Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Tasarım Sissy Bar Yapımı ve Motosiklet Parçaları

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #1

    Üyelik
    11 Mart 2020
    İyi günler herkese, internette hoş bir sissy bar bulamadım. Sissy barıların motosiklete hoş bir görüntü kazandırdığının farkına vardıktan sonra araştırmaya başladım ve sonuçlar kötüydü. Bende oturdum bilgisayar başına ve tasarımcı olduğum için ölçülü bir şekilde sissy bar tasarımımı yaptım.

    Üniversite okuyorum, malum karantina günlerinde memleketteyiz ve İzmir'deki ev arkadaşımın babasının dükkanı kapalı ve bu demirleri bükecek malzeme ve makinelerimiz var.(dükkan apartmanın aşağısı ve geniş bir arazide tamamen izole olup dışarıdan bir vida bile almayacağız)16mm 90-70 ve 1metreden biraz büyük yuvarlak demirlerimiz de var.Sanırım adına "Transmisyon Mil" deniyor. Ancak priz ve evde bozulan bi kaç eşya dışında elimiz daha önce malzeme-tornavida gibi şeyler tutmadı. Bu virüs sürecinde can sıkıntımızı biraz geçirmesi için böyle bir işe kalkışacağız. 23-24 yaşında ,insanlarız kendimizi sakatlamadan yapacağız eldivenler ile dikkatlice.


    Ayrıca motosikletimin ön dişlilerinin olduğu yerdeki kapak yok bu ne kadar zararlıdır motosiklet için oraya uygun yine 3d yazıcıdan bir kapak düşünüyorum. Bu arada muhtemelen başarısız olacağımızı düşünüyorum ve İzmir içinde, Daha önce sissy bar yaptıranlar bu konuda bilgi verebilir mi?









    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #2
    mavzer-i - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    12 Kasım 2016
    Şehir
    istanbul
    Motosikleti
    hypermotard 796 / vulcan s / versys 650
    barın tepesindeki çatal gibi 3 sivri şeyin orada bulunması tehlikeli. daha minimal bi tasarım yap bence.
    yavuuuuzz bunu beğendi.

  3. #3

    Üyelik
    11 Mart 2020
    Alıntı mavzer-i adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    barın tepesindeki çatal gibi 3 sivri şeyin orada bulunması tehlikeli. daha minimal bi tasarım yap bence.
    Ben aslında oraya sivri bir üçgen yapacaktım sonradan değiştirdik, az önce de acaba bu düşmelerde tehlikeli olur mu diye düşünüyordum. Her ne kadar önümüzdeki 4-5 ay tecrübeme ve güven kazanana kadar artçı almayı asla düşünmesemde O sivri kısımlar bi şekilde bana veya artçıma saplanabilir diye değişltirmeye karar verdim. Ya daha yuvarlak bir üçgen veya yapabilirsek üst kısmı halka şeklinde bir şey düşünüyorum. Tehlike yaratmayacak şekilde tekrar düzenleyeceğim. Uyardığınız için teşekkürler.

  4. #4
    arndiol - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    17 Nisan 2018
    tasarım olarak guzel olmus, ama dediğin gibi sivri kısımlar sıkıntı


    REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler