Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
3. sayfa BirinciBirinci 123

Ekşi sözlük motosikletler kaldırılsın konusu

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #41
    19051919 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    23 Ekim 2019
    Şehir
    Fethiye
    Motosikleti
    XMax 250
    Toplum olarak hoşgörüsüzüz, buna saygısızlık ve cezalandırma duygusu eklendi mi sonuç böyle oluyor. Pire için yorgan yakan mı ararsın, korna çaldı diye eşinin yanında sürücüyü darp eden mi ararsın, yol vermedi diye adam vuran mı ararsın hepsi var. Örnekleri çoğaltmak gerçekten çok kolay çünkü gazetelerden her gün bolca okuyoruz bu tip medeniyetsiz davranışların sonuçlarını.

    Emekli olduktan sonra ufak bir yere yerleşelim huzurlu yaşayalım dedik ama bu davranışlarda bulunanlar ülkemizin her zerresinde var maalesef. Çözümü sadece para cezası ile, hapis ile çözemeyeceğimiz gayet açık. İş ta aile terbiyesinden başlaması lazım ama günümüzde anne babalar çocuklarına bu eğitimi verme moraline sahip değiller. Moraline dedim çünkü hiç kimse mutlu değil, herkes kendi ve evlatlarının geleceği endişesinde, önünü görüp plan yapabilenler neredeyse parmakla sayılacak kadar az bir kesim.

    Bilemiyorum nereye kadar sürecek bu toplumsal çıldırış hali.

    Sağlıcakla...


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #42
    Shrieker - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    25 Mart 2006
    Motosikleti
    var bi şeyler
    İt ürür kervan yürür.

  3. #43

    Üyelik
    13 Mayıs 2015
    Şehir
    istanbul üsküdar
    Motosikleti
    yamaha tracer 700 2016
    Eksi sozlukte kotulenen bisey varsa inanmicaksin..sevilen bisey varsa sevmiyeceksin..bazen bunun terside oluyor ama cok nadir..eksicileri dikkate alip buraya konu acmak bile abes bence..

    Oyle yada boyle eksi sozluk bir sekilde goz onunde takip ediliyor ama son 7-8 senedir yazilan cogu icerik bos.

  4. #44
    YZFR25 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    12 Eylül 2018
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    Burgman 200 Abs
    Bazı otomobil sürücüleri motosikleti sadece üzerine binilip apaçilik yapılan bir alet zannettikleri için bu açılan konular normaldir. Hele bir de söz konusu şahısların altlarındaki araba biraz pahalı bir araba ise motosiklet sürücülerini daha fazla küçümsüyorlar . Motosiklet kullanırken çok güzel fark ediyorsunuz. Otomobil sürücülerinin trafikle falan bir alakası yok. Hepsinin elinde cep telefonu var. Bunlar trafiği motosikletlerden daha çok tehlikeye atıyorlar. Benim gibi hem otomobil hem motosiklet kullananların sayısı da az değil. Otomobillerin trafikten kaldırılması bence daha mantıklı.

  5. #45

    Üyelik
    09 Ağustos 2019
    Şehir
    Balıkesir/Erdek
    Motosikleti
    Mondial 100Fmh Yamaha Mt25(2016)
    Bazı İnsanlar Motoru İnsan Kullandığını Düşünmüyor Sanırsam Motosiklet Kullanıcısının Ailesi Çoluğu Çocugu Evde Bekleyeni Yok Zannediyorlar 2 Gün Önce Erdekten Edirneye Giderken Hızlı Gecen Kamyonlar Mı Desin Hiç Kimse Düşünmüyor


    REKLAM ALANI
3. sayfa BirinciBirinci 123

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)