Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Videonun çekildiği güzergah (AEA Z1000)

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #1
    uzay gemisi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    10 Ocak 2017
    Şehir
    İstanblue
    Motosikleti
    09
    İstanbul'a taşınalı 2 ay oldu haliyle Rahmetli Barkın bayoğlunun z1000 incelemesinde geçen yolu bir türlü bulamadım.
    https://youtu.be/qhd4N7SdP2E
    Yavaş yavaş keşfediyorum. Bugün sırasıyla Riva, Ağva, şile yaptım farklı yollara girdim ama burayı bulamadım. Bu yer daha başka videolarında da geçiyor neresi olduğunu bilen var mı? Anadolu yakasında veya fazla uzak kalmayacak şekilde uzun soluklu bol virajlı güzergah önerilerine açığım. Cumartesi günü angirinin konusundan gaza gelip uçmakdereye gideyim dedim tövbe ettim yol bir türlü bitmek bilmedi. 2 saat yol gittim bir 2 saat daha vardı sıkılıp geri eve döndüm gün çöpe döndü yolda hiçte eğlenmedim. Hem çok kalabalıktı, hem yol kötüydü hemde dümdüzdü. Güzel asfaltı olan virajlı yollar arıyorum


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #2
    BikeManiac - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    16 Haziran 2015
    Şehir
    istanbul
    Motosikleti
    Bmw f700 gs
    videonun bir bolumunde "yesilvadi restorant" onunden geciyor. orasini buldum

    Yeşilvadi Restoran
    Öyümce, Dereboyu Yolu
    https://maps.app.goo.gl/1BVNY2fqx3eWxucs6

    benim tavsiyem ise;
    silenin hemen alt kisminda kalan yeniköy-tekeköy yolu. hem arac trafigi neredeyse hic yok, hem de yeni asfalt ve virajli orman yolu. tam aradiginiz rota.
    tekekoye vardiktan sonra darlık, ulupelit diye devam edilebilir. ben gecen hafta denedim, çok keyif aldim. zaten rota uzerinde motosiklet gruplarina da denk gelirsiniz.
    numan bunu beğendi.

  3. #3

    Üyelik
    23 Temmuz 2010
    Motosikleti
    --
    4. dk. civarlari pasamadira koyu, virajli yerler de bozhane koyu. vidyonun bir kisminda da riva caddesinde takiliyor (3. kopru cikisi civarlari). polonezkoy-sile, polonezkoy-riva yaparsan mecburen buralardan geciyorsun zaten.

    anadolu yakasinda en sevdigim rota: polonezkoy uzerinden sile otobani (otoban degil aslinda yol genis ve sikici diye diyorum), otobana girdikten sonra otobandan hemen kacmak icin uvezli veya komurluk cikisina sapip yesilvadi+ulupelit+darlik yapiyorum. buraya kadar gidis donusum uskudardan 2.5 saat oluyor.

    daha fazla vaktim varsa darliktan devam... yazimanayir'dan agvaya kadar. sonra agvadan geri donus yolu: bu sefer sahil tarafindan sirasiyla: imrenli+kabakoz+sile(kisa bir sure otobandan)+sofular+sahilkoy+kurna+ishakli+cumhuriy et+polonezkoy. rotayi bu kadar uzatirsam 5 saat civari ediyor.

    haritadan acip oyle okursan hayrina olur.

    ---------- Mesajlar birleştirildi - 03:32 ---------- bir önceki mesaj zamanı 03:17 ----------

    bir ufak not: yazdigim rotada asfalt genelde iyi, bozhane civarlari zaten virajlariyla unludur. ama cok da gaza gelmemek gerekir; bu yollar cogunlukla tek seritli ve otobuslerin bile gectigi oluyor. ustelik sagi solu ormanlik/ucurum olan yerler de cok ve nufus az, yani kaza yapsan cesedinin 1 hafta sonra bulunma ihtimali var.


    REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)