Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Bmw'den 2021 R18

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #1
    hachiko - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    13 Şubat 2017
    Şehir
    Kocaeli
    Motosikleti
    Piaggio X9 500
    BMW, retro tasarımıyla dikkat çeken yeni motosikleti 2021 BMW R 18 modelini tanıttı. Geçtiğimiz yıl konsept olarak karşımıza çıkan motosiklet tasarımıyla motosiklet tutkunlarını heyecanlandırıyor.



    Big Boxer adı verilen 1,8 litrelik yatay olarak karşıt iki silindirli bir motora sahip olan BMW R 18, R5 modelinden izler taşıyor. Tek bir ön far, armut damlası gaz deposu, çift döngü çelik çerçeve, metal kaporta, tek koltuk, ince çizgili boya ve parlak krom egzoz, motorun sunduğu detaylar arasında. Siyah boya üzerinde beyaz ince çizgilerin yer aldığı motosiklette krom detaylandırma ve koltuk rozeti göze çarpıyor. Şirketin bugüne kadar ürettiği en güçlü boxer motoru bünyesinde barındıran motosiklet, LED aydınlatma, uyarlanabilir bir dönüş ışığı, uzaktan kumandalı anahtarsız sürüş, yokuş yukarı kalkış kontrolü gibi birçok güncellenmiş özelliğe de sahip. Ayrıca Otomatik Denge Kontrolü, motor sürükleme torku kontrolü ve üç sürüş modu da bulunuyor. Şirket, fren hatlarının, debriyaj hatlarının ve kablo demetinin kolay gidon montajı ve ayarlaması için tasarladığını belirtiyor.



    BMW R 18 satış fiyatı ne kadar?

    Görünür valf ve kayış kapaklarının kolay değişim için yağ haznesinin dışında olduğunu da söyleyelim. Şu anda ön siparişe açılan motosikletin yurt dışındaki başlangıç fiyatı ise 18.190 dolar.

    Kaynak : log


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #2
    mustafaat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    13 Kasım 2010
    Şehir
    Ankara, İzmir
    Motosikleti
    Aprilia RST1000 Futura (şu an motosikleti yok)
    Kaynak belirttiğiniz için çok takdir ve teşekkür ediyorum size.
    "Acemisi olduğunuz tekniği önce kapalı alanda, tedirginlik geçtikten, tekniğe hakim olduktan sonra yolda deneyin ve yavaş yavaş yol sürüşüne aktarın." motorhikayesi.com | "Motosiklete Binmeyin, Motosikleti Sürün"

  3. #3
    RideForLife. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    20 Eylül 2018
    Şehir
    Antalya & Isparta
    Motosikleti
    Dominar 400 UG
    Çok güzelmiş he. Keşke benim olsa .


    REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)