Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

15 nisandan sonra ...

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #1

    Üyelik
    15 Mayıs 2012
    Selam 2 tekerciler. Nisan 15 inden sonra senelik izne cikacagim 18 gun. Bajaj ns 200 (2017) motorumla en az 1000 km bir rota planliyrm . Fakat mesela konya uzerinden dogu turuna ciksam hava durumu nedir hala serinmi arkadslar turizmciyim soyle sezon oncesi guzel bi rota yapip hem rota uzeri guzel yemekler yiyip hemde tarihi yerlere bir yolculuk yapmak istiyorum. Az insan cok huzur kafasindayim. yan cantalar ve topcaseim mevcut . Kamp yapmicam sanirm bu sefer direk oteller de kalirm gidecegim yerler de . Veya airbnbden kiralarim. Rota onerisi olan var ise paylassin lutfen iyi gunler dilerim.


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #2

    Üyelik
    26 Kasım 2017
    Şehir
    Sin City
    Motosikleti
    MT-07
    AccuWeather baya güzel bir uygulama.

  3. #3
    Forumdan Uzaklaştırıldı
    Üyelik
    26 Ağustos 2016
    Kayseri, Malatya, Diyarbakır, Batman, Mardin, Urfa, Antep, Antakya, Adana ve Mersin rotası olabilir. Silifke Karaman yolundan tekrar, Konya ya dönersiniz.

    Nemrut'a çıkabilir, cendere köprüsüne gidebilir, ulu camiyi ziyaret edersiniz. Antakya da harbiye şelalesine gidin. Şelale çevresindeki lokantalarda antakya'nın yöresel lezzetlerini tatma imkanı bulacaksınızdır. Özellikle Künefe tutkunuz varsa, muhakkak petek pastanesine uğramalısınız. Mardin de sokak aralarını gezebilirsiniz, hoş bir mimarisi var ve bolca çöp toplayan eşek. Nemrut'a çıkmak için en uygun saat akşam üstü. Konaklamak için Kahta'da var. Alternatif olarak milli parkın içinde ki tesisler olabilir. Diyarbakır Bitlis yolunu tercih edebilirsiniz. Yolu yaklaşık 28 kilometre kadar uzatıyor ama yol üstünde meşhur Malabadi köprüsü var, bildiğiniz klasik köprülere benzemiyor, oldukça ihtişamlı. Köprüden sonra Batman yoluna dönüp klasik rotaya girebilirsiniz, Hasankeyf, Mardin, Urfa. Seyahati ekstrem bir hale getirmek isterseniz Şırnak'a gidip Cudi dağını da görebilirsiniz. Birecik'te Kelaynak Kuşlarını ziyaret edebilirsiniz. Halfeti'de siyah güller var. Sular altında kalan kenti görebilirsiniz. Hasankeyf'te dicle nehri kıyısındaki çardaklarda yemek yeme şansınız var.
    Neyse. Lafı fazla uzatmadan size keyifli, güzel yolculuklar dilerim.

    Virüs olayını da unutmayınız lütfen.
    baltaaa, 3RE3RA, UzunYolAdami ve 1 diğerleri bunu beğendiler..

  4. #4

    Üyelik
    15 Mayıs 2012
    Ya mukemmel yazmissin fena gaza geldim! Antalya mersin - adana - hayat- antakya - gaziantep - sanliurfa gobeklitepe - mardin yaparim buyuk ihtmal senelik iznim onaylanirsa bunu kesin yapicam simdi yan canta bakiyrm benimki acayip eski di bu konuda force gt 882 baktim gayet hos duruyor . Fakat karar veremedim soft case almak istiyorum. Bu konuda da oneriniz var ise bakabilirim. Rota onerileriniz icinde tesekkurler. Doguyu her zaman merk etmisimdir. Gitmisligm var fakat motor ile cok zevkli olur sanirim.

  5. #5
    talha_865 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    06 Ağustos 2015
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    Kawasaki Z250SL
    Geçen sene 23 Nisan için rezervasyon yaptırmıştım. Doğu ve iç anadolu da kar yağdı. Hepsini iptal ettirip istanbul da dizi izlemek zorunda kaldı.
    Yıllık yağış ve sıcaklık ortalamaları şaştı geçen sene. Umarım şansın yaver gider

  6. #6

    Üyelik
    15 Mayıs 2012
    Umarim kardesim. Dunyanin dengesi sasti hava durumuna da guven olmuyor artik ;) eskiden 4 mevsim vardi simdi o yavas yavas ortadan kalkiyor .

  7. #7
    kdiner - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    28 Şubat 2011
    Şehir
    İSTANBUL/ÜSKÜDAR
    Motosikleti
    14-16 200ns,16 Mt-25, 17 D400, 18 Mt25abs

  8. #8
    Forumdan Uzaklaştırıldı
    Üyelik
    08 Mayıs 2018
    24 nisan ramazan. Ben konya yozgat gibi yerlerde olmayı tercih etmezdim

  9. #9

    Üyelik
    15 Mayıs 2012
    Evet mantikli . Zaten sahilden gidicem karar verdim. Boylesi daha zevkli olur. Direk hataya a gidicem arkeolojik yerleri gezicem 2 gun ordan antep e devam ederim.

  10. #10
    outlawwanted - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    15 Ağustos 2005
    Şehir
    gaziantep
    Motosikleti
    pcx
    Antebe geldiğinde baklava yemeyi cep müsaitse Halil usta küşleme kebabı zeugma müzesine gitmeyi Antep kalesine gitmeyi unutmayacaksın oradan istikamet bireciktir Urfa ilçesi birecikte kelaynak kuşları ve Birecik kalesi ve haşhaş kebabı yemeyi unutma oradan 35 km sonra 11 Nisan(aligör) de ciğer kebabı yemeyi daha sonra urfada balıklı göl Urfa kalesi göbekli tepe ayarlarsan eğer Urfa sıra gecelerine katılmayı Urfa tike ciğer yemeyi ev alışverişi olarak Urfa isotu biber salçası Antep fıstığı almayı(hem antepten hem urfada var) unutmayacaksın..
    Edit bu 2 ile hakimim... Tekerin düz bassın...

  11. #11
    ozan1991 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    20 Kasım 2017
    Şehir
    istanbul
    Motosikleti
    tvs apache/Bajaj dominar 400/yamaha mt07
    bende 2 hafta sonra çıkıyorum kapadokyaya kadar sürerim sanırım geze geze gidicem konaklamayı ne kadar ucuza yaparsam o kadar iyi olucak yalnız 😀


    REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)