Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
2. sayfa BirinciBirinci 12

30 bin kmde CBR 250r alınır mı ?

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #21
    zekeriyaimam - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    15 Mayıs 2016
    Şehir
    Gebze
    Motosikleti
    simson
    Dindar görünümlüyse kazıklanma ihtimalin çok yüksek


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #22
    Kural [ Z ] - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    15 Ocak 2018
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    Bkz. İmza =>
    Alıntı KinqEmpires4 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Selamun aleyküm. 2014 model yeni kasa HRC 30 bin km de motosiklet almayı düşünüyorum. Motorun fiyatı falan anlaşıldı nasipse. Düşündüğüm nokta çoğu CBR 250 30-40 bin kmde krank kırıyor zaten ilanlarda araştırırken fazlasıyla görüyorum 45 bin kmde CBR 250 satan adam motor yaptırmış oluyor genel olarak. İyi kullanılmışsa 50-60 bin km hemen hemen dayanıyor. Eski sahibi dindar bir insan aklı başında. Teker , redline yapmadığını söylüyor. Zaten kendi tamircimlede bakacağım.

    Bu tarz sürmeye göre 30 bin kmde CBR 250 alınır mı ?

    CBR kullanıcılarından ustalarından yorum bekliyorum. Teşekkürler
    Dindar görünümlü diye hiçbir Allahın kulundan bir mal almam. Hatta birden fazla kez daha detaylıca kontrol ederim. Sonuçta malı sattıktan sonra iki tövbe edip kurtuluyorlar (veya öyle düşünüyorlar).

    30.000km' de CBR250R bulursam model yılına bakmadan hemen, hızlıca alırım, düşünmem, kaçırmam. Ama o motosiklet 30.000 km' de değildir. Tahminen her satışından önce 30.000km' ye çekilmiş, gerçekte +80.000km olan bir motosiklettir.

    Motosikletin krank kırma sorunu diye tabir edilen durum ağırlıklı olarak kullanıcı kaynaklıdır. Motor yüksüz iken dıdıdıdıdıdıdı redline yapan adam krank da kırar, kol da çıkartır. Sonra bunu firmaya yorar. Kendisi yapmamıştır da önceki kullanıcısı daha ilk marşta hava atmak için 10.000d/dk gaz vererek kalkış yapmaya bayılıyordur, krank kırılır, piston silindiri çizer, motor verimsizleşir ve arıza yapar. Sonuç=CBR250R krank kırıyor.

    Tamirci, motosikletin redline yapıp yapmadığını anlayamaz. Gerçekten çok detaylı bir inceleme ile motosikletin gerçek kilometresini dahi tahmin edebilir, ama tamirciniz bu seviyede midir bilinmez. Bu seviyede olsa da uğraşır mı, orası hiç bilinmez. Elinde endoskop olan kaç tamirci var, orası ise aşağı yukarı tahmin edilebilir.

    CBR250R sağlam ve uzun ömürlü, dayanıklı ve sorunsuz, sınıfının en iyisi motosikletlerden biridir. Bu yorum özellikle ülkemiz ve ülkemiz koşulları için geçerli hatırlatırım. Yani gerçekten o kilometrede ve bahsedilen şekilde kullanıldı ise hiç düşünmeden alınabilir bir motosiklet. Ama bana sorarsanız kesinlikle ne kilometresi ne de bahsedilen kullanım şekli gerçeği yansıtmıyor. Diğer bir değiş ile kazıklanmak üzere olabilirsiniz, dikkat edin.
    ...

  3. #23
    KinqEmpires4 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    06 Şubat 2015
    Şehir
    Denizli
    Motosikleti
    Mondial 100 UAG (209 cc ), Honda CBR 250r HRC 2014
    2014 model motosiklet Km sorgulaması yaptığımda 2017 de 14 bin kmde , 2019 da 26500 kmde muayeneye girdiği görünüyor. Son 1 senedir fazla km yapmadığını söylüyordu. Şuanda da tam 30 bin km civarında. Motosikletide uzak biryerden almıyorum. Her an ulaşabileceğim birisi. Km’nin orjinal olduğunu düşünüyorum. Tanıdık tamirciyle incelendi motor bloğu daha önce açılmamış. Tevekkülünü yap sonra dua et demişler nasip umarım hayırlısı olur. Bu aralar noter işini halledeceğim Allah herkesin gönlüne göre versin 👍

    ---------- Mesajlar birleştirildi - 00:09 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:46 ----------

    Birde alacağım motosiklet 34 plaka. Ben Denizlideyim ikametgahda Denizlide. İlk kez kendi üzerime motosikletim olacak. 22 yaşındayım. Trafik sigortası tahmini ne kadar çıkar ? 34 plaka olması etki eder mi ?

  4. #24
    -ZERO- - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    05 Şubat 2012
    Şehir
    Ankara-Muğla-İzmir
    Alıntı KinqEmpires4 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    2014 model motosiklet Km sorgulaması yaptığımda 2017 de 14 bin kmde , 2019 da 26500 kmde muayeneye girdiği görünüyor. Son 1 senedir fazla km yapmadığını söylüyordu. Şuanda da tam 30 bin km civarında. Motosikletide uzak biryerden almıyorum. Her an ulaşabileceğim birisi. Km’nin orjinal olduğunu düşünüyorum. Tanıdık tamirciyle incelendi motor bloğu daha önce açılmamış. Tevekkülünü yap sonra dua et demişler nasip umarım hayırlısı olur. Bu aralar noter işini halledeceğim Allah herkesin gönlüne göre versin ��

    ---------- Mesajlar birleştirildi - 00:09 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:46 ----------

    Birde alacağım motosiklet 34 plaka. Ben Denizlideyim ikametgahda Denizlide. İlk kez kendi üzerime motosikletim olacak. 22 yaşındayım. Trafik sigortası tahmini ne kadar çıkar ? 34 plaka olması etki eder mi ?
    alırken plakayı değiştir noterde. denizli plakaya çevir baya baya farkeder sigortada.


    REKLAM ALANI
2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler