Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
2. sayfa BirinciBirinci 12

ŞAMPİYONLAR LİGİ VOL.1 : Turkish Riders İle Bir Gün Geçirmek

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #21
    MrMud - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    31 Ekim 2016
    Şehir
    İSTANBUL
    Motosikleti
    Husqvarna TE250
    Şampiyon abileri birer special alet alıp rampadan 15 metre fırlamaya davet ediyorum, bakalım güvenlik önlemleri toprağa çivileme vurunca kemikleri koruyo mu :D

    Kimse darılıp gücenmesin, klasik otoban tayfası, şampiyon falan göremedim.
    Allah kaza bela vermesin yine de hiç birine
    mostro, gitaristgkn ve oialdemir bunu beğendiler.


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #22

    Üyelik
    18 Temmuz 2017
    Şehir
    İSTANBUL
    Motosikleti
    MONSTER 696 DUCATİ
    Gerçekten klasik otoban tayfası çok var böyle gruplar düz yolda gazlayan teker yapan. Yaptıkları yanlış he ben bu hareketleri yapıyor muyum çok nadir yaparım.

    Bence burda ki en önemli sebep bu insanlar birincisi kahraman gibi gösterilmiş şampiyonlar ligi felan neyse kim kendini nasıl görüyorsa devam etsin.

    İkincisi şimdi burda ki arkadaşlar siz yapmıyor musunuz yazmış... evet belki burda ki kişilerde yapıyor ama tek başına böyle gitmek var bide 10 tane hayvan gibi egzoz sesiyle gitmek var arabada ki adam korkup yanlış hamle yapabilir birisi arabanın sağından geçerken ses yapar korkar sağa kırar araba sürücüsü Allah korusun soldan geçen kişiyle çarpışabilir.

    Bide böyle videolar diğer grupları daha da ateşliyor işte biz daha iyisini yaparız diye onlar daha aşırı yapıyor aralarında bir rekabet oluşuyor.

  3. #23
    gurcanozturk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    06 Mayıs 2018
    Motosikleti
    Honda Forza 250
    Alıntı mostro adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Reyzik motorlar satılmasın herkes 250lik kullansın kampanyası başlatalım. Hız sınırlarını aşan motorlar satılmasın artık. Anti wheelie zorunlu olsun. Hatta motorlar kendi gitsin ustune oturalım uzun da yapsınlar 10 kişilik falan toplu taşımaya dönelim. Yaptıkları hiçbir hareket doğru değil tamam da bunu ımza kampanyasına çevirmenin bir mantığı yok adamlar herkese açık bir platformda paylaşıyor zaten ehliyetlerine el konulsa vaz mı geçecekler piste mi dönecekler sence? ya da ehliyetsiz gazlamaya cıkmazlar mı? Tamam videodaki 10 kişinin ehliyetine el konuldu ve artık gazlamaya teker yapamaya cıkamadılar diyelim. geri kalan binlerce kişi nolcak? Otobancı tayfa benim de hoşuma gitmiyor ne yanlarında sürüşe katılırım ne de muhabbetlerinden keyif alırım. Duz yol gazlamacası motoru pahalı olan reyis reysingci olur. Galdaşım 280de ufak bir titreme yapıyor makina ama 300de ip gibi gidiyor falan :D yazılım attırdık artık ibre 300un ustune cıkıyor. + Abi kaç beygir? - Yere yazıyor aslanım. 300len giderkene grenaj koptu laaa. Havada 2 3 4 sente vs. Super sport motorları cok severim fakat bu çevre yuzunden almak istemiyorum. E30 gibi. Tabi burası özgür bir platform herkes dusuncesını yaptıklarını şikayetlerini paylaşabilir. Sorun yok. Uzuldugum sey ''no limit'' pp ye sahip birisinin başkalarını limitlemek için imza toplaması. Pistte teker yapsalar da hosuna gitmezdi herhalde.

    Edit: Yaptıkları suçtur fakat tek suçlu onlar değil. Yeteri kadar pist olmaması bu sorunların başında geliyor.
    Kendiniz yazmissiniz, "Otobancı tayfa benim de hoşuma gitmiyor ne yanlarında sürüşe katılırım ne de muhabbetlerinden keyif alırım." diye. Buraya yorum yazanlar da sizinle ayni fikirde, muhabbetlerinden de videolarindan da keyif almiyorlar. Sadece sikayet etmek isteyenler var ekstradan.

    Konunun basliginda "sampiyonlar ligi", "turkish riders", sonrasinda her ergenin agzinin suyunu akitacak "R1, Hayabusa, vs." model isimlerini gorunce acmadim bile videoyu.
    hattoi bunu beğendi.

  4. #24

    Üyelik
    18 Eylül 2016
    Yalnız bu video cidden ibretlik bir video olmuş. O yolu spor arabacılar Modifiyecilerde çok kullanır süre almak ve rolling denemeleri için. Biz de az gitmedik ama bu denemeler hep gece geç saatlerde hatta çoğunlukla geceyarısından sonra yapılır yol bomboş olurdu. Ben bu videodada öyle bir şey olacak bomboş yolda gazlayacaklar sandım ama baya kalabalık saatte gitmişler.

    Yol bu kadar kalabalıkken, O kadar aracın arasında böyle fütursuzca gazlamanın savunulacak bir tarafı yok 2 3 kişi arabanın sağından 2 3 kişi solundan geçiyor. Hatta kamera takılı motor 8:20’de bir arabayı bulunduğu şeridin içinden geçti. Makas atmaları, araçların yanında teker yapmaları saymıyorum bile.

  5. #25
    hattoi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    10 Haziran 2016
    Şehir
    İzmir
    Hala "Bizim ülkede neden motorculara karşı ön yargı var?" sorusunu soranlara ibretlik video.

    Gerçekten trafikte tehlike yaratmakta şampiyonlar ligi olmuş kardeş elinize sağlık. Hatta zamanınız olursa akşam trafiğinde makas ata ata gezen, şehir içi geniş yollarda sol şeritten yasal sınırın 2 katı hızla bastırıp gelen bmwli, mersolu kekolarla ağızda sigara halısaha maçı videosu da bekliyorum.

    Tebrikler, başarılarınızın devamını dilerim Turkish "$" Riders kardeş.

    ---------- Mesajlar birleştirildi - 15:52 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:40 ----------

    Asıl ibret almak isteyen "bütün güvenlik önemlerini alıp" parayı basıp 1000 lik motorla otobanda "çok güvenli" motosiklet sürme keyfisinin nirvanasını google'a "liveleak Motorcycle accident with 300 km / h. POV and Aftermath" yazarak liveleak üzerinden izleyebilir. Turkish Nirvana.

    UYARI: Kalbi olan, gore görüntülerden etkilenen arayıp bulmaya uğraşmasın. Çünkü "güvenli" nin sonucu videoda yansıtıldığı gibi değil, kötü etkilenebilirsiniz.


    REKLAM ALANI
2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)