Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
3. sayfa BirinciBirinci 123

İşte Bu Yüzden Bir Halt Olamıyoruz!

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #41
    Albertorun - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    28 Haziran 2018
    Şehir
    Muğla-Bodrum
    Motosikleti
    Yamaha xt660r+xtz660+honda cy50+monkey z50+mobylet
    Onemli degil yanlis anlasilmalar olabiliyor belki de ben yanlis ifade etmisimdir. Konuya gelirsek de 4700 liraya baska bir yerden satin aldim kaski ve dosyayi kapattim. Bir kaskin beni bu kadar yorabilecegini hic dusunmemistim. Yurtdisindan farkli ulkelerin saticilarindan mail ile islerimi kolaylikla cozebilirken Turkiye de bu denli ugrasmak beni uzuyor maalesef.

    ---------- Mesajlar birleştirildi - 23:59 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:58 ----------

    Alıntı coderbiker adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar merhaba, ben bahsedilen dükkanın sahibiyim. yazılanları okuyunca cevap hakkımız olduğunu düşündüm ve birkaç şey demek istiyorum.

    öncelikle şöyle oldu. arkadaş bizi arayıp sepete ürün eklediğini ama sepetin delik olduğu için ürünün düştüğünü bu sebeple indirim istediğini latife eder bir dille talep etti. biz de kendisini kırmamak adına tabi ben görüşüp 4300 liralık kaskı size 1000 liraya vereceğim dediğimde telefonda bir sessizlik oldu. meğer arkadaşımız o anda taklalar atarak sevinç gösterileri yapıyormuş.
    biz de üzülmesin diye kendisini kırmadan usulca telefonu kapattık bu esnada.

    sonrasından whatsapptan yazdı o anda kız arkadaşım kim o yazan hı? falan dedi tartıştık. kendisine görüldü atıp bıraktım.


    durun durun vurmayın ufak bir mümin latifesi yapayım dedim )
    Cok iyiydi, tesekkur ederim guldurdunuz beni gece gece


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #42
    Albertorun - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    28 Haziran 2018
    Şehir
    Muğla-Bodrum
    Motosikleti
    Yamaha xt660r+xtz660+honda cy50+monkey z50+mobylet
    Konuyu takip etmek açısından bunu paylaşmak istedim
    ilk mesajı yazıp konuyu açtığım gün dolar kuru 7.13 ve bugün dolar kuru 6.78 fakat kaskın fiyatı halen aynı 4950 küsür lira.....

  3. #43

    Üyelik
    29 Haziran 2016
    Motosikleti
    Cf Moto 250 nk
    Dolar yükselirse fiyatlar yükselir. Ama dolar düşerse fiyatlar gene yükselir. Maalesef ülkemizin satıcıları böyle.

  4. #44
    ojo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    19 Ocak 2017
    pazarlık sünnettir

  5. #45

    Üyelik
    25 Aralık 2015
    Motosikleti
    Pocketbike
    Alıntı rollcycle adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Vallahi böyle başlıklara bayılıyorum. Hiç mi düşünmüyorsunuz onu anlayamıyorum. Ürün adamın dükkanında değil ise zaten distribütörden güncel fiyatlı aldığından kurdan ötürü fark oluşmuştur. Ha adamın dükkanında olan bir ürün bile olsa 4.350 lirayken kurdan ötürü 4.650 lira olan kaskı size nasıl 4.350 liraya verecek ? Adam o kaskı size o fiyata verdiğinde yerine aynısını değil daha dandik bir model koyacak. Herkes istiyorki esnaf küçülsün esnafın anası ağlasın ama bana ucuz kask satsın. Yani kurları doları euroyu hiçmi takip etmiyorsunuz ?? Eğer türkiyede hammadesi bulunan ve türkiyede üretilen bir ürün olsa sitemde haklısınız fakat o adamında eve götürecek bir ekmeği evde bekleyen çoluğu çocuğu var. Ben artık bu tür yapılan yorumlarda insanların elini vicdanına getirmesini istiyorum.

    Burada aylarca konuşuldu 30.000 maxi scooterdan bayinin kazancı %5 %6 diye 4.000 liralık kasktan adamın 500 lira kazandığını mı sanıyorsunuz ? Ama bunlar hep bu elinde kalan malları n11 gibi sitelerde millete baba indirim adı altında çakan satıcılardan ve m.max gibi aldığı ürünlere insafsızca bindirip sonra %50 indirim yapan satıcılardan kaynaklanıyor.

    Kimse babasının hayrına çalışmıyor esnaf zaten covidden ötürü iş yapamıyor birde şu süreçte allah aşkına şöyle saçma sapan yorumlarda bulunup milleti küstürmeyin size tavsiyem budur. Size zorla ürün satan var mı ? Size farklı başkalarına farklı fiyat mı veriyor ? Eee derdiniz nedir ? Bu arada esnaflar sizin bildiğiniz gibi evde oturup satış yapmıyor o adam oturduğu yerde dükkanın kirası elektiriği faturası çalışanına para ödüyor. Siz o kaskı alsanızda almasanızda o adam bunları ödemeye mecbur..

    Dip not : Şubat ayında dolar 6.09 euro 6.60 Mayıs ayında dolar 7.12 Euro 7.71
    ( Böyle bir kur artışını 7 ceddimiz görmemiştir yorum yaparken biraz dünyayı takip etmenizi tavsiye ederim )
    2000'li yılların başında kur artışının kralını gördük. Türkiye'de esnafım diye dolaşanların %90'ı dolandırıcı olmuş(İstisnalara lafım yok) sen burada esnaf sevicilik yapıyorsun. Neymiş koronavirüs varmışta evine ekmek götürüyormuşta bla bla.. %100-200 kâr ederek milleti gondikledikleri günlere saysınlar. Diyeceklerim bu kadar..

  6. #46
    Anfibi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    12 Aralık 2013
    Şehir
    istanbul
    Motosikleti
    MT-07 ABS
    Alıntı Albertorun adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Aylardır kask araştırıyorum, sonunda 500 tl fark olmasına rağmen Tr'den almaya karar vermiştim, az da olsa taksit de cabası. İnternetteki uygun fiyatı bulduğum Motoruma.com sitesinden online kısmından yazıyorum ve 'Tabi efendim ben görüşüp size fiyatlar ile geri dönüş yapacağım, ekstra bir indirim de yapacağım' sözü verilirken kaskın fiyatı 4300 lira, aylardan Şubat. Yaklaşık 2-3 hafta 3 kere mail atıp ulaşamıyorum bu arada kaskın fiyatı oluyor 4500 lira. Hasbelkader ulaşıp konuyu anlatıyorum Covid-19 deniliyor, peki haklısınız diyorum kaskın fiyatı 4650 lira. Siz neredeyse 1 aydır kapalısınız, ürün de gelmemiştir (yeni sipariş gelme olasılığı çok düşük) neden fiyatı artırdınız elinizdeki kask 1 aydır depoda duruyor diye sorduğumda distribütörden alıyorlarmış onlar da fiyat artırmışlar diye cevaplıyor zat-ı muhterem! İyi diyorum, bana taksit yap artık alayım kaskı. 'Ben evdeyim pazartesi dükkana gidince mail order ile taksit yapabilirim' diyor. Pazartesi yazıyorum cevap yok, salı yazıyorum cevap yok. Yazdıklarımı görüyor Whatsapp üzerinden, cevap yok! Biz oturduğu yerden beyefendiye 4500 lira kazandıralım diye çabalıyoruz, beyimiz cevap vermiyor! Sinirlenip almaktan vazgeçiyorum ve bu akşam bakıyorum ki kaskın fiyatı 4951 lira...
    Esnaflığa dair en ufak bir fikri olmayan bu insanlar olduğu müddetçe, küçük esnafın yem olması kaçınılmaz olacaktır. Maalesef kurunun yanında yaş da yanacak...

    Yorum sizin..
    Hocam sahibinden yani işleten şahıstan kaynaklı o malesef,çok ilgisiz biri kendisi.Bende dainese d1 pro bot alıcaktım zamanında getirelim ararız dediler 1 sene oldu ses seda yok hala.He ama orda çalışan satış sorumlusu arkadaş gökhan var gördüğüm en düzgün samimi satıcılardan biridir ki bu piyasada bir elin parmağını geçmezler.
    Albertorun bunu beğendi.


    REKLAM ALANI
3. sayfa BirinciBirinci 123

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)