Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

2019 Integra 750D Lastik Seçimi

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #1
    Loscohones - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    10 Eylül 2019
    Şehir
    İstanbul Tuzla
    Motosikleti
    2019 Honda Integra 750D
    Merhabalar arkadaşlar,

    Bir kaç ay önce 2019 Integra 750D mi galeriden 0 çıkardım, o zamandan beri de motorun tekniğinden ve sürüş zevkinden çok memnunum. Kafama takılan soru şu: Lastikleri değiştirmem gerekir mi, ya da fabrika lastiklerle devam edeyim mi? Ben aynı zamanda sportif araba kullanmayı seven biriyim, dolayısıyla lastiklerin yol tutuşunun ne kadar önemli olduğunu biliyorum, fakat motosiklet konusunda çok deneyimli değilim, kendimi ve motorumu riske atmak istemiyorum. Asfalt yolda kullanabileceğim, sizin de tavsiye edebileceğiniz, yol tutuşu yüksek bir lastik modeli tavsiye ederseniz süper olur.(genelde kuru yollar için, yağmurda ve ıslak zeminde kullanmayı pek sevmiyorum fakat, her 2 durum için de iyi performans gösterecek bir öneriniz varsa dinlemeye hazırım)

    Şimdiden teşekkürler...

    Feridun BOYAR.


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #2
    yurekli_emin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    22 Eylül 2019
    Şehir
    Isparta/Merkez
    Motosikleti
    SYM Wolf SB 250 NI
    Valla şu zamana kadar hep anlas araştırmıştım. Hem ucuz hem yerli malı hem de güzel: Anlas Capra Rd eğer arada bir araziye de girerim diyorsan ve lastik ebatların uyuyorsa Capra R

  3. #3

    Üyelik
    18 Aralık 2012
    Fiyat bakımından üst segmente giren araçlarında kullandığı lastiklerde Honda Tercihini genelde kaliteli ürünlerden yana yapıyor. Bu sebeple bariz bir şikayetiniz yoksa kullanmaya devam edebilirsiniz.

    Başka memleketlerde kullanılan kaliteli lastik bizim memleketin yoluna her zaman uyum sağlayamayabiliyor. Şimdiye kadar gördüğüm kadarı ile, sportif kullanım için motorunuzda Pirelli Rosso III, ıslak ve kuruda sportiftik için Pirelli Scorpion Trail II(bunun yerli ve çok kaliteli muadili Anlas Capra RD) tercih edilebilir lastikler.

    Islak zeminlere uygun lastiklerin başında ise Michelin geliyor ancak onlar da kuruda sportif sürüşlerde çok eziliyor, kayıyor.


    REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler