Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
2. sayfa BirinciBirinci 12

oğuzhan muslu adındaki arkadaşın yaptığı kaza ve yaptığı ayıp

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #21
    HRider - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    20 Şubat 2019
    Şehir
    Sydney, Australia
    Motosikleti
    Hyosung GD 250R'dı Artık pert :(
    Alıntı temurbeg adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    1- DEPO
    Yüksek ihtimal çıkma bulurlar. Biz 750TL diyelim.

    2- AMORTİSÖR TAKIM
    Bunu da yüksek ihtimal çıkma bulurlar. Buna da 750 diyelim.

    3- ÖN ÇAMURLUK
    Tahminim sıfır alırlar (: 250TL vardır.

    4- ÖN JANT
    Bu kesin çıkma alınacak ve fiyatını 500TL diyorum. (Turuncu boya atılır buna da 100TL ekleriz). 600TL

    5- GİDON
    Sağ & sol değişirse 500TL görür sanırım.

    6- MESNET
    Yalan olmuş sanırım 200TL'de bu tutar.

    7- RADYATÖR
    Bu da kesin çıkma alınacak buna da 500TL diyorum.

    8- KAFA GRENAJI
    200TL diyorum.

    9- FAR
    Çıkma buna da 400TL diyorum.

    10- AYNA TAKIMI
    150TL diyorum.

    11- SİNYAL
    100TL diyorum


    TOPLAM 4.400TL ve bunlar ön tarafta alınacak parçalar. Dahası vardır iyice bakmak lazım.
    Radyatör de akordiyon olmuş


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #22
    Forumdan Uzaklaştırıldı
    Üyelik
    03 Ekim 2007
    Alıntı -ZERO- adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    neyse şunu yazayım da ilerde bu arkadaş vefat edince alıntı yaparım;

    büyük kazalardan önce genelde uyarı denilebilecek seviyede nispeten küçük-orta ölçekli kazalar yapılır. bu kazalardan sonra "kısa bir süre" trafikte düzgün kullanılır.

    daha sonra da apaçiliğe kalındığı yerden devam etmenin neticesinde hepimizin bildiği gibi nasıl bilirdiniz iyi bilirdik, hakkınızı helal ediyor musunuz tarzı bir sonuca ulaşılır

    en iyi ihtimalle de maddi duruma göre akülü veya tekerlekli sandalye seçimi yapılabilir.

    etrafınızdaki ölümlü motosiklet kazalarına baktığınızda büyük bir çoğunluğun önceden küçük veya orta ölçekte kazalar yaptığını görebilirsiniz.

    adını şu an hatırlamadığım -forumda da konusu olan- CBR600rr'a abs takan bir arkadaş da böyle bir süreç içinde vefat etmişti.
    +1 Katılıyorum

  3. #23
    Alper600RR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    17 Mayıs 2019
    Şehir
    İstanbul
    Alıntı coderbiker adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ahahahahhah ya şimdi eleştiren arkadaşlar olabilir fakat zerre üzülmedim. he sevindim mi? hayır. ama hiç de üzülmedim. trafiğe kapalı alanda yapıyor olması bu olayın masum olduğunu göstermez ki birkaç videosunu izleyen bilir ki trafikte daha fazlasını yapıyor. şöyle de birşey var sen kaşınırsan o tarz hareketler yaparsan riski otomatikman daha da artırmış oluyorsun.

    bahsedilen arkadaşın eğitim seviyesi tahminimce ortaokul falan, her cümlelerindeki akan cahilliği sığlığı basitliği görebilirsiniz. normalde hiçbir meslek erbabı olamayacak kadar boş bir adam ancak taksiye falan çıkabilecek tipte bir adam bir şekilde youtube'dan 12-14 yaş izleyici kitlesi sayesinde para kazanıyor. iki sözğnden biri 'şu kadar teğ leğ verdik arkadaşlar' ve 'te re de tek arkadaşlar' olan bir kekodan faydalı birşey beklememek gerekir.

    videoya gelecek olursak pek de yorum yapmaya gerek yok zaten ne olduğu ortada. ama yok ta....klarıma beton yetmez yok bu depoyu bu hale getirmek için nasıl bir ta...ak lazım gibi laflar zaten o seviyede cahil ve kültürsüz birisinden duyulması çok normal laflar. etrafındakiler de keza öyle. tencere kapak misali.

    geçen bir videosu vardı bana r25 alamaz dediniz bakın gittim aldım. aslında pek istemiyordum ama öyle canım sıkıldı gittim aldım falan gibi boş boş cümleler kuruyordu yine. he aldığı motor da sıfır değil 2016 mı ne zar zor 20 vermiş onun ağlaklığını yapıyordu dahasını izlemedim bile.
    maalesef izleyici kitlesinin yaş ve kültür seviyesi belli. bence bu forum bu konuda gayet iyi. o yüzden böyle gereksiz boş tiplerin burada adını bile anmaya gerek yok. çünkü bunlara göre adını her andığınızda kıskanıyorsunuz imreniyorsunuz çatlıyorsunuz deliriyorsunuz çekemiyorsunuz falan filan.

    o yüzden salın boşver muhtemelen yakında helvasını yerler. bir bu bir de eski bisikletçi bi eleman var bu günlerde o da helvasına fıstık toplamakla meşgul. bırakın doğal seleksiyon işini yapsın.
    o bisikletli çocuğu bir kaç kez izledim onun yerine utandım. bisikletli iken durduk yere bağırıp dururdu ben utanırdım. smdi gördüm sakin sakin giden arabanın yanında 220 ile mi ne geçti içerdekilerin aklını almıştır hoşuna gidiyor belli ama patlar yakında.

  4. #24
    frankestayn1 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    01 Kasım 2016
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    Pulsar 200 NS
    Ülke de böyle insanlara prim veren daha motora binmeyi bilmeyen veletler olduğu sürece bu tür insanlar karşımıza çok çıkar.

  5. #25

    Üyelik
    16 Nisan 2020
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    Pulsar 200ns - Yamaha mt-25abs
    Alıntı Alper600RR adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    o bisikletli çocuğu bir kaç kez izledim onun yerine utandım. bisikletli iken durduk yere bağırıp dururdu ben utanırdım. smdi gördüm sakin sakin giden arabanın yanında 220 ile mi ne geçti içerdekilerin aklını almıştır hoşuna gidiyor belli ama patlar yakında.
    maalesef hocam. o arkadaşın bisiklet videolarını izlerdim, her ne kadar arada hanzo gibi la dayıııığğaa piiiuuv diye bağırsa da yine de doğal gelirdi.
    ama ne zaman ki takipçi sayısı artmaya başladı tipik altyapısı olmayan görgüsüz insan modeline bürünüp kontrolünü kaybetti. salak salak hareketler yalan yanlış bilgiler ben oldum ben sürüyorum ben şöyle iyiyim havaları. herşeyi geçtim cebi biraz para görünce o doğallığı tamamen gitti bir tane videosunda kız arkadaşı da vardı. kıza öyle hareketler yapıyor ki böyle tutup sarsmalar falan kızcağıza üzüldüm valla. hani kemal sunal'ın hanzo filmi vardı ya, hareketleri bire bir aynı.

    şimdi de sanırım ağır hasar kayıtlı bir 1000rr almış geçen bi tane videosunu izledim dediğiniz gibi 220lerle falan emniyet şeridinen gitmeler tehlikeli hareketler. yani çok basit bir virajı bile dönemiyor dikkatli izlerseniz motor sürekli açılıyor dışa doğru. düz yol gazcısı yani. bir de en nefret ettiğim en irite olduğum laflar "vıy vıy vıy ulaaaaa" ve "kunturek". maalesef yukarıdaki arkadaşın da dediği gibi hayatında motora binmemiş 10-12 yaş bebelerden oluşan izleyici kitlesi sayesinde prim yapıp para kazanıyorlar.

    bir tane daha vardı zeytinburnu tarafında oturan her yerde hayvan gibi haaaapşuaaa diye bağıran bir eleman. o da baya prim yapmıştı. baktım geçenlerde batmış izlenmeri de kanalı da gitmiş. şimdi 200-300 abonesi var hayat şöyle pahalı şöyle bilmem ne diye kısık sesle konuşmaya çalışıyor şimdi. zamanında salak salak hapşırmalar yok yolda giden arabalara anahtar kapıda kalmış diye aklı sıra şaka sandığı şeyler. bizim milletimiz sabırlı yine de dayak yemeden atlattı o dönemleri.


    yazık gördükçe çok üzülüyorum. Atatürk'ün cumhuriyeti emanet ettiği gençlik nere, bunlar nere. Bunların ne vatana ne millete faydası var. Sadece mevcut oksijenden tüketiyorlar başka birşey yok. Ama önce o bisikletçi çocuk mu yoksa bu apaçi mi ölecek tam kestiremiyorum. ama bisikletçi daha yakın gibi geliyor.
    tommygun ve brkkrtt bunu beğendiler.

  6. #26
    Metela - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    03 Ağustos 2005
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    Yamaha Tracer 900 2019
    bu çocuğun ağır psikolojik sorunları var, ya ailesi ile kopuk ya da çok şımartılmış, ailesini mutlaka üzüyordur, arkadaşının motorunu mahvediyor, onca para verdiği malzemeleri, elindeki motordan oluyor, sağlığını zaten hiç düşündüğü yok, sırf internette takipçi kasmak için hiç durmadan her şeyi mahvediyor, bomboş içi boş bir gençlik örneği, motor sevgisi değil de bir şekilde motor ile kendini tatmin etme durumu yaşıyor, yazık yani acınası bir durum, zaten bu şekilde giderse de kötü haberini bir gün alacağımız kesin..

  7. #27
    tommygun - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    29 Temmuz 2015
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    Kawasaki Er6F 2008
    Youtube'da her 1 milyon izlenmeye 1000 TL gelir hesabı yapabilir miyiz? Yapabilirsek adama her ay hatrı sayılır para geliyor olabilir. Ne kadar saçmalarsan maalesef o kadar fazla izleniyorsun.

  8. #28
    Sj's - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    08 Haziran 2006
    Şehir
    istanbul
    Bu cocugun hic bir sucu yok. 556 bin izleyici olarak sizler suclusunuz zeka ve ilgi seviyenizle.
    dyavol-77 ve exteras bunu beğendiler.

  9. #29
    bajajpulsar2 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    21 Mayıs 2018
    Şehir
    Manisa
    Motosikleti
    CygnusL(2015)-NS200(2015)-MT25(2020)
    Alıntı mavzer-i adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    öncelikle kendisine geçmiş olsun diyorum ve yaptığı kazanın linkini buraya paylaşıyorum.

    her apaçi arkadaşın başına gelebilecek normal şeyler bunlar.

    sonra motorun sahibinden gelen paylaşım geldi karşıma. neden se oğuzhan muslunun videosunun karşıma gelip onu izlememden sonra geldi.
    google bu işi iyi yapıyor yalnız.

    motorun sahibinin paylaşımı da bu link te

    şimdi diceksiniz ki eee kendi etmiş kendi bulmuş bize ne?

    söylüyorum. son paylaştığım linkte 1:25 den 1:35 aralığını dinleyin


    motoru servise bırakacaklar(mış) ama izleyicilere video çıksın diye servise vermekten vaz geçip kendileri yapmaya karar vermişler.
    izleyiciler de hepsi saf tabi inanmışlar.

    motoru bugün yarın ilanlarda olduğu yerde yan yatması var hasar kayıtsız diye görürüz artık
    bu arkadaşın hedef kitlesi 0-16 yaş arası hocam. o yüzden forumda konusu açılmaya bile değmez. ha kendisini aşağılıyor muyum kesinlikle hayır. kendi tercihi hedefleri vardır onlara uygun hareket ediyor. başarılı da sayılır.

  10. #30
    Kural [ Z ] - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    15 Ocak 2018
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    Bkz. İmza =>
    Alıntı Sj's adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bu cocugun hic bir sucu yok. 556 bin izleyici olarak sizler suclusunuz zeka ve ilgi seviyenizle.
    Seğretmedim, üzerime alınmadım
    dyavol-77 bunu beğendi.
    ...

  11. #31
    tommygun - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    29 Temmuz 2015
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    Kawasaki Er6F 2008
    Bu adamın fan sayısı AEA'dan bile daha fazla. Benim gözümde de dürrüğün teki, kaza yapsa yolda görsem durmam. Lakin çocuk bu işin ticari mantığını kavramış, aldığı risk elbet getiriye göre az ama "ticari" anlamda başarılı.
    exteras bunu beğendi.

  12. #32

    Üyelik
    16 Nisan 2020
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    Pulsar 200ns - Yamaha mt-25abs
    Alıntı Metela adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bu çocuğun ağır psikolojik sorunları var, ya ailesi ile kopuk ya da çok şımartılmış, ailesini mutlaka üzüyordur, arkadaşının motorunu mahvediyor, onca para verdiği malzemeleri, elindeki motordan oluyor, sağlığını zaten hiç düşündüğü yok, sırf internette takipçi kasmak için hiç durmadan her şeyi mahvediyor, bomboş içi boş bir gençlik örneği, motor sevgisi değil de bir şekilde motor ile kendini tatmin etme durumu yaşıyor, yazık yani acınası bir durum, zaten bu şekilde giderse de kötü haberini bir gün alacağımız kesin..
    hocam zaten o sürekli şu kadar te le verdik şöyle yaptık böyle ettik lafları küçüklükten gelen ciddi travmaları olduğunu gösteriyor. muhtemelen ya durumu çok iyi olmayan bir ailede hep birşeylere özenerek büyüdü şimdi kendini rahat koonumlandırmaya çalışıyor yada küçükken cidden aile sevgisi görmeyip babasından falan ciddi dayaklar yedi. bu tarz tiplerin biraz geçmişine gittiğinizde mutlaka birşeyler çıkar. dediğiniz gibi normal değil bu. şahsen başka bir konudaki mesajımda da söylemiştim. ben bu arkadaşın babası olsam fazla mesaiden eve gelmem iş yoksa kahvehaneden çıkmam mümkün mertebe aynı çatı altında bulunmayıp muhattap olmamaya çalışırım.
    dyavol-77 ve HRider bunu beğendiler.

  13. #33
    HRider - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    20 Şubat 2019
    Şehir
    Sydney, Australia
    Motosikleti
    Hyosung GD 250R'dı Artık pert :(
    Alıntı coderbiker adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    hocam zaten o sürekli şu kadar te le verdik şöyle yaptık böyle ettik lafları küçüklükten gelen ciddi travmaları olduğunu gösteriyor. muhtemelen ya durumu çok iyi olmayan bir ailede hep birşeylere özenerek büyüdü şimdi kendini rahat koonumlandırmaya çalışıyor yada küçükken cidden aile sevgisi görmeyip babasından falan ciddi dayaklar yedi. bu tarz tiplerin biraz geçmişine gittiğinizde mutlaka birşeyler çıkar. dediğiniz gibi normal değil bu. şahsen başka bir konudaki mesajımda da söylemiştim. ben bu arkadaşın babası olsam fazla mesaiden eve gelmem iş yoksa kahvehaneden çıkmam mümkün mertebe aynı çatı altında bulunmayıp muhattap olmamaya çalışırım.
    Söylemeyim söylemeyim dedim, birisi analiz edebilmiş ve yazmış. Elim ayağım titriyordu ustam aklımdakileri yazıya dökmüşsün beni de büyük bi yükten kurtardın :D Bu kadar nazik bir üslupla söylemez davalık olurdum ben muhtemelen

  14. #34
    shruikan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    27 Nisan 2015
    Motosikleti
    turuncu
    o değil de dizleri yırtık pantolon giymek motorda nasıl bir hıyarlıktır?

  15. #35

    Üyelik
    16 Nisan 2020
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    Pulsar 200ns - Yamaha mt-25abs
    Alıntı HRider adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Söylemeyim söylemeyim dedim, birisi analiz edebilmiş ve yazmış. Elim ayağım titriyordu ustam aklımdakileri yazıya dökmüşsün beni de büyük bi yükten kurtardın :D Bu kadar nazik bir üslupla söylemez davalık olurdum ben muhtemelen
    :D ya hocam küfür etmek bunun gibilerin seviyesine indirir bizi gerek yok. bizler daha bilinçli insanlarız. o yüzden bu ve yanındaki şürekasının seviyesine inmeye gerek yok.

    hem diyorum ya şimdi küfür etsen sövsen vs direkt bak şu forumda beni nasıl kıskanıyorlar çekemiyorlar nasıl çatlıyorlar kuduruyorlar küfür ediyorlar diye kendilerini fasülye gibi nimetten sayacaklar. o yüzden böylelerine aslansın kaplansın manyak mısın tabi ki en iyisini sen yaparsın bi dahakine daha çok yap daha çok yap diye gazı vereceksin, sonra da helva yiyeceksin :D zaten kitlesi de şu an onu yapıyor. bu da sanıyor ki çok seviliyor.
    dyavol-77 bunu beğendi.

  16. #36
    -ZERO- - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    05 Şubat 2012
    Şehir
    Ankara-Muğla-İzmir
    Alıntı coderbiker adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    :D ya hocam küfür etmek bunun gibilerin seviyesine indirir bizi gerek yok. bizler daha bilinçli insanlarız. o yüzden bu ve yanındaki şürekasının seviyesine inmeye gerek yok.

    hem diyorum ya şimdi küfür etsen sövsen vs direkt bak şu forumda beni nasıl kıskanıyorlar çekemiyorlar nasıl çatlıyorlar kuduruyorlar küfür ediyorlar diye kendilerini fasülye gibi nimetten sayacaklar. o yüzden böylelerine aslansın kaplansın manyak mısın tabi ki en iyisini sen yaparsın bi dahakine daha çok yap daha çok yap diye gazı vereceksin, sonra da helva yiyeceksin :D zaten kitlesi de şu an onu yapıyor. bu da sanıyor ki çok seviliyor.
    düşündüm de aslında doğru söyledin valla.


    REKLAM ALANI
2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)