Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Hasar kaydı bilgisi yardım

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #1

    Üyelik
    10 Ekim 2014
    Benim motorum 2017 model çıkışlı 2.ayinda kaza yapıyor ve o şekilde kalıyor motoru ben kazalı şekilde alıyorum motor yapılmıyor ama tramerde 9 bin TL kaza gözüküyor ne parası olabilir acaba bu ?


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #2
    caglar48 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    08 Ekim 2015
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    BMW S1000R
    Şimdi bunun gibi bi olay gelmişti başıma sigorta şirketinizi arayıp dosya hakkında ayrıntılı bılgı ısteyın dosyadaki işlemleri ogrenın
    https://www.instagram.com/besafes1kr/

  3. #3
    Quantrell - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    01 Ağustos 2019
    Şehir
    Uşak
    ilk defa duyuyorum, muhtemelen yapıldı gösterildi ve para nakit olarak alındı.
    burası türkiye beklerim
    serkan1987 bunu beğendi.

  4. #4
    bindiregandi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    19 Ağustos 2015
    hasara ilişkin tüm parça ve masraf bilgileri sigorta sisteminden görülebiliyor. Sbm nin sitesi var oradan da çıkar. https://www.sigortam360.com/ veya bir sigortacıya sorabilirsiniz.

  5. #5
    rollcycle - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    26 Haziran 2015
    Şehir
    İstanbul City
    Motosikleti
    R1250GS ADV
    Kötü niyetli insanlar için gayet normal ve olağan bir durum. Motosikletle kaza yapan şahıs kaza yapmış tanıdık bir servise gitmiş. Orada motosiklete hasar dosyası açıp tahmini tutar göstermişler. Daha sonra riskli bir işlem olmasına rağmen tanıdık olduğu için bu parçalara fatura kestirilip sigortadan + işçilikle beraber parası alınmış. Daha sonra motosikleti tamir etmeden satışa koyup sizi bulmuşlar Tüm işlemler yeni yapıldığı için ilk aşamada tramer gözükmemiş olabilir ama siz aldıktan aylar sonra baktığınızda bu işlemlerin tutarını görmüşsünüz. Dava edebileceğinizi düşünmüyorum çünkü motosikleti zaten kazalı olarak almışsınız fakat bu durumu sigorta şirketine ispatlayarak dosyalarla gösterirseniz sigorta şirketi o şahsın tramerine öyle ifadeler yerleştirirki şahıs birdaha bırakın kaskoyu trafik sigortası bile yapacağı zaman etrafındaki herkese küfür eder.

    Tavsiyem bu tramerin hangi sigorta şirketi tarafından yapıldığını bulun. Daha sonra arayıp olayı anlatın. Sigorta şirketi şahsa dava bile açabilir. Sonuçta şahıs sizi değil sigorta şirketini dolandırmış. Tabi sizde elinizdeki bu hasar kaydıyla kala kalmışsınız geçmiş olsun.


    REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)