daha önce geliyor.

  3. #23
    AzÇok - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    07 Ocak 2018
    Şehir
    İstanbul-İzmir
    @Sazman
    Görüşlerinize katılıyorum. Büyük bir olasılıkla 250cc den büyük motora sahip olamadan ikiteker hayatımı noktalarım. Fakat, "büyük motora hiç gerek yok" demem. "Şehrin en güzel kızını istemem" demek gibi bir şey. İnsan bir kere de olsa bir öpmek ister

    Batılı ülkelerin refah seviyesinde olsak Kawasaki GTR1400 sahibi olmak isterdim. Fakat, mevcut şartlarda bütçemi sarsmayacak motor en ideal motordur. Gerisi hikaye...
    SAZMAN bunu beğendi.


    REKLAM ALANI
2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)