Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Yer Bilecik: Kırmızı Işıkta Bekleyen Motosikletin Üstünden Geçti Sürücü Ağır Yaralı..

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #1
    hachiko - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    13 Şubat 2017
    Şehir
    Kocaeli
    Motosikleti
    Piaggio X9 500
    Bilecik’in Bozüyük ilçesinde meydana gelen trafik kazasında kırmızı ışıkta bekleyen motosiklete çarpan otomobil sürücüsü motosiklet sürücüsünün ağır yaralanmasına neden oldu.



    Edinilen bilgiye göre, İsmet İnönü Caddesi Yeşilkent kavşağında meydana gelen trafik kazasında Erkan G. idaresindeki 26 RT 635 plakalı otomobil, kırmızı ışıkta bekleyen Mirsad P.(25) idaresindeki 11 DE 024 plakalı motorsiklete çarptı. Çarpmanın etkisiyle metrelerce sürüklenen motosiklet sürücüsü ağır yaralandı. Yaralı sürücü olay yerine gelen 112 Acil sağlık ekiplerince Bozüyük Devlet Hastanesine kaldırıldı. Burada ilk müdahalesi yapılan yaralı motosiklet sürücüsü sağlık durumunun ciddiyeti nedeniyle Eskişehir Şehir Hastanesine sevk edildi. Yaralı motosiklet sürücüsünün tedavisinin devam ettiği belirtilirken kaza ile ilgili soruşturmanın devam ettiği bildirildi.

    Kaynak ve video : http://beyazgazete.com/video/webtv/g...li-731488.html


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #2

    Üyelik
    27 Eylül 2013
    Benimde başıma aynısı geldi ki allahtan çarptı ve durdu. Bukadar hızlı vurmamıştı bana. Çok korktuğum kazalardan biri.

  3. #3

    Üyelik
    19 Şubat 2016
    Allah yaralı arkadaşa şifa versin. Otomobil hiç hız kesmeden, arkadan vurup geçiyor cinayet gibi.

  4. #4

    Üyelik
    28 Haziran 2013
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    Forza 250
    Şu yaşam balonu mevzusunun acilen yasalaşması gerekli. Motosiklet bisiklet kullanıcısına 1.5 metreden fazla yaklaşanı cinayete teşebbüsle yargılayıp ertelemesiz, para cezasına cevirmesiz 6 ay yatıracaksın sonra bak nasıl kaçıyorlar iki tekerden Avrupadaki gibi.
    He bu olayda motorcu arkadaşımızın ihmali ne. Işıkta sürekli ayna kontrolü yapmalıydı böyle bir hayvan duramaz bana vurur mu diye.
    Archidraw bunu beğendi.
    SYM Gts Evo 250, SYM Maxsym 400,KTM Duke 390,Xmax 400abs, Joymax250, Forza250

  5. #5
    oznkrçm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    16 Eylül 2011
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    RAMZEY 100-YBR 250-CBR 250-CBF 600-VFR 800
    Işılkarda dururken gözüm hep aynadadır, bu tür durumlar için ama bu olay benim başıma gelse tepki verip kaçabilir miyim biliyorum.

    Yazık gerçekten, hiç yoktan zarar görüyoruz.
    Archidraw bunu beğendi.

  6. #6

    Üyelik
    15 Aralık 2014
    Şehir
    Isparta
    Motosikleti
    Yeşil Kubazaki CR1
    Geçmiş olsun, umarım çabuk iyileşir.

    Yazmak gerekirse, konumlanma hatası... Kaldırım kenarına yakın konumlansaydı keşke, arkadan gelen araca, gerekirse, sağında yer açacak kadar ...

    Maalesef motosikletlinin şeridi "sahiplenmesine" bizdeki diğer sürücüler sıcak bakmıyor; kıyıdan kenardan gidiversin diye düşünüyor.

    Avrupa'yı bilemem ama, Türkiye yollarında, hele şehir içi trafiğinde beton mikseriymişcesine konumlanmamanızı tavsiye ederim...

  7. #7

    Üyelik
    26 Mart 2018
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    2022 Suzuki V-Strom 650A
    Off çok kötü, araba sürücüsü ya yola bakmıyor (telefonla oynama vs) ya da acemi; arabanın üzerinde bir tabela var, sürücü adayı olabilir, ama o zaman yanındaki eğitmenin kendi önündeki pedallere basıp durdurması beklenirdi, ya öyle pedaller yok ya da sürücü adayı değil... Büyük tahilsizlik olmuş. :(

  8. #8
    AzÇok - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    07 Ocak 2018
    Şehir
    İstanbul-İzmir
    Motorcu kardeşimize acil şifalar dilerim. Bu olayı kaza olarak görmüyorum. Umarım suçlu adalet önünde hesap verir. Ya alkol var, yada uyuşturucu.

  9. #9
    hokahey - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    03 Kasım 2016
    Şehir
    papua yeni gine
    of çok kötü vurmuş.

  10. #10

    Üyelik
    15 Ocak 2019
    Bu tip olan kazaların davaları cevremde cok gordum,malesef surucu neredeyse hic cezaalmayacak, para cezasi odeyecek sadece. Savunma basit gozum karardi,tansiyonum yada sekerim dustu,ne oldu hatirlamiyorum bile deyip, cerez gibi ceza ile yirtacak.

    ---------- Mesajlar birleştirildi - 14:08 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:01 ----------

    Cok yakinimdaki biri aracina carptigi yerdr ertesi gun rapor tutturmak istiyor, gelen poliste tutmuyor raporu, adam sinirleniyor, bak simdi nasil tutacaksin raporu deyip arabasina biniyor hizini alip polis aracina oyle bir carpiyor ki hava yastiklari aciliyor polis aracinda. Mahkemelik oluyorlar, savunmasinda bende panik atak var kontrolumu kaybettim fren yerine yanlislikla gaza basmisim, hatirlamiyorum cok pismanim diyor, para cezasi bile almadi, ki aracinida kasko yaptirdi ustune. Adam antidepresan kullaniyormus panik bozuklugu sikayetinden.

    Yukaridada yazdigim gibi trafikte ceza olmaz fazla, Alkollu yada uyusturuculu degilseniz , aracinizla bir aileyi bile katletseniz, tereyagindan kıl ceker gibi siyrilir, cerez gibi ceza alarak işi kotarirsiniz.

  11. #11
    Thesinner83 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    01 Eylül 2018
    Şehir
    Balıkesir
    Motosikleti
    Xmax 250-R25
    Kask kafasından fırlıyor mu yoksa kask yokmu acaba? Arkadaşa geçmiş olsun Allah acil şifalar versin inşallah çok kötü bir kaza olmuş.


    REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)