Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
1. sayfa 123 SonuncuSonuncu

Bu şehir beni boğuyor

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #1

    Üyelik
    07 Eylül 2017
    Şehir
    İzmir
    Motosikleti
    N/A
    Herşey mesleğim (kaptanlık) yüzünden arkadaşlarımı, kız arkadaşımı vs çevrem ile aramın yavaş yavaş açılması, kendimi yalnız hissetmem ile başladı. ee tabi yaşın ilerlemesinin de etkeni var bu yazacak olduğum düşüncelerimde.. Allaha şükür sağlığım halim vaktim yerinde denizde gemi tepelerinde o liman senin bu liman benim sürtüp duruyorum izindeyken nerde sabah orda akşam bu yaşımda (26) hayatın tadını aldım. Yemediğim bok tatmadığım duygu, yaşamadığım kafa kalmadı. Bizimkiler de hadi evlendirek seni diyip sürekli kız buluyorlar reddetmesi zor, güzellik ve ahlaka sahip insanlar, bir yanım evlen, avare avare sürteceğine hayatını düzene sok diyor, bir yanım da güllük gülistanlık hayatını sınırlamaya yük altına girmeye değer mi diyor. Kafa dengi, iyiki diyip gurur duyabileceğim birini bulsam tamam diyicem ama denizin ortasında ailemin bulduğu kızlardan başka kendi başıma birini bulma şansım yok onun da sabahtan akşama kadar pubg oynayan tic toc videosu çeken bi aptal olmayacağı garantisi yok. Ne yapmalıyım bilmiyorum aşık olmak istiyorum. Yada herşeyi boşverin şuan izindeyim izmire yolu düşen beni rahatsız etsin her daim rakım mezem mevcut..


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #2
    uzay gemisi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    10 Ocak 2017
    Şehir
    İstanblue
    Motosikleti
    09
    Allah başka dert vermesin. rahat batan bir kardeş daha
    X-Slim, cıbılduck, yigozya ve 2 diğerleri bunu beğendiler..

  3. #3
    Forumdan Uzaklaştırıldı
    Üyelik
    13 Ağustos 2017
    Şehir
    Ankara
    Motosikleti
    WR 250 R
    Belki de bu yaşında aldığın hayatın tadı değildir başka birşeydir.
    yigozya ve ekremcelik00 bunu beğendiler.

  4. #4

    Üyelik
    26 Kasım 2017
    Şehir
    Sin City
    Motosikleti
    MT-07
    Kaptanlıktan istifa edip, normal ve fakir bir hayata başlayacaksın o zaman. Herşeye sahip olunca insanın bu hisleri yaşaması normal
    nanis61 ve gitaristgkn bunu beğendiler.

  5. #5
    TAYFUNBORA - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    04 Nisan 2011
    Şehir
    Samanyolu Galaksisi
    Motosikleti
    Ktm 690 Sm
    Sadece tüketmek ve eğlenmek anlamsızdır.
    Kitap oku.
    ekremcelik00 ve yigozya bunu beğendiler.

  6. #6
    YBRMANİA - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    18 Kasım 2011
    Şehir
    AnTALYA
    Motosikleti
    HONDA CBR 1000RR(14)-YAMAHA YBR(12)
    Sanırım sende yeni heyecanlar arıyorsun ama gerek yok.Evlenme diyemem ama bi kaç sene sonra sıkılıp bekar hayatını özleyecksen ben gibi hiç girme bu işlere.Eşininde hayatını mahvetme.6 senedir evliyim.Ellerinizden öper 4 yaşında da bir oğlum var. Ama inan ki ne kadar sevsende bu lanet bekarlığı özleyceksin.Eşin dünyanın en iyi insanı olsa da hoşlanmadığın bir yanı mutlak çıkacaktır. Eşimle çok severek evlendik.Bekarken çok kız arkadaşım oldu.Ama en çok eşimi sevdim. Gene de insan sıkılıyo,bunalıyo. Ailem de baskılıyo beni bekarken.Evlendim mutlu muyum, Evet ama keşke dediğim zamanlarda olmadı değil.
    Thesinner83, gitaristgkn ve nanis61 bunu beğendiler.
    Yamaha YBR-125 2008/Honda DYLAN 2008/Honda CBF-150 2011/Kawasaki ER-5 2005/Yamaha fazer8 2011/YAMAHA YZF R1 2010/YAMAHA YZF R1 2014/HONDA CBR 1000RR 2014+YAMAHA YBR-125 2012

  7. #7
    erensel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    25 Nisan 2019
    Şehir
    Artvin
    Motosikleti
    Hunk
    Evlenmek yaşadığın hızlı hayatı bir süre dizginler ama sonrasında eski bekar hayatını özleyebilirsin. Böyle hızlı tempo yaşadıktan sonra evlilik çok düşünülmesi gereken bir konu

  8. #8

    Üyelik
    19 Ekim 2019
    Şehir
    Aydın
    Motosikleti
    KTM Duke 390 - 2017
    Milletin gazıyla evlenirsen(ailenin, çevrenin vs.) Durum hiç iyi olmaz benden söylemesi. Evlilik eskisi gibi kolay değil artık. Ham manevi/maddi anlamda çok büyük sorumluluklar istiyor şu zamanda.

  9. #9
    Mallaca - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    17 Ekim 2019
    Şehir
    BURSA
    Motosikleti
    BMW R 1250 GS
    Yaşım 45, Sevdiğim bir eşim var. Bekarlığımı da özlemiyorum. Bir insan mutlu değil ise evliliğinde bekarlığa özlem içerisinde olabilir, gayet doğaldır. Fakat evladı olup, evliliği de mutlu ise (tabiki ara sıra kavga dövüş evlilikte hayatın normal akışı, tadı tuzudur.) bekarlığı neden ve nasıl özlesin anlam veremiyorum. (Tabii ki arkadaşlarımın düşüncelere saygı duyuyorum. Amacım eleştirmek değil.) Yaşlılık da birbirinize destek olabileceğiniz bir eş çok önemli asıl o zaman kıymet biliyorsunuz. Hele ki bir an önce eve gitsem de koklasam diyebileceğiniz bir evladınız var ise nasıl insan bekarlığı özler. Evliliğin getirdiği karşılıklı sorumlulukları öpüp başınıza koyabiliyorsanız evli olmak en iyisi. Rabbim bekar olup da evlenmek isteyen tüm arkadaşlarıma hayırlı bir eş nasip etsin inşallah.
    TimFx ve Thesinner83 bunu beğendiler.

  10. #10
    berk_cglr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    01 Nisan 2009
    Şehir
    istanbul
    Motosikleti
    ducati m696 - yzf R 25 abs
    benide boğuyor para olmayınca sabit yaşayıncada aynısı oluyor çok da şey etme bence

  11. #11
    YasinC - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    30 Ekim 2016
    Şehir
    Ankara
    Bekarken evde taklıan, durağan bir insan isen evlilik sıkmaz. Ancak bekarlığında evde bunalan, kendini dışarı atan biriysen ve 28-30 yaşlarına kadar böyle takıldıysan üzgünüm evlilik canını sıkacaktır.

    Bu yüzden kimi insan evlilikten memnun iken kimisi değildir. Genelde yaşı yüksek kişiler askerden gelir gelmez bizim toplum baskımızdan dolayı evlendirilmiş. O yüzden durağan hayatın tersini zaten düşünemiyorlar pek. Ancak aktif hayata alışkın kişiler için pek kolay olmayabiliyor evlilik. Günümüzdeki evliliklerin kısa vadeli olmasının bir sebebi de budur.

  12. #12
    hokahey - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    03 Kasım 2016
    Şehir
    papua yeni gine
    Hobi edin.

  13. #13
    Kural [ Z ] - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    15 Ocak 2018
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    Bkz. İmza =>
    Deniz adamı deniz haricinde bir yerde mutlu olamıyor bunu gördüm, şahit oldum.

    Akrabalarımdan biri uluslar arası denizlerde seyahat eden bir kaptandı. Evine en sık uğrayabildiği zaman aralığı 3 hafta, en uzun süren aralık da bildiğim kadarı ile 8 ay kadardı.

    Bir kadını, kusursuz bir insan dahi olsa o kadar yanlız bırakmak, onun ihtiyaçlarını ve duygularını görmezden gelmek zorunda kalmak, kendinizden uzak kalacağını bilerek dünya evine girmek, aynı şeyi hamileliğinde ve çocuk faktörü ile yaşatmak ne kadar doğru? Tartışılacak derin bir konu.

    Dediğim gibi, şahit oldum. Çocuklar bu durum süregelirken doğup büyüdükleri için adaptasyon süreçleri sancılı olmuyor, lakin kadının durumu her ne kadar akrabalarından psikolojik destek görse de çok ızdıraplı geçiyor.

    Evde her zaman deniz ve denizcilik, gemi eşyaları (fener, dümen, tonla deniz yıldızı ve çeşit çeşit kabuklar v.s.) oluyor, ev mi deniz müzesi mi bir süre sonra farkı anlamak güçleşiyor. Yani evdeyken dahi denizi ve gemiyi aradığınız her daim belli oluyor.

    Denizcilik zor iş. Zorluğun deniz ve gemideki sorunlar,sıkıntılar ve sorumluluklar, uluslar arası sulardaki korsan ve benzeri tehditler kısmını bir yana bırakırsak bence en büyük sorun deniz adamının karadaki ile asla tam ve doğru iletişime geçememesi olduğunu söyleyebilirim. Bu sokaktaki adamdan bakkala, anne babadan eşe çocuğa kadar böyle oluyor.

    Sonunda olan şey ise ya deniz kenarında bir mekana taşınmak, ya da ailecek deniz adamı olmaktan geçiyor. Emin olun ki emekliliğinizde de böyle olacak. Şimdiden bunların farkında olduğunuzu düşünüyorum. O yüzden ailenizin baskısını sindirip bunları da göz önünde bulundurup, seçeceğiniz eşinizle bunları da konuşup o şekilde karar verebilmelisiniz.

    not: Kolay olacağını kimse söylemedi

  14. #14
    tarikcapar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    09 Temmuz 2018
    Şehir
    istanbul
    Motosikleti
    Honda CBF 250
    Senin Hastalığın : " Rahat Batması " Rahat batmış sana, amaçsızca oraya buraya sürüklenmek, sonunu görememek kaygısı başlamış. Hep böyle genç ve enerjik kalmayacaksın. Şu an ki o "muhteşem" sandığın düzenin son bulacak. Birde sen nasıl sabahtan akşama kadar pubg oynayıp aptal tic tok videosu çeken kız istemiyorsun, Düzgün ahlaklı kızlarda senin gibi feneri nerede söndürdüğü belli olmayan adamları istemiyor. Ne güzel ya, Her türlü zevki sefa ve pisliği yaşayıp, sonrada bunları hiç görmemiş tabiri caizse " el değmemiş" kız- erkek istemek. o işler öyle olmuyor... Öyle olsaydı ben 35 yaşında hala bekar olmazdım Kendine gel benim gibi olma...

  15. #15
    yamtareroglu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    16 Mart 2018
    Şehir
    Aydın
    Motosikleti
    Satıldı :(
    Hayatın tadı anlattıklarınız değil ki. Bunlar fakir veya alt kültürden gelen insanların hırslı hedeflerinden ibaret yaşam biçimi. Tükenmeniz gayet doğal, kendinizi elverdiğince kirletmişsiniz ve durumun çözümü de yok.
    Mallaca bunu beğendi.

  16. #16
    Vista86 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    22 Kasım 2018
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    Tracer 700
    Gecenin ilerleyen saatlerinde, gece bir ile sabah beş arasındaki duygu ve düşüncelerinizi çok ciddiye almayın.
    (Mesajın yazıldığı saat 3,37)

    Bu saatler kendimizi en kırılgan, en zayıf hissettiğimiz saatlerdir.

    O saatlerde hayat bize çok anlamsız ve günlük sorunlar çok korkutucu gelebilir. Gündüz olduğunda hiçte bu meselelerin
    o kadar da endişe verici olmadığını görürsünüz.

    Denedim.

  17. #17
    arndiol - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    17 Nisan 2018
    32 yaşına kadar bunları kafana takma, 26 daha küçük.

    Madem para var, 32'ye kadar biriktir sonra düzenli bir hayat kur.

    Senin isyanın milletin hayali
    espresso bunu beğendi.

  18. #18
    kurubuz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    11 Aralık 2008
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    CBF1000FA
    Senin psikolojin bozulmuş. Sadece içki içebileceğin değil, oturup uzun uzun konuşabileceğin arkadaşlar edin, yeni bir yabancı dil öğren, kurslara git, spor yap, yeni çevrelere gir. Hayat sadece para ve rakı'dan ibaret değil.

  19. #19
    gitaristgkn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    11 Ağustos 2016
    Şehir
    Tekirdağ
    Motosikleti
    yamaha xt 600 e
    Alıntı YBRMANİA adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Sanırım sende yeni heyecanlar arıyorsun ama gerek yok.Evlenme diyemem ama bi kaç sene sonra sıkılıp bekar hayatını özleyecksen ben gibi hiç girme bu işlere.Eşininde hayatını mahvetme.6 senedir evliyim.Ellerinizden öper 4 yaşında da bir oğlum var. Ama inan ki ne kadar sevsende bu lanet bekarlığı özleyceksin.Eşin dünyanın en iyi insanı olsa da hoşlanmadığın bir yanı mutlak çıkacaktır. Eşimle çok severek evlendik.Bekarken çok kız arkadaşım oldu.Ama en çok eşimi sevdim. Gene de insan sıkılıyo,bunalıyo. Ailem de baskılıyo beni bekarken.Evlendim mutlu muyum, Evet ama keşke dediğim zamanlarda olmadı değil.
    İşte tam da bende bundan korkuyorum.Evlenipte sonra sıkılmaktan ve karşımdaki insanı üzmekten vebaline girmekten

  20. #20
    hacidayi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    08 Ekim 2018
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    Honda CBR650R
    Bence bunun kesin ve net cevabı var.Günümüzde evlilik ciddi anlamda zor hem maddi anlamda hem manevi anlamda,kadın yada erkek fark etmez insanlar daha sabırsız daha hırslı ve olabildiğince bencil.Sana evlen yada evlenme demek benim için doğru gelmiyor en azından bunu oluruna bırakma taraftarıyım.Gelelim probleminin çözümüne hobi edinmelisin,paraşutle atlamak olur,motosiklete binmek olur,sörf olur,atabinmek olur,uçak sürmek olur ... bu böyle uzar gider ayrıca çok para sıkıntın olmadığını görüyorum al kendine aksiyon kamerası anlarınıda ölümsüzleştir.


    REKLAM ALANI
1. sayfa 123 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)