Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Otomobil ve motosiklet tutkunları İstanbul Park'ta buluşacak..

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #1
    hachiko - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    13 Şubat 2017
    Şehir
    Kocaeli
    Motosikleti
    Piaggio X9 500


    V Weekend Motoring’in ikincisi, 27-28-29 Eylül 2019’da İstanbul’da gerçekleşecek. İstanbul’lular merak ettikleri en yeni otomobil ve motosikletleri görüp kullanabilecekler.


    Intercity İstanbul Park’ın gerçekleştireceği V Weekend Motoring’in ikincisi yine otomobil ve motosiklet şenliğine dönüşecek. En yenilerin yanı sıra yollarda görmeye pek alışık olmadığımız araçların buluşma merkezi haline gelen festival, 2018 yılında iki günde 50 bine yakın kişiyi misafir etmişti. Bu yıl V Weekend Motoring, klasik otomobillerden ilginç ve heyecanlı şovlara kadar pek çok eğlenceli etkinlikler içerecek.

    Motivasyona ihtiyaç var


    72 otomobil ve motosiklet markasının yer alacağı festivalde birçok aksesuar ve modifiye ekipmanları firması da ürünlerini sergileyip satıyor olacak. Marka standlarında en yeni modelleri yakından görebilmenin ötesinde onlarla deneme sürüşü de yapabilecek olan ziyaretçilerin aileleri için özel çocuk alanları da olacak. Organizasyonda sirk de faaliyet gösterecek.


    Yılın son çeyreğine girerken otomotiv sektöründe toparlanma emarelerinin görülmeye başlandığını belirten Intercity Yönetim Kurulu Başkanı Vural Ak, “Türk otomotiv pazarı 2019 yılında çok zor süreçlerden geçiyor ve hem tüketici hem de markalar tarafında motivasyona ihtiyaç duyuluyor.



    Bunu sağlamak üzere Türkiye’de otomobil ve motosiklete olan merakı bir kültüre dönüştürme çabamız,geçen yıl gerçekleştirdiğimiz V Weekend Motoring Festival ile ilk meyvelerini vermişti. Bu yıl hem katılımcı markalar hem etkinlikler hem de beklenen ziyaretçi sayısında iki katı büyük bir festivale imza atacak olmanın heyecanını yaşıyoruz. Hedefimiz, 100 binin üzerinde otomobil ve motosiklet meraklısı ziyaretçilerimize ve ailelerine güzel bir hafta sonu sunabilmek” dedi.

    DHa


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #2

    Üyelik
    15 Ağustos 2015
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    R25
    Otoshow yapmadılar zaten bir öncekine katılan firmaların bir çoğunun çekilmesinden belliydi durumun kötüye gittiği. Ötv ve vergi inmedikçe durum daha kötü olacak. Sadece ötv indirme ile olmuyor, en dandik araç 80 bin den başlıyor. 1.0 motorlar bile var 😁

  3. #3
    erensel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    25 Nisan 2019
    Şehir
    Artvin
    Motosikleti
    Hunk
    Güzel bir etkinlik olacak. Hatundan izin alabilirsem kesin gidicem
    GT250rAlanya bunu beğendi.


    REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)