Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
2. sayfa BirinciBirinci 12

20.000 TL Motor Önerisi

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #21
    CxAnKACx - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    08 Eylül 2013
    Şehir
    Ankara
    Motosikleti
    KTM Duke 200 (2014)
    Bir kac gundur giremedim yeni cevaplara istinaden;
    Oncelikle CB500F’lere de baktim. Ilk cikanlarini kullanmistim. Katiliyorum motoru yormak oldurmek cok zor ve parcasi ucuz KTM’ye gore. Ancak bana Honda’nin kullanmadigi potansiyeli gibi geliyor. Evet dediginiz motor kurye motoru olarak kullaniliyor ancak ben duke ile basladigim ve alistigim icin sert suspansiyon/sert motor yapisi hosuma gidiyor. Kisisel zevkim kesinlikle bilimsellik icermiyor ve makine muhendisi de degilim ama ters masa teknolojisi varken normal yumusak amortisor gormek benim canimi sikiyor... Bu yuzden pek istekli degilim CB500F konusunda.
    CF moto 250 NK’nin sifiri butceme uygun ancak markadan emin olamiyorum, bu kadar guzel harika motor ise neden sokaklarda veya ortalarda kullanicisi yok ? Keza piyasaya gireli 2 yili gecti ancak Bajaj gibi bir yukselis gostermedi. Herkes ove ove bitiremiyor ama kullanicisi gercekten cok az. Cf400NK’nin diger eksisi motorun agirligi, duke390 ile arasinda 30-40 kilo fark var.
    Dominar ise sifir alamam malesef ikinci ellerine verecegim para ile de duke250 cok rahat bulunuyor. Performans konusunda eksigi yok, kalite konusunda fazlasi cok...

    Kendi kendime vardigim sonuc belki bakanlara yardimci olur, CF250NK biraz daha arastirip aklima yatarsa bu butce ile sifirini almak mantikli en azindan sifir olmus olur.
    Model ve km kistasini cok dusunmeden ve guvenilir ve ucuz bir motor bulunursa CB500F veya 2009-2010 CBF600(cok farkli bi klasman)

    Ancak gonlum KTM’den yana. Duke390’in kronik sikintilari da var farkindayim.(Kendi Duke200’um de radyator fani 1 hafta ugrastirdi beni) Ama surus keyfi olarak KTM’den daha iyi bir motosiklet bu butce ile bulmak zor gorunuyor.

    Uzun olmus biraz cevremde tartisacak pek birileri olmadigi icin icimi buralara dokmus bulundum


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #22
    ahmetmert58 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    14 Mart 2019
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    Nc 700 S
    ne alacağınızı söyliyem zor ama ne almayacağınızı söyliyebilirim. ninja 250 sl mesela, çok pahalı parçası. bir tanıdıkta vardı düştü motorla. toplayamadı motoru. hem parça bulamadı hemde buldukları çok pahalıydı. boyutuda bir o kadar kücük.

    mt-25 sahibi oldum bi dönem. tavsiye etmiyorum. tamam 250 cc sınıfında çok güzel bir bloğu var, ama çok yakıyor. viraj yapıcam diyorsun, bu motorda viraj yapılmaz. ön amortisörler yumuşak virajlarda çok dalma yapıyordu ön takım şimdi beni atacak üzerinden diyordum.

    ktm 390 alıcaktım bi dönem motor bloğundan çok sıkıntı çeken gördüm. patlayanmı çatlayanmı dersin ne dersen var. hatta bu gün bi konu açılmış arkadaş motorun yağ süzgecini temizlerken pirinç kadar bir parça çıkmış allah bilir nereden koptu.

    aslında markalar belli modeller belli. modellerin kullanıcı yorumlarını bi okuyun bakalım neler diyor insanlar. belki dominar 400 bi seçenek olabilir. ikinci elide öyle çok yavaş sayılmaz. alacaksanızda elinizi çabuk tutun gün geçtikçe fiyatlar artıyor.

  3. #23

    Üyelik
    12 Ağustos 2014
    birader, bırak ktm falan.
    nc700s al bak keyfine


    REKLAM ALANI
2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)